3 Κύπριοι λογιστές μας λένε πώς βοήθησε την καριέρα τους ο επαγγελματικός τίτλος AAΤ!

Σύμφωνα με έρευνες, το επάγγελμα του λογιστή συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πλέον περιζήτητα επαγγέλματα, με 16% ρυθμό ανάπτυξης κάθε χρόνο σε παγκόσμιο επίπεδο. Είτε η οικονομία είναι σε ύφεση είτε σε ανάπτυξη, κάθε επιχείρηση θα χρειαστεί ένα λογιστή.

Αν επιλέξεις το επάγγελμα του λογιστή είναι καλό να γνωρίζεις ότι είναι πολύ απαιτητικό και χρειάζονται πολλές γνώσεις και δεξιότητες, αφού θα μάχεσαι καθημερινά με καταληκτικές ημερομηνίες, με αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, με αλλαγές στα λογιστικά πρότυπα, κ.ά.

Ο Επαγγελματικός Τίτλος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών ΑΑΤ, είναι το κατάλληλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για να εξειδικευτείς στη λογιστική και να διαπρέψεις. Μέσω ενός καλά δομημένου προγράμματος μαθημάτων, το ΑΑΤ σου προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλο το φάσμα της λογιστικής διαδικασίας, με αρκετά ευέλικτο και πρακτικό τρόπο.

Ο επαγγελματικός τίτλος ΑΑΤ είναι διεθνώς αναγνωρισμένος και απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να αρχίσουν μια καριέρα στη λογιστική χωρίς να έχουν προηγούμενη εμπειρία ή σπουδές, αλλά και σε καθιερωμένους επαγγελματίες του κλάδου. Πιο κάτω, 3 Κύπριοι απόφοιτοι του προγράμματος μας εξηγούν πώς τους έχει βοηθήσει στην καριέρα τους.

Θες να αποκτήσεις τον επαγγελματικό τίτλο AAT ή να μάθεις περισσότερες πληροφορίες;Για να δούμε τι μας είπαν οι 3 απόφοιτοι του AAT:

Προκόπης Κωνσταντίνου, απόφοιτος ΑΑΤ

“Ο επαγγελματικός τίτλος AAT τα τελευταία δύο χρόνια μου πρόσφερε πολλές ευκαιρίες και προκλήσεις. Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι γνώσης καθώς απήλαυσα ολόκληρη την εκπαιδευτική διαδικασία. Ήμουν περήφανος ως μαθητής αλλά είμαι ακόμα πιο περήφανος ως κάτοχος ενός επαγγελματικού τίτλου που εκτιμούν οι εργοδότες.

Το ΑΑΤ μου πρόσφερε μια καλά δομημένη και πρακτική εκπαίδευση που βελτίωσε την ποιότητα της δουλειάς μου και τη κατανόηση μου στα καθημερινά μου καθήκοντα, πολλά εκ των οποίων παλαιότερα εκτελούσα μηχανικά.”

Αθηνά Φιλοθέου, απόφοιτος ΑΑΤ

“Μετά από χρόνια εμπειρίας στο τομέα της λογιστικής, και ως εργαζόμενη μητέρα, έψαχνα ένα πρόγραμμα που να είναι ευέλικτο και να μου προσφέρει τη γνώση και τις ικανότητες που χρειαζόμουν για να βελτιώσω τη ποιότητα της δουλειάς μου και ανελιχθώ στο τομέα αυτό.

Το ΑΑΤ μου πρόσφερε όλα αυτά και όχι μόνο κατάφερα να ολοκληρώσω το πρόγραμμα και να βελτιώσω τις ικανότητες μου, αλλά και να προαχθώ στην εταιρεία για την οποία εργάζομαι.

Το πρόγραμμα βελτιώνει συνεχώς την αυτοπεποίθηση μου ως λογιστής και με βοηθά να αναπτυχθώ και να γίνω καλύτερη λογιστής. Ήταν ξεκάθαρα μια εξαιρετική επιλογή για εμένα.”

Δημήτρης Ιωάννου, απόφοιτος ΑΑΤ

“Θυμάμαι όταν πρωτοάκουσα για το πρόγραμμα ΑΑΤ δεν ήμουν σίγουρος εάν μου ταίριαζε και εάν θα μπορούσε να με βοηθήσει σε αυτά που θέλω να επιτύχω. Αρχίζοντας το όμως κατάλαβα ότι έκανα λάθος.

Άρχισα το πρόγραμμα έξι μήνες μετά που προσλήφθηκα ως λογιστής. Οι απαιτήσεις της θέσης ήταν πολλές και οι γνώσεις που απαιτούνταν περισσότερες. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος όλες οι απορίες μου λύνονταν, κάτι που με βοήθησε τη παράλληλη βελτίωση στη εργασία μου. Αυτό είναι κάτι που εκτίμησε ο εργοδότης μου, που τώρα μου εμπιστεύθηκε τη διαχείριση ολόκληρου του λογιστηρίου.

Το πρόγραμμα είναι πρακτικό, σου δίνει όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ένα λογιστής με ένα εμπεριστατωμένο τρόπο και με πραγματικά παραδείγματα. Είδα και έμαθα όλα όσα πρέπει να κάνω στη καθημερινή μου εργασία.

Πρέπει να ευχαριστήσω τους καθηγητές και όλο το προσωπικό του EIMF (European Institute of Management and Finance) που ήταν πάντα πρόθυμοι να με βοηθήσουν και να απαντήσουν σε όλες μου τις ερωτήσεις, και ήταν δίπλα σε όλους μας καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος αλλά και μετά.”

H νέα σειρά μαθημάτων ξεκινά τον Μάρτιο του 2021 – Εγγραφές μέχρι 14/3. Τα μαθήματα γίνονται online και παρέχονται ευκολίες πληρωμής.

Συμπλήρωσε την πιο πάνω φόρμα και υπεύθυνος του EIMF θα επικοινωνήσει μαζί σου!


Ο εγκεκριμένος φορέας εκπαίδευσης του ΑΑΤ στην Κύπρο είναι σε αποκλειστικότητα το European Institute of Management and Finance – EIMF, ένας από τους πιο εξειδικευμένους φορείς εκπαίδευσης για το Χρηματοοικονομικό και Επαγγελματικό κλάδο στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.