fbpx

Φοιτητές έφτιαξαν αφίσες με spoilers του Netflix για να «αναγκαστείς» να μείνεις σπίτι!

Μια πανέξυπνη ιδέα βρήκαν δύο φοιτητές για να «αναγκάσουν» τον κόσμο και ειδικά τους νέους να μείνουν στο σπίτι, αφού είδαν ότι κάποιοι δε βάζουν μυαλό και συνεχίζουν να βγαίνουν έξω παρά τα μέτρα και τις απαγορεύσεις.

Σκέφτηκαν… τι μισούν περισσότερο οι νέοι; Τα spoilers! Εδικά όταν πρόκειται για μια σειρά που έχουν κολλήσει και θέλουν να δουν όλα τα επεισόδια όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Αυτό το «μίσος» για τα spoilers λοιπόν, «εκμεταλλεύτηκαν» οι δύο φοιτητές από το Miami Ad School της Γερμανίας. Έτσι, γέμισαν την πόλη με αφίσες από γνωστές σειρές του Netflix, πάνω στις οποίες είχαν μια μικρή φράση – spoiler! Και η μόνη λύση για να μην τις δεις κάποιος ήταν να μείνει στο σπίτι!

1
Πώς εμπνεύστηκαν;

neopolis.gr

Επιστρέφοντας στην Ταϊλάνδη απ’ όπου κατάγονται, η Seine Kongruangkit και ο Matithorn Prachuabmoh Chaimoungkalο, έμειναν έκπληκτοι με την κατάσταση που επικρατούσε, αφού ο κόσμος δεν τηρούσε τους κανόνες του social distancing.

Γι’ αυτό αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να φτιάξουν μερικές ψηφιακές αφίσες σε billboards με σειρές του Netflix, πάνω στις οποίες «έκαιγαν» την πλοκή!

Οι αφίσες κάνουν αποκαλύψεις για διάφορες αγαπημένες σειρές, όπως: Narcos, Stranger Things, La Casa de Papel, Love is Blind, κ.α.

Η Seine δήλωσε: «Σκέφτηκα την ιδέα να βάλουμε μια εξωτερική διαφήμιση, που θα έκανε τους millennials να μη θέλουν να τη δουν και να προσπαθήσουν να την αποφύγουν με κάθε τρόπο, κι αυτή φυσικά είχε να κάνει με τα spoilers».

«Αγαπώ αυτήν την ιδέα!», συνέχισε ο Matithorn. «Τρομάζουμε τους ανθρώπους με κάτι που τους απασχολεί καθημερινά: την αποφυγή των spoilers».

Οι δύο φοιτητές, μάλιστα, επικοινώνησαν με το Netflix και προσπάθησαν να συνεργαστούν πάνω σ’ αυτήν την ιδέα, αλλά η πλατφόρμα το αρνήθηκε μιας και τη συγκεκριμένη περίοδο ο κόσμος έχει στραφεί σχεδόν ολοκληρωτικά εκεί για να περνά τον χρόνο του στο σπίτι!

Πιο κάτω θα δεις τις αφίσες (άρα και τα spoilers για τις σειρές). Εμείς πάντως σε προϊδοποιήσαμε!

neopolis.gr
neopolis.gr
neopolis.gr
neopolis.gr

Πολύ πρωτότυπη η ιδεά των φοιτητών έτσι; Λες να δούλευε και στην Κύπρο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending