fbpx

Hybrint: Τεχνολογία σχεδιασμού, ανάπτυξης και κατασκευής του 1ου ρυθμιζόμενου ορθοστατικού νάρθηκα-καρπού!

Πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουλίου 2020, η εναρκτήρια συνάντηση του έργου Hybrint που συγχρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας, στο πλαίσιο των προγραμμάτων “RESTART 2016-2020 Δημιουργία και Αρχική Ανάπτυξη Startups με Διεθνή Προσανατολισμό”.

Ο σκοπός του Hybrint είναι να αναπτύξει έναν ορθοπεδικό νάρθηκα καρπού / βραχίονα με προοπτική διείσδυσης στην παγκόσμια αγορά. Το Hybrint καλύπτει την κατασκευή και επεξεργασία της μεθοδολογίας χύτευσης με έγχυση στον παγκόσμιο τομέα ορθοπεδικών στηριγμάτων, εισάγοντας δύο προσαρμοσμένα υψηλής θερμοκρασίας θερμοπλαστικά πολυμερή (άκαμπτο και ελαστομερές) σε τέτοια διαμόρφωση που θα ήταν προσαρμόσιμο για κάθε τύπου ασθενή / χρήστη (φύλο / ηλικία, ουδετερότητα φύλου).

Η τεχνολογία Hybrint επικεντρώνεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή του πρώτου ρυθμιζόμενου ορθοστατικού νάρθηκα-καρπού, με προηγμένα χαρακτηριστικά: αδιάβροχο, ανθεκτικό, ελαφρύ, διάφανο (προεραιτικό), πλήρως ανακυκλώσιμο, επαναχρησιμοποιήσιμο, υγειονομικό και με σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που επιτρέπουν τη χρήση είτε στο δεξί είτε στο αριστερό χέρι με την ίδια ευκολία.

Το έργο υλοποιείται από τη Simlead (Επικεφαλής Εταίρος), σε συνεργασία με τη MAP Innovation (Εταίρος) και αναμένεται να ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2021.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending