fbpx

Έρχεται νέος κύκλος του Game of Thrones; Το tweet που άναψε «φωτιές» στους fans!

Μπορεί ένα και μόνο tweet να προβληματίσει και (ίσως) να χαροποιήσει χιλιάδες ανθρώπους; Αν το tweet προέρχεται από τον επίσημο λογαριασμό του “Game of Thrones” στο Twitter, τότε η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ!

Συγκεκριμένα, δύο ακριβώς χρόνια μετά την τελευταία – 8η σεζόν και το όχι και τόσο «αγαπημένο» -για πολλούς fans της σειράς- φινάλε, το tweet αυτό κατάφερε να προκαλέσει πανικό και να ξεσηκώσει για ακόμα μια φορά τους φανατικούς θαυμαστές της!

Η απορία, όμως, όλων είναι μια! Έρχεται νέος κύκλος του “Game of Thrones” ή όχι; ?

Δες πιο κάτω το tweet που ξεσήκωσε τους fans και τις πιθανές του «ερμηνείες» του:

Σαν βόμβα έσκασε, λοιπόν, το tweet του HBO από τον επίσημο λογαριασμό του “Game of Thrones” που έγραφε Winter is coming, κάνοντας το νούμερο 1 trending παγκοσμίως στο Twitter!

Ωστόσο, το HBO δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, αφήνοντας έτσι την ερμηνεία του tweet «στα χέρια» των θαυμαστών της σειράς.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους θαυμαστές, πιστεύεται ότι μέσω του tweet αυτού, το HBO έχει σκοπό να ανακοινώσει ένα νέο remake του τελευταίου κύκλου, μιας και το φινάλε είχε απογοητεύσει πολλούς fans.

Άλλοι λένε πως οι παραγωγοί της σειράς ετοιμάζουν μια νέα mini σεζόν που θα αποτελείται από τρία μόνο επεισόδια.

Το μόνο σίγουρο, όμως, είναι η γιορτή που ετοιμάζει το HBO για τους fans της σειράς, η οποία θα περιλαμβάνει την προβολή όλων των επεισοδίων του “Game of Thrones”, ένας μαραθώνιος δηλαδή για όλους τους φανατικούς θαυμαστές. Τι λες; Ίσως -τελικά- το tweet να έχει να κάνει με αυτό;

Εσύ θα ήθελες να δεις ένα άλλο τέλος στη σειρά ή τη συνέχειά της; Γράψε μας στα σχόλια την άποψή σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending