fbpx

Netflix: Αυτές είναι οι σειρές που επιστρέφουν σύντομα με νέο κύκλο & εμείς ανυπομονούμε!

Για να κάνουμε ένα mini test… Κατέβασε ένα δάκτυλο αν ξεκίνησες και τελείωσες σειρά σε μια μόνο ημέρα. Κατέβασε ένα δάκτυλο αν τη στιγμή που άρχισε το action, εκεί δηλαδή που άρχισες να καταλαβαίνεις την υπόθεση… τελείωσε η σεζόν.

Κατέβασε ένα δάκτυλο αν εκνευρίστηκες όταν έμαθες πως η επόμενη θα βγει μετά από 1 χρόνο! Κατέβασε ένα δάκτυλο αν ανυπομονείς για τη στιγμή που η σειρά αυτή θα επιστρέψει με νέο κύκλο. Φαντάζομαι έχεις 4 στα 4, έτσι δεν είναι;

Ε, λοιπόν, τέρμα η αναμονή! Παρόλο που τα γυρίσματα αρκετών σειρών και ταινιών καθυστέρησαν λόγω πανδημίας, επιτέλους πολλές από τις αγαπημένες μας σειρές επιστρέφουν με νέο κύκλο και το Netflix έχει ήδη αρχίσει να μας προετοιμάζει γι’ αυτό!

Δες ποιες σειρές και πότε επιστρέφουν στο Netflix:

1
“Who Killed Sara”

Η Ισπανική σειρά “Who Killed Sara” που κέρδισε το ενδιαφέρον μας απ’ την πρώτη στιγμή επιστρέφει… πιο γρήγορα απ’ όσο υπολογίζαμε! Το τέλος της 1ης σεζόν – που μας μπέρδεψε αρκετά – ήταν αρκετό για να μας κάνει να θέλουμε εξηγήσεις «εδώ και τώρα» για το ποια είναι στ’ αλήθεια η Σάρα και ποιος/α τη σκότωσε.

Στις 19 Μαΐου, λοιπόν, θα μάθεις τα πάντα, μιας και από το trailer και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι η 2η σεζόν θα είναι γεμάτη από ανατροπές και εκπλήξεις.

2
“Lucifer”

Ήρεμα θα ρωτήσω… “What do you truly desire”… και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Η πιο «διαβολική», λοιπόν, σειρά του Netflix επιστρέφει με το δεύτερο μέρος της 5ης σεζόν…κι εγώ δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου! Εσύ;

Ο μυστηριώδης και -καθόλου- διακριτικός, Lucifer Morningstar, επιστρέφει πανέτοιμος για δράση στις 28 Μαΐου και εμείς ανυπομονούμε να δούμε πώς η ιστορία θα εξελιχθεί μετά την εμφάνιση του πατέρα του στο τελευταίο επεισόδιο του 1ου μέρους της προηγούμενης σεζόν.

Το trailer -που είναι trending στο YouTube- είναι αρκετό για να μας κάνει καταλάβουμε πως η παρουσία του θα ταράξει τις ζωές όλων!

3
“Elite”

Αν νόμιζες πως στις 18 Ιουνίου θα βρίσκεσε σε κάποια παραλία… ξεχάσε το! Η μέρα θα έχει air-condition, Netflix, και “Elite”!

Η νεανική Ισπανική σειρά επιστρέφει για 4η σεζόν στις οθόνες μας και τίποτα δεν φαίνεται να είναι το ίδιο! Το trailer που έχει ήδη κυκλοφορήσει μας δίνει μια γεύση για το τι πρόκειται να δούμε. Νέοι μαθητές και νέοι έρωτες είναι αναμεσά στα πολλά που θα μας απασχολήσουν στον νέο κύκλο.

Είναι πλέον επίσημο πως η σειρά θα συνεχιστεί και για 5η συνεχόμενη σεζόν! Το πιο πιθανόν, βέβαια, είναι να δούμε τη σεζόν αυτή μέσα στο 2022 μιας και τα γυρίσματα δεν έχουν ακόμα τελειώσει.

4
“La Casa de Papel”

@ursulolita/@najwanimri/@alvaromorte

Η επιτυχημένη σειρά, αυτή που μας έκανε όλους να αποκτήσουμε μια αδυναμία στις Ισπανικές σειρές, επιστρέφει… και δεν είναι άλλη από το “La Casa de Papel”!

Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να κάνεις περισσότερη υπομονή μιας και τα γυρίσματα της 5ης και τελευταίας σεζόν δεν έχουν ακόμα τελειώσει. Αποτέλεσμα, λοιπόν, να αναμένουμε την πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου – για το Volume 1 και στις 3 Δεκεμβρίου για το Volume 2!

Παρά την αναμονή, οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν σε αφήνουν παραπονεμένο, αφού μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram βρίσκουν την ευκαιρία να μας δείξουν μερικά backstage στιγμιότυπα.

Δες εδώ το trailer και το spoiler που σου έχουμε για το τέλος της σειράς!

5
“You”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOU (@younetflix)

Είσαι έτοιμος για Netflix και ξενύχτι; Αν όχι, ετοιμάσου γιατί η 3η σεζόν της σειράς “You” αναμένεται πιο σκοτεινή και πιο ανατρεπτική από κάθε άλλη!

Εκεί που νόμιζες πως όλα τελείωσαν μιας και ο «αγαπημένος» μας serial stalker, Joe Goldberg, αποφάσισε να νοικοκυρευτεί, συγκατοικώντας με την όχι και τόσο «αθώα» -τελικά- έγκυο Love (#oups spoiler), εκεί ανατρέπονται όλα!

«Μια ματιά του μόνο φτάνει», όπως λέει και το λαϊκό άσμα, για να ξαναρχίσουν όλα απ’ την αρχή. Ποια είναι η γοητευτική γειτόνισσα που «καρφώνει» με τα μάτια του και πώς θα εξελιχθεί η σχέση του με τη Love; Δεν πιστεύω, τώρα που σας το θύμισα, να μην σας «τρώει» και εσάς η περιέργεια;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά δεν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πριν από τον Οκτώβριο μιας και τα γυρίσματα της 3ης σεζόν, που καθυστέρησαν λόγω Covid-19, έχουν μόλις ολοκληρωθεί.

Ελπίζουμε πως το Netflix θα βάλει σύντομα τέλος στην ανυπομονησία μας, ανακοινώνοντας την ημερομηνία που θα επιστρέψει η 3η σεζόν της σειράς!

Εσύ ποιας από αυτές τις σειρές ανυπομονείς να δεις τη συνέχεια;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending