fbpx

Δεν είσαι τύπος της θάλασσας; Αυτές είναι οι εναλλακτικές λύσεις για τις ζεστές μέρες!

Το καλοκαίρι βρίσκεται εδώ, λοιπόν, κι εσύ ψάχνεις για εναλλακτικές επιλογές μιας και η θάλασσα δεν είναι και πολύ της… φάσης σου!

Ενώ οι περισσότεροι σου φίλοι προσπαθούν να σε πείσουν να πάτε θάλασσα, εσύ προσπαθείς με οποιοδήποτε τρόπο να τους εξηγήσεις ότι ούτε «σηκωτός» εν πάεις! 

Αν, λοιπόν, είσαι από αυτούς τους τύπους που δεν τα παν και πολύ καλά με τη θάλασσα, δες εδώ μερικές επιλογές για να περάσεις όμορφα τις μέρες του καλοκαιριού.

Δες πιο κάτω τι σου προτείνουμε:

1
Road Trip

bananaleafnewyork.com

Τι πιο χαλαρωτικό από ένα road trip σε κάποιο ορεινό χωριό; Αν είσαι τύπος που σου αρέσει να οδηγάς ή να απολαμβάνεις την ώρα μέσα στο αυτοκίνητο, τότε ένα road trip θα ήταν το ιδανικότερο για εσένα!

Ακόμη και αν δεν είναι κάποιος από τους φίλους σου πρόθυμος να έρθει μαζί σου, μην διστάσεις να το κάνεις μόνος σου. Θα μπορούσε να είναι και μια καλή ευκαιρία να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου! 

2
Sleepover μαζί με φίλους

momjunction.com

Αν είσαι τύπος που σου αρέσει να περνάς ώρες με τους φίλους σου στο σπίτι, τότε το sleepover θα μπορούσε να είναι μια ωραία ιδέα για να περάσεις την μέρα (και τη νύχτα) σου!

Μπορείς να οργανώσεις μαζί με 2-3 φίλους σου να περάσετε την ημέρα μαζί, κάνοντας κάποια ασχολία που θα συμφωνήσετε, όπως για παράδειγμα ψώνια & καφέ και έπειτα κλείνοντας τη νύχτα με sleepover στο σπίτι ενός από την παρέα.

Εννοείται η νύχτα δεν τελειώνει χωρίς να δείτε κάποια αγαπημένη σας ταινία ή να παίξετε κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι!

3
Βρες ένα νέο hobby

icebreakerideas.com

Αν θέλεις να περάσεις τη μέρα σου με δημιουργικό τρόπο μπορείς να σκεφτείς μερικές καθημερινές ασχολίες (χόμπι) που ταιριάζουν στον χαρακτήρα σου και πιστεύεις πως θα ήταν διασκεδαστικό να τις κάνεις!

Μερικές από αυτές θα μπορούσε να είναι ο χορός, το κολύμπι, η ζωγραφική, η φωτογραφία κι αν είσαι άτομο που θέλει να δοκιμάσει κάτι πιο… της δράσης και όχι τόσο cliché, μια επιλογή θα μπορούσε να είναι η σκοποβολή ή το boxing! 

4
Camping στην εξοχή

nonstoptravellers.com

Μια από τις εναλλακτικές επιλογές, θα μπορούσε να είναι και το camping. Εάν είσαι λάτρης της εξοχής και της χαλάρωσης μην διστάσεις να βρεις 2-3 φίλους σου που ενδιαφέρονται. Ετοιμάστε τα απαραίτητα και οδηγήστε την τρέλα σας σε κάποιο βουνό! ????

P.S: Αν έχεις φωτογραφική μηχανή καλύτερο θα ήταν να την πάρεις μαζί σου. Τέτοιου είδους περιπέτειες αξίζει να αποτυπωθούν στον φακό!

5
Πεζοπορία σε μονοπάτια της φύσης

exploreminnesota.com

Από αντοχή πώς τα πάς; Ευκαιρία να μάθεις! Φόρεσε το σακίδιο σου και ψάξε για το ιδανικό μέρος για πεζοπορία.

Φρόντισε μόνο να επιλέξεις μονοπάτια σύμφωνα με τον βαθμό δυσκολίας που ταιριάζει στη φυσική σου κατάσταση, μην σε κουράσουμε κιόλας!

Γράψε μας στα σχόλια πώς επιλέγεις να περνάς τις καλοκαιρινές σου μέρες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending