fbpx

Η αντίστροφη μέτρηση που όλοι περιμέναμε ξεκίνησε!

Είτε είσαι 2, είτε είσαι 12, 22… είτε 62 χρονών, τα Χριστούγεννα δεν παύουν να είναι η πιο αγαπημένη περίοδος ολόκληρου του χρόνου! 

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά και είναι γεγονός ότι φέτος θα περάσουμε τις πιο διαφορετικές μας γιορτές, λόγω της πανδημίας. Όμως, το μόνο βέβαιο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να “κλέψει” το συναίσθημα και την αγάπη των Χριστουγέννων από μέσα μας.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν (κι ας έχεις μάθει την αλήθεια για τον Άγιο Βασίλη απ’ τα 5 σου), πάντα θα ενθουσιάζεσαι όταν θα στολίζετε, όταν βιτρίνες και δρόμοι θα “φορούν” τα γιορτινά τους και όταν η ανταλλαγή δώρων θα πλησιάζει. Α κι ας μην ξεχνάμε τα μελομακάρονα! ?

Πολλοί από εμάς αρχίζουμε την αντίστροφη μέτρηση από πολύ νωρίς. Φέτος, λοιπόν, αναρωτηθήκαμε πώς και δεν έκανε το ίδιο και η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών Jumbo, όπως μας έχει συνηθίσει κάθε χρόνο.

1
Η διαφήμιση – “προμήνυμα” του 2019…

Σίγουρα όλο και κάτι θα πήρε το αυτί σου περί θεωρίες συνωμοσίας, ότι δήθεν κάτι μας κρύβουν, ότι δεν θα κάνουμε Χριστούγεννα και γι’ αυτό δεν έκανε την εν λόγω διαφήμιση – αντίστροφη μέτρηση το Jumbo.

Πολλοί ήταν αυτοί που σύνδεσαν την πιο πάνω φράση “και του χρόνου σπίτια μας!”(0:25-0:29) από την περσινή πολύ συγκινητική διαφήμιση με τα φετινά περιοριστικά μέτρα που υπάρχουν λόγω του κορωνοϊού.

Λες όντως να ήξερε κάτι πέρσι ο ναυτικός και αυτό να ήταν ένα προμήνυμα για όσα θα ακολουθούσαν το 2020; #not!

Ε λοιπόν όχι! Τελικά, δεν μας κρύβουν κάτι και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Φαίνεται ότι η εταιρεία ήθελε να ξεκινήσει πρώτα με το α’ μέρος της διαφήμισης και έπειτα να “συμπληρώσει” με το β’ μέρος και την αντίστροφη μέτρηση!

Δες πιο κάτω τη φετινή διαφήμιση – αντίστροφη μέτρηση:

Άρχισες κι εσύ να μετράς αντίστροφα (μαζί με εμάς) για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending