fbpx

Αυτές είναι οι 5 πιο άβολες & αστείες καταστάσεις που ΟΛΟΙ ζήσαμε στα online μαθήματα!

Με την ανακοίνωση των Πανεπιστημίων ότι τα μαθήματα θα συνεχίσουν τη διδασκαλία τους online – εξ αποστάσεως, πολλοί από εμάς έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας (ο κάθε ένας για τους λόγους του φαντάζομαι)!

Ωστόσο, λόγω της απέραντης χαράς μας, κανείς μας δεν μπήκε στη διαδικασία να σκεφτεί ότι ίσως (ίσως λέμε, ίσως) να μην ήταν τζιαι τοοόσο καλή ιδέα…

Σίουρα εν επέρασε καθόλου που το νου μας η πιθανότητα ότι θα ερχόμασταν αντιμέτωποι με κάποια «γελοία» συμβάντα, τα οποία θα μας έφερναν σε μια άβολη ή πιο συγκεκριμένα αμήχανη θέση.

Ιδού, λοιπόν, 5 καταστάσεις που όλοι μας βιώσαμε στα online μαθήματα:

1
No Signal (ή όπως λέει και η Josephine – Δεν Έχω Σήμα)!

Τζιαμέ που παρουσιάζεις μιαν εργασία, γράφεις εξέταση, ρωτάς τον καθηγητή κάτι ή το πιο συνηθισμένο κρατάς σημειώσεις (ένα μικρό ποσοστό φυσικά, γιατί εν να μου πεις τωρά οι άλλοι έρκουνταν uni τζιαι 1 κόλλα εν εφκάλαν πάνω, σιγά μεν πιάνουν σημειώσεις σπίτι τους), ΤΣΟΥΠ διακόπτεται το Internet!

Τα πρώτα λεπτά κυριαρχεί ένας πανικός! Αν είσαι τυχερός τζιαι εν εσπατάλησες τα 4G σου, τότε συνεχίζεις κανονικά το μάθημα, αλλιώς περιμένεις μέχρι να διορθωθεί το θέμα με τη σύνδεση σου και στέλνεις ένα περιποιημένο email στον καθηγητή, δικαιολογώντας γιατί την μίση ώρα του μαθήματος ήσουν offline.

Τώρα σε περίπτωση που είχες εξέταση, δεν έχω ιδέα τι θα έπρεπε να κάμεις γιατί δεν βίωσα αυτήν την κατάσταση (ευτυχώς)!

2
Εισβολείς στο δωμάτιο σου!

Οι περισσότεροι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων επιλέγουμε να βρισκόμαστε στο δωμάτιο μας επειδή είναι «πιο ήσυχα» και είσαι απομονωμένος. Βασικά γράψε λάθος, μόνο απομονωμένος εν είσαι, αφού κάθε τρεις τζιαι λλίο κάτι εν να θυμηθεί η μάμα, ο αρφός, ο γείτονας σου και πάει λέγοντας! Ο μόνος που μπορεί να μεν ενοχλήσει εν ο παπάς σου.

Τζιαι άτε να καταφέρεις να κάμεις μάθημα μετά που τούτα ούλλα, συγκέντρωση μηδέν! Όσο για τις σημειώσεις, κάθε 2 λέξεις υπάρχει κενό. Πάλε καλά εν τζιαι οι ηχογραφήσεις των μαθημάτων, έτσι ώστε να μπορείς να τα ξανά ακούσεις οποιαδήποτε στιγμή θέλεις.

Το χειρότερο σενάριο είναι να έχεις ανοιχτή τζιαι την κάμερα, τζαμέ γίνεσαι εντελώς ρεντίκολο σε ούλλο το πανεπιστήμιο, ειδικά αν ο επισκέπτης σου εν όπως ο πιο πάνω!

3
Το κουτσομπολιό με… ανοιχτό μικρόφωνο!

pexels.com/@olly

Υπάρχουν μαθήματα που ούλλοι μας μπαίνουμε απλά και μόνο για να μας βάλει παρουσία ο καθηγητής!

Σε κάποια φάση μπορεί να τον ρωτήσεις καμία απορία, έτσι απλά για να δει ότι είσαι μέσα τζιαι εν μιλάς στο τηλέφωνο με τον γκόμενο ή την γκόμενα… Έλα που όμως μετά ξεχάνεις το μικρόφωνο ανοιχτό (κατά λάθος) τζιαι ούλλη η τάξη μαθαίνει τα προσωπικά σου, χωρίς να έχεις ιδέα εσύ.

Ευτυχώς σε κάποια φάση τζιαι μετά στείλει σου μήνυμα καμία φίλη/ος σου να κλήσεις το μικρόφωνο, γιατί ούλλοι περιπαίζουν σε τζιαι έγινες ρεζίλη!

4
Προσωπικά δεδομένα… που βγήκαν στη φόρα!

YouTube.com/Tracy Gold Fashion Tips

Τζιαι έρκεται η μέρα που πρέπει να παρουσιάσεις μιαν εργασία τζιαι είσαι τόσο μα τόσο αγχωμένος/η που έχεις ξεχάσει κάποια απαραίτητα πράματα… Όπως για παράδειγμα ότι στην οθόνη σου έχεις ανοιχτά 300 tabs του YouTube τζιαι κάτι άρθρα του τύπου «5+1 tips για να επιβιώσει η σχέση σου κατά τη διάρκεια της καραντίνας!» ή «3 tips για να είσαι πιο ελκυστική και μοντέρνα».

Το κερασάκι στην τούρτα, όμως, είναι οι φωτογραφίες τζιαι τα αρχεία που έχεις πας το background του υπολογιστή σου! Συνεπώς, μετά που τούτα ούλα μία MONO λύση υπάρχει… να αλλάξεις απλά πανεπιστήμιο. ?

5
Καρτεράς πώς τζιαι πώς να έρτει “break time”!

freepik.com/kroshka-nastya

Οι περισσότεροι που μας στα online μαθήματα ξυπνούν 20 λεπτά πριν (μπορεί τζιαι πιο λλίο), έτσι ώστε να απολαύσουν όσον το δυνατόν γίνεται πιο πολύ ύπνο. Βλέπεις το πρωϊνό ξύπνημα δεν μας είναι και τόσο ευχάριστο!

Παρ’ όλα αυτά, όμως, όταν έχεις 3 ή 4 μαθήματα συνεχόμενα (π.χ. από τις 8:00 – 12:00) οι δυνάμεις σου λιγοστεύουν. Όταν κοντέφκει η ώρα 12 για το μάθημα είσαι σε ένα δίλλημα. Σκέφτεσαι που μέσα σου «να μπω ή να μεν μπω», αλλά τζιαι που την άλλη πλευρά σκέφτεσαι τζιαι τι εν να πεις του καθηγητή για να μεν φάεις την απουσία έτσι.

Μετά από πολλή ώρα συλλογισμού, καταλήγεις στο να μπεις στο μάθημα τζιαι να τρώεις μπροστά που το pc, κλείνοντας απλά την camera για λία λεπτά (αν θυμηθείς φυσικά). Η πιο άβολη στιγμή είναι όταν θέλεις να πάεις τζιαι τουαλέτα. Σ’ αυτήν την περίπτωση κλείνεις την κλήση για 2 λεπτά τζιαι πάεις με την ησυχία σου… γιατί τι να πεις του καθηγητή τζιαι να μεν γινείς ρεζίλι;

Εσύ ποια από τις πιο πάνω καταστάσεις έχεις ζήσει στα online μαθήματα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending