fbpx

5 καταστάσεις που ζούμε ΟΛΟΙ κάθε φορά που αλλάζει ο καιρός στην Κύπρο!

Αλλάζει ο καιρός σιγά – σιγά φέφκει του καλοτζιαιρούι/φθινόπωρο (ότι μπορεί να θεωρηθεί τελος πάντων με 36+ βαθμούς…) και μπαίνει ο χειμώνας!

Κάθε χρόνο ζούμε παράξενες καταστάσεις όταν έρκεται αυτή η εποχή που έχουμε την αλλαγή του καιρού. Τι γίνεται όταν και οι 4 εποχές συνυπάρχουν σε μια μέρα;

Ξυπνάς το πρωί… παγετώνας! Μαζεύκεις που σπίτι σου ζακέτες, ομπρέλλες ό,τι έσσιεις για να προστατεφτείς που την κρυάδα. Ντύνεσαι ζεστά να μεν κρυώσεις τζιαι μετά που λίγο, με το που φανεί ο ήλιος, 48 βαθμοί κελσίου, διερωτάσε αν όντως εκρύωνες το πρωί ή αν είχες ψευδαισθήσεις…

Δες πιο κάτω τις καταστάσεις που ζούμε όλοι κάθε χρόνο έτσι τζιαιρό:

1
Βάλε καμιά κουβέρτα να βράζουμε!

pexels.com

Πολλοί που εμάς υπερβάλλουμε λλίο τζιαι βάζουμε την κουβερτούλα μας νωρίς – νωρίς (π.χ που αρχές Σεπτέμβρη).

Σσιεπαζούμαστε με ότι πιο ζεστό έχουμε, ενώ παράλληλα ακούμε κάποιους από τους φίλους μας που ακόμα βάζουν τον aircondition κάθε νύχτα για να δροσιστούν! Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; ?

2
Πού πάεις χωρίς τη ζακέτα σου;

via GIPHY

 

Okay, νομίζω ούλλοι έχουμε τζιείνον/η τον/την παράξενο/η φίλο/η που εν κρυώννει με τίποτε!

Ενώ η ώρα εν 7 το πρωί τζιαι βλέπεις τους ούλλους με τις ζακεττούες τους τζιαι κλειστά παπούτσια, αφού ο αέρας εν έτοιμος να “σας πάρει τζιαι να σας σηκώσει”, τζιείνος φορεί βερμούδα με κοντομάνικη τζιαι σάνταλα! Πυρώνει, λαλεί τζιαι κάπως έτσι καταλήγεις να τσακώνεσαι μαζί του για το ποιος που τους 2 εν ο πελλός της υπόθεσης.

3
“Καλό χειμώνα σε όλους μας!”

neopolis.gr

Μα γιατί επιμένετε να λαλείτε ότι ήρτεν ο χειμώνας; Δεν έσσιει πιο σπαστικό πράμα που το να κρούζει ο ήλιος τζιαι επειδή εφύσησεν λλίο ή έβρεξεν 5 σταγόνες να λαλείς ήρτεν ο χειμώνας (τζιαι να εύχεσαι στο Instagram/Facebook “καλό χειμώνα φίλοι μου”)!

Λίγο σεβασμό σε αυτούς που ακόμα κάνουν διακοπές (στον νου τους), χρειάζουνται λίγο τζιαιρό να το συνειδητοποιήσουν ότι αλλάζει ο καιρός.

4
Πρωινό δελτίο πρόγνωσης καιρού από το… παράθυρο!

via GIPHY

Προσπαθείς να προσαρμοστείς με την κατάσταση τζιαι ξυπνάς τζιαι το πρώτο που κάμνεις είναι να δεις έξω που το παράθυρο για να προβλέψεις τον καιρό. Σκέφτεσαι αν θα βρέξει, αν θα κρούζει πέτρες, κλπ.

Πρέπει να δεις αν θα πάρεις τη ζακέτα σου τελικά ή όχι για να μεν την κουβαλάς ούλλη μέρα μαζί σου. Τζιαι πάντα παθαίνεις την, επειδή δεν προβλέπεις σωστά!

5
Moody weather στην Κύπρο σημαίνει…

tipsforwomens.org

… Κατά τη διάρκεια της μέρας πιθανόν να συναντήσεις ούλλες τις εποχές του χρόνου! Ακόμη πιο σπαστικό εν οι απότομες αλλαγές στη θερμοκρασία μέσα στη μέρα το πρωί εν κρυάδα, το μεσημέρι εν πυρά. Τη μια στιγμή βρέχει καταρρακτωδώς και στα 5 λεπτά φκάλλει τζιαι ηλιούι!

Άτε να φκάλεις άκρη πώς να ντυθείς κατάλληλα για τη μέρα σου. Έτσι περιμένεις υπομονετικά να σταθεροποιηθεί η καταστάση για να ξέρεις αν ήρτεν επιτέλους η ώρα να κατεβάσεις τα χειμωνιάτικα σου ή όχι…

Εσύ ποιες που τούτες τις καταστάσεις ζεις κάθε χρόνο με την αλλαγή του καιρού;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending