fbpx

Αυτά είναι τα ζώδια που μπορεί να “παρατήσουν” το ταίρι τους ανά πάσα στιγμή!

Υπάρχουν πολλές θεωρίες γύρω από τα ζώδια, όσον αφορά τον χαρακτήρα τους, τον τρόπο που αντιμετωπίζουν κάποιες καταστάσεις, αλλά και την στάση που έχουν απέναντι στο ταίρι τους!

Είναι, όμως, και τρία συγκεκριμένα ζώδια, από τα οποία πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική/ός αν είστε σε σχέση, γιατί μπορεί μια μέρα έτσι στα ξαφνικά να σας αφήσουν στα κρύα του λουτρού, χωρίς καμία εξήγηση!

Αν πάλι δεν είστε σε σχέση, θα ήταν προτιμότερο να κρατάς μια μικρή απόσταση πριν να προχωρήσουν τα πράγματα. Όσο ερωτευμένοι και χαρούμενοι δείχνουν αρχικά, τόσο απόμακροι και αδιάφοροι μπορεί να γίνουν στην πορεία.

Επομένως, διάβασε προσεκτικά τα πιο κάτω, έτσι ώστε να είσαι προετοιμασμένη/ος ό,τι και να συμβεί…

Δες πιο κάτω τα τρια ζώδια:

1
Καρκίνος

Freepik.com

Τρυφερότητα, συναισθηματισμός, ρομαντικότητα, τυπικότητα είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα καρκινάκι να είναι τόσο αξιαγάπητο!

Από την άλλη μεριά, η συναισθηματική αστάθεια, κυκλοθυμικότητα, ανασφάλεια έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία καυγάδων και συγκρούσεων με το ταίρι του.

Μπορεί στις σχέσεις του να τα δίνει όλα, ωστόσο αν στεναχωρηθεί θα κλιστεί στον εαυτό του…

2
Δίδυμος

freepik.com

Άλλο ένα ζώδιο στη λίστα με αυτά που ίσως να σε παρατήσουν πιο εύκολα είναι και ο Δίδυμος.

Είναι από λίγα ζώδια που φημίζεται για την ενέργεια που εκπέμπει προς στους άλλους. Επίσης, είναι πάρα πολύ κοινωνικός, σε σημείο που μπορεί να παρεξηγείται, λόγω του ανοιχτού χαρακτήρα που διαθέτει!

Του αρέσει το διαφορετικό και δεν σταματάει να φλερτάρει ακόμα κι όταν βρίσκεται σε σχέση, ενώ χάνει γρήγορα τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον του.

Μπορεί να δέχεται εύκολα τον χωρισμό, ωστόσο αν τον απατήσεις θα ανταποδώσει με μεγάλη ευκολία και χωρίς τύψεις.

3
Κριός

freepik.com

Ο αυθορμητισμός, η ειλικρίνεια και ο δυναμισμός είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου που ανήκει στο ζώδιο του Κριού. Πολλοί θα ζήλευαν τη θετικότητα που εκπέμπει, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις κακουχίες τις ζωής.

Είναι από τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια, αφού του αρέσει να ξεχωρίζει σε όλα! Η παρορμητικότητα, ο εγωισμός και η επιθετικότητα είναι κάποια από τα μειονεκτήματα του. Αν και δίνει δεύτερες ευκαιρίες στις σχέσεις του, εντούτοις θα δώσει τέλος στη σχέση του μόνο αν νιώσει καταπίεση!

Συμφωνείς γι’ αυτά τα ζώδια; Μήπως ξέρεις κάποιον που πρέπει να “προσέξεις”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending