fbpx

Φοιτήτρια συγκινεί με το γράμμα της: Χαρίζει τα τρόφιμά της στους γείτονες λόγω lockdown!

Κι όμως! Υπάρχει ακόμα ελπίδα. Βλέποντας κάτι τέτοιες πράξεις, καταλαβαίνουμε ότι δεν χάθηκε εντελώς αυτό που ονομάζουμε ανθρωπιά. Μπορούμε ακόμα να πιστεύουμε ότι υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη εκεί έξω!

Η πράξη μιας νεαρής κοπέλας, φοιτήτριας κάπου στην Ελλάδα, είναι αυτή που μας συγκινεί αυτήν τη φορά. Η εν λόγω φοιτήτρια, λοιπόν, αποφάσισε να φύγει από το φοιτητικό της διαμέρισμα, λόγω της 2ης καραντίνας και φρόντισε να αφήσει ένα γράμμα στην είσοδο της πολυκατοικίας της, για έναν πολύ καλό σκοπό.

Το χειρόγραφο γράμμα της, που δημοσίευσε Fan page στο Facebook, αναφέρει ότι η ίδια πρέπει να φύγει για το πατρικό της, αλλά όλα τα τρόφιμα που της περίσσεψαν δεν θέλει να χαλάσουν και να καταλήξουν στα σκουπίδια, γι’ αυτό και τα μοιράζει σε όσους τα έχουν πραγματικά ανάγκη. 

Κι όμως υπάρχει ελπίδα

Posted by Εσύ που ήσουν; on Wednesday, 11 November 2020

Εννοείται ότι πολλοί την αποθέωσαν στα σχόλια για τη συγκινητική αυτή της πράξη, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι αυτό είναι συχνό φαινόμενο στο εξωτερικό.

Όπως και να ‘χει, το σημαντικό είναι ότι η φοιτήτρια αυτή, έκανε -χωρίς να το ξέρει- την αρχή και έδωσε το παράδειγμά της και την έμπνευση που χρειαζόμασταν για να ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε μικρές – μικρές πράξεις αλληλεγγύης με τόσο μεγάλη σημασία και αξία!

Πώς βρίσκεις την κίνηση αυτής της φοιτήτριας; Εσύ θα έκανες κάτι παρόμοιο για να βοηθήσεις όσους το χρειάζονται;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending