fbpx

Άκουσε πρώτος το τραγούδι της Κύπρου για την Eurovision 2021!

Σε περίπτωση που δεν το έμαθες ακόμη, η 26χρονη Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό 65ος διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, μετά τη συμφωνία της με το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου.

Το τραγούδι έχει τίτλο “El Diablo” και το έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa.

Το music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, είναι σύγχρονο και δυναμικό, όπως και το ίδιο το τραγούδι. Την ενδυματολογική εικόνα υπογράφει η διεθνώς καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη. Την χορογραφία επιμελήθηκε η επιτυχημένη Αμερικανίδα χορογράφος Chali Jennings.

Δες το πιο κάτω:

Η πρώτη προβολή του video έγινε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή “Happy Hour” του ΡΙΚ1. Ενώ μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου, το music video προβαλλόταν αποκλειστικά  από την ιστοσελίδα της Panik, www.panikmusic.gr, καθώς και στο mobile application Panik Music σε iOS και Android.

Facebook.com/panikrecords

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός της Eurovision 2021 θα γίνει στο Rotterdam της Ολλανδίας, μετά τη νίκη του Duncan Laurence στο διαγωνισμό του 2019 στο Ισραήλ με το τραγούδι “Arcade”. Στις 18 και 20 Μαΐου (Ημιτελικοί) και ολοκληρώνεται στις 22 Μαΐου 2021 με τον μεγάλο Τελικό.

Απόλαυσέ το πρώτος εδώ και περιμένουμε τα σχόλιά σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending