fbpx

5 τύποι φοιτητών που σίγουρα θα δούμε την 1η μέρα του πανεπιστημίου! (κορώνα version)

Βρισκόμενοι λίγο πριν την έναρξη των πανεπιστημίων (μιλούμε για ΠΚ και ΤΕΠΑΚ πάντα, τα άλλα έχουν ακόμα!), είναι -επιτέλους- ώρα για την αγαπημένη “κατηγοριοποίηση” των φοιτητών! 

Εννοείται πως φέτος αλλάζουμε λίγο τα “δεδομένα” (λόγω κορωνούας), καθώς αναμένουμε έναν πανικούλλη την πρώτη μέρα. Sit back and enjoy λοιπόν!

Δες παρακάτω τους 5 τύπους φοιτητών που περιμένουμε να δούμε φέτος εν καιρώ πανδημίας!

1
Ο τύπος “Μεν μου κοντέφκετε!”

bloomberg.com

Πρώτος και καλύτερος τύπος φοιτητή! Άνετα αναμένουμε φέτος τους “Covid drama queens”, οι οποίοι καταρχάς θα σε ψεκάσουν που πάνω ως κάτω αντισηπτικό πριν σου πουν ένα “γεια”!. Εννοείται ότι η μάσκα θα φκάλει ρίζες πάνω τους (ακόμα τζιαι όταν εν μόνοι τους!) τζιαι ότι αγγαλιές, φιλιά τζιαι χαϊχούθκια μαζί τους κομμένα!

Το πιο πιθανόν να μεν τους δεις ούτε στην καφετέρια, αλλά ούτε τζιαι στη βιβλιοθήκη, καθώς μετά το μάθημα θα βουρούν σπίτι για μια full-body απολύμανση! Τζιαι αν είσαι τυχέρος τζιαι πιάσεις τους κουβέντα, το μόνο που εν να λαλείτε εν για την κορωνούα… Εντάξει ρε παιθκιά, είπαμε να προσέχουμε αλλά όι τζιαι έτσι.

2
Ο τύπος “Εν έσσιει τίποτε ρε”

chicagotribune.com

Ακριβώς ο αντίθετος τύπος που τον προηγούμενο! Εννοείται πως αποστάσεις κρατά μόνο στα όνειρα (που λέει και ο Μιχαλάκης μας) τζιαι πως στανταράκι εν να πει 30 φορές τη μέρα “εν έσσιει τίποτε ρεεε, εν πελλάρες τούτα”, “εν προπαγάνδα”. 

Να μην αναφερθώ στη μάσκα, την οποία (αν θα βάλει) θα την φορεί σίουρα λάθος, με τη μούττη να ανεμίζει έξω ανέμελα! Ο συγκεκριμένος τύπος φοιτητή είναι ο τυπικός “είμαι πολλά πελλός τζιαι λέσσιη” κάθε χρονιάς, γι’ αυτό και θα σου συστήναμε φέτος να κρατάς μια.. “Α απόσταση” από αυτόν, επειδή άκου τον κόρωνο που έρκεται!

3
Ο τύπος “Καληνύχτα Μαργαρίτα”

flo.health

Τ-Υ-Π-Ι-Κ-Ο-Τ-Α-Τ-Ο-Σ τύπος φοιτητή κάθε μα κάθε χρονιά! Αν είσαι τυχερός τζιαι έρτει πανεπιστήμιο, το πιο πιθανόν να ππέσει σε χειμερία νάρκη ώσπου να τελειώσουν ούλλα τα μαθήματα!

Είναι ο τύπος που παραγγέλει 3πλό αμερικάνο στην καφετερία “για να ανοίξει το μμάτι του”, τζιαι που κάθε μέρα το μόνο που ρωτά εν “ρε μα ίντα μάθημα έχουμε;

Η μόνη αλλαγή που (ελπίζουμε) να δούμε φέτος εν το να τζοιμάται πάνω στο θρανίο με τη μάσκα! Ασσέν τζιαι τούτο, τουλάχιστον εν win-win situation! Κόφκει τζιείνος το υπνούι του τζιαι οι άλλοι εν έχουν την έννοια για τον Covid.

4
Ο τύπος “Αμάν! Κοντέφκει η εξεταστική”

pinterest.com

Ναι, εκατάλαβες για ποιον τύπο μιλώ! Τα συγκεκριμένα άτομα αγχώνουνται πριν καλά-καλά ξεκινήσουν τα μαθήματα τζιαι μόλις αρχίσει το πανεπιστήμιο και το μόνο που συζητούν εν η εξεταστική!

Τους αναγνωρίζεις από την ενεργό παρουσία τους στο μάθημα, καθώς τζιαι που την πρόωρη άφιξη τους πριν που κάθε διάλεξη.

Το πιο πιθανόν εν να αποφεύγεις να τους πολλομιλάς, επειδή κάθε φορά που προσπαθείς να ανοίξεις μια (νορμάλ) κουβέντα, το μόνο που καταφέρνεις εν να αγχώνεσαι τζιαι εσύ, αφού καταλαβαίνεις ότι έσσιεις να καλύψεις 5-6 τόμους βιβλία σε 1 βδομάδα. Καταβάθος, όμως, αγαπάς τους επειδή βοηθούν σε όποτε τους έχεις ανάγκη.

5
Ο τύπος “Wannabe influencer”

pixlr.com / ec.europa.eu / sites.psu.edu

Παντού και πάντα. Δεν απουσιάζει από κανένα πανεπιστήμιο και από καμία διάλεξη! Οι συγκεκριμένοι (wannabe) influencers κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο πανεπιστήμιο κάθε μέρα (θέλεις εν θέλεις), αφού ντύνουνται σαν δισκομπάλες που τα 7 χαράματα.

Εννοείται στην αρχή του εξαμήνου τα stories στο Instagram πέφτουν βροχή, με captions του στυλ “back to uni”, “uni life”, “Monday motivation” και όλα τα συναφή.

Εννοείται πως αν τύχει τζιαι δεις τον/την τυχαία στο μάθημα, το πιο πιθανόν εν να μάσσιεται να φκάλει σελφούδα, αφού προφανώς εν τον/την κόφτει τζιαι ιδιαίτερα η παρουσία του λέκτορα στην αίθουσα.

Τέλος, νομίζω δεν χρειάζεται να σχολιάσω το life motto τους! “But first, let me take a selfie”!

Όποιος τύπος φοιτητή κι αν είσαι, εμείς σου ευχόμαστε μια αξέχαστη ακαδημαϊκή χρονιά, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα μέτρα αυτοπροστασίας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending