fbpx

Φοιτητής στη Θεσσαλονίκη έφτιαξε τοίχο αναρρίχησης σπίτι του για να “νικήσει” το lockdown!

Θυμάστε πόση βαρεμάρα περάσαμε στην καραντίνα και πόσα απίστευτα πράγματα σκεφτόμασταν να κάνουμε για να γεμίσουμε τις ώρες μας στο σπίτι;

Όσοι φυσικά από εμάς δεν μαγείρευαν όλες τις συνταγές του Άκη Πετρετζίκη (?) και όσοι αποφάσιζαν να σηκωθούν από τον καναπέ και να σταματήσουν να βλέπουν Netflix, κατάφερναν να βρίσκουν πολλά και ευφάνταστα πράγματα να απασχολούντε. Όπως για παράδειγμα φοιτητές που δημιούργησαν αφίσες με spoilers αγαπημένων σειρών ή άλλοι που έγραφαν viral κορωνο-τραγούδια.

Την ιδέα, όμως, αυτού του φοιτητή από τη Θεσσαλονίκη δεν την είδαμε ποτέ και πουθενά αλλού! Πήγε την εμπειρία που ονομάζουμε καραντίνα σε άλλο level, αφού όταν στην Ελλάδα τους “έκλεισαν μέσα” για 2η φορά, αυτός έφτιαξε τοίχο αναρρίχησης στο σπίτι του!

Δες πιο κάτω πώς ο φοιτητής “τα βάζει” με την καραντίνα:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mattheos Valsamidis (@manthos_vals)

Ο 21χρονος Μάνθος Βαλσαμίδης, φοιτητής Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και ο 3 φορές πρωταθλητής Ελλάδας στην αναρρίχηση, καθώς και πρωταθλητής σε Βαλκανικούς Αγώνες Νέων, προκειμένου να μη χάσει επαφή με τη μεγάλη του αγάπη, αποφάσισε να “τη φέρει” στο σαλόνι του φοιτητικού του σπιτιού.

Με τη βοήθεια του πατέρα του, μετέτρεψε τον τοίχο σε πίστα και πλέον προπονείται εκεί. Αν και δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάει πολύ ψηλά, για ευνόητους λόγους, όπως ο ίδιος αναφέρει, αυτό δεν είναι σημαντικό πρόβλημα, αφού ο σκοπός του είναι να προπονεί τα δάχτυλα και τα χέρια του περισσότερο.

Παρόλο που προτιμά τα φυσικά βράχια από τους τεχνητούς τοίχους, αυτή του η ιδέα του πρόσφερε μια προσωρινή λύση για να “νικήσει” το lockdown!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mattheos Valsamidis (@manthos_vals)

Όπως δήλωσε ο νεαρός αθλητής σε συνέντευξή του, «την πρώτη φορά ήμουν εντελώς απροετοίμαστος. Μάλιστα, μόλις είχαμε γυρίσει από πρωτάθλημα στο εξωτερικό και επέστρεψα κακήν-κακώς στην Ξάνθη. Τότε ζορίστηκα πολύ περισσότερο σε σχέση με το δεύτερο lockdown».

Ευτυχώς για εκείνον τα πράγματα άλλαξαν στη δεύτερη καραντίνα. «Είχα το κίνητρο, είχα τη διάθεση να φτιάξω, να μετατρέψω το δωμάτιό μου στο πατρικό». Ενώ, όπως τονίζει ο 21χρονος φοιτητής: «Αφού… έπαθα, έμαθα. Όταν επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη, μετέτρεψα το φοιτητικό μου σπίτι σε γυμναστήριο αναρρίχησης!»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mattheos Valsamidis (@manthos_vals)

Nα του πούμε κι εμείς με τη σειρά μας ένα μεγάλο μπράβο, τόσο για την ιδέα, όσο και για τη θέλησή του να μην σταματήσει να κάνει αυτό που πραγματικά αγαπάει – με όποιον τρόπο μπορεί! ?

Εσύ θα έκανες κάτι ανάλογο σε περίπτωση 2ου lockdown ή προτιμάς καναπέ και Netflix;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending