fbpx

5+1 Κύπριες μας είπαν τo χειρότερο μήνυμα που τους έστειλαν για να τους «κολλήσουν»!

Παναγία μου τι άκουσαν τα αυτιά μου! Αγαπητά μου αγόρια που διαβάζετε αυτό το άρθρο, θέλω να σας δώσω μια συμβουλή.

Πριν να στείλετε ένα μήνυμα για να φλερτάρετε μια κοπέλα σκεφτείτε καλά τι θα γράψετε, γιατί είναι κάποια πράματα ρε παιδί μου που όπως και να τα δεις, όσο κι αν προσπαθήσεις να τα κατανοήσεις και να τα χωνέψεις… ε είναι «αχώνευτα»!

P.S: Μπορείς να δεις εδώ τον σωστό τρόπο για να φλερτάρεις στο Instagram (και γενικότερα στα Social Media)!

Δες τις χειρότερες ατάκες για «κόλλημα»/«πέσιμο» που πήραν 6 Κύπριες στο Instagram:

1
Χριστίνα, 19 ετών

Men’s Bible
  • «Εγώ νομίζω πρέπει να δηλώνω happy που ως τωρά τουλάχιστον, η χειρότερη ατάκα που μου εστείλαν ήταν το κλασσικό ”γεια σου κούκλα”… Ντάξει έννεν τόσο άσσιημο, αλλά συνήθως οι παραπάνω αρχίζουν με ένα ”γεια”.»

2
Ελένη, 20 ετών

Good Housekeeping
  • «”Μπορώ να συνεχίσω να σε ακολουθώ; Γιατί οι γονείς μου είπαν μου να ακολουθώ τα όνειρα μου“. Ό,τι πιο άκυρο μου εστείλαν, αλλά πάλε καλά που μου με εχαρακτήρισε σαν όνειρο τζιαι οι εφιαλτή. Χαχαχα!».

3
Χριστίνα, 18 ετών

freepik.com/branin
  • «Εεμ ναι… τωρά εν ξέρω αν πρέπει να το πω, αλλά εμπήκα μια μέρα Insta τζιαι ένα μήνυμα ελάλε ”ποιες λέξεις σε ερεθίζουν, για να σου τις λέω κάθε μέρα;”. Ούτε είδα που ποιον ήταν, αν τον έξερα ή οι, απλά έκαμα τον block ολόισια.»

4
Μαρία, 21 ετών

e-volos
  • «Ήταν ένας τύπος που εμιλούσαμε λλίες μέρες γιατί επροσπαθούσε να κερδίσει έδαφος τζιαι όταν μετά που 2-3 ημέρες έμαθε τζιείνο που τον ενδιέφερε τι μου λαλεί; ”Μόνη εσύ, μόνος εγώ θες να κάνουμε μονόζυγο;”
    Μετά που εκατάλαβε ότι εγώ ήμουν σε φάση “τι πίνεις άνθρωπε μου;” εγύρισεν το ότι δήθεν τζιαι καλά έκαμνεν μου πλάκα.»

5
Στέφανη, 24 ετών

freepik.com/vgstockstudio
  • «Ήταν τα γενέθλια μου τζιαι απαντούσα στις ευχές των φίλων μου. Εστέλναν μου τζιαι πολλοί άγνωστοι, αλλά απαντώ πάντα σε ούλλους, θεωρώ το θέμα ευγένιας!
    Ε τι το ήθελα; Στέλνει μου χρόνια πολλά, απαντώ ευχαριστώ πολύ, όμως εν το κόφκει τζιαμέ. “Έχεις φίλο”; λαλεί μου. Έπιαν με το γέλιο τζιαι δείχνω το του φίλου μου τζιαι απαντά του τζιείνος ναι.
    Ένας φυσιολογικός άνθρωπος εν να εσιωπούσε… Αλλά τζιείνος στέλνει: “Α κρίμα… Να σε δω δηλαδή εν δύσκολο;” Ε βάλε τον νου σου να δουλέψει λλίο ρε παρέα…»

6
Ελένη, 23 ετών

All bout Limassol
  • «Το χειρότερο που μου έτυχε ήταν να μου κάμει ένας το λεγόμενο lyrics prank, μόνο που δεν το έκαμε για πλάκα, αλλά όπως έδειξε έκαμνε το σοβαρά.
    Εξεκίνησε, λοιπόν, να μου στέλνει τους στίχους που το ρεφρέν του τραγουδιού ”Αν είσαι ένα αστέρι” τζιαι μετά έθελε να κάμω τζιαι εγώ το ίδιο, με άλλο τραγούδι φυσικά. Εννοείται πως εν το έκαμα.»

Εσένα εστείλαν σου κάτι χειρότερο; Γράψε μας στα σχόλια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending