fbpx

5+1 tips για να επιβιώσει η σχέση σου κατά τη διάρκεια της καραντίνας!

Πολλά ζευγάρια ανησυχούν για το πώς θα κρατήσουν τη σχέση τους ζωντανή, τώρα που βρισκόμαστε ΞΑΝΑ σε καραντίνα!

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, που #μένουμεσπίτι και δεν μπορείς να βρεθείς με το amore σου (εκτός κι αν είσαι από τους τυχερούς που μένετε μαζί), μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες, ίσως να μην έκανες με τη σχέση σου πριν.

Δες τι σου προτείνουμε να κάνεις για να μην κινδυνέψει η σχέση σου αυτήν την περίοδο!

1
Να μιλάτε με Video Calls

home.bt.com

Το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις (και που σίγουρα έχεις κάνει ήδη)Φτιάξτε και οι δύο το καφεδάκι σας, καθήστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε ο ένας την παρέα του άλλου.

Μιλήστε για τη μέρα σας και σκεφτείτε ενδιαφέροντα πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε ενώ μιλάτε με video κλήση!

2
Ξεκινήστε μια σειρά μαζί στο Netflix

Βρείτε μια σειρά που σας αρέσει η ιστορία της για να την δείτε μαζί, την ίδια ώρα! Μπορείτε να μιλάτε και στο τηλέφωνο καθώς την βλέπετε, για να σχολιάζετε και να μοιράζεστε τις σκέψεις σας.

Αν πάλι σας αρέσουν περισσότερο οι ταινίες, μπορείτε να κάνετε ένα movie marathon και να βάλετε στοίχημα για το ποιος από τους δύο θα αντέξει όντως να δει όλες τις ταινίες. Ο χαμένος θα έχει κάποια ποινή, για να κάνετε το «παιχνίδι» πιο ενδιαφέρον!

3
Παιχνίδια στο Facebook

checkincyprus.com

Στο Facebook, μπορείτε να βρείτε αρκετά παιχνίδια, τα οποία χρειάζονται δύο παίκτες και να περάσετε την ώρα σας!

Μια καλή ιδέα θα μπορούσε να είναι «Το Τεστ», αφού με αυτό το παιχνίδι μπορείτε να δείτε πόσο καλά γνωρίζετε ο ένας τον άλλον.

4
Τραγούδια

hit-channel.com

Βρείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια και στείλτε τα ο ένας στον άλλον! Προσπάθησε να περιοριστείς σε μερικά από αυτά τουλάχιστον… Μην γεμίσετε και όλο το chat σας με τραγούδια.

Έπειτα μπορείτε να βρείτε ένα κοινό αγαπημένο σας και να ξεκινήσετε να γράφετε τους στίχους εναλλάξ, μέχρι να χάσει κάποιος. Για παράδειγμα το τραγούδι «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα» – «Έλα έλα έλα έλα» – «Έλα να με τρελάνεις». Θα βρει τη συνέχεια;

5
Σχολιάστε όσα γίνονται στα Online μαθήματά σας

thejakartapost.com/Shutterstock

Σίγουρα θα σου έχει συμβεί κάτι περίεργο ή αστείο σε κάποιο από τα διαδικτυακά σου μαθήματα!

Αν δεν το μοιραστείς με το έτερο σου ήμισυ, με ποιον θα το μοιραστείς;! Αν θέλετε να κρατήσει ώρα αυτή η κουβέντα, περιγράψτε όλα όσα γίνονται στα μαθήματα με κάθε λεπτομέρεια! 

6
Extra Tip!

freepik.com/elnurfreepik

Προσπάθησε να αποφύγεις ερωτήσεις όπως: «Ουφ, πότε θα βρεθούμε;». Καλύτερα να μην συζητάτε για την κατάσταση που επικρατεί. Just chill και μην κακομελετάτε!

Μην σκέφτεσαι πως επειδή δεν μπορείτε να δείτε ο ένας τον άλλο, η σχέση σας θα διαλυθεί, άλλωστε αν υπάρχει πραγματική αγάπη, τότε δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος ανησυχίας.

Κάνε θετικές σκέψεις, γιατί «μπόρα είναι θα περάσει»! Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους και αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουμε πίσω στην καθημερινότητά μας.

Τελικά είναι τόσο δύσκολο να επιβιώσει μια σχέση στην καραντίνα; Γράψε μας στα σχόλια τη γνώμη σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending