Επιχορηγημένες διακοπές ΜΟΝΟ για εμβολιασμένους – Δες ποια ξενοδοχεία συμμετέχουν!

StudentLife Chief Editor
Freepik.com

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να κάνεις διακοπές; Πόσο μάλλον αν αυτές είναι και επιχορηγημένες!

Το Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε «Πρόγραμμα Επιχορηγημένων Καλοκαιρινών Διακοπών», για την περίοδο από 15 Ιουλίου μέχρι και 31 Αυγούστου 2021. Παρ’ όλα αυτά για να μπορείς να επωφεληθείς από αυτό… πρέπει να είσαι εμβολιασμένος (αυτό κι αν είναι κίνητρο)!

Στο Πρόγραμμα, λοιπόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα μπορούν να συμμετάσχουν Τουριστικά Καταλύματα (Ξενοδοχεία, Οργανωμένα Διαμερίσματα, Τουριστικά Χωριά, Αγροτουριστικά Καταλύματα) και Τουριστικά Γραφεία που συνεργάζονται με νόμιμα τουριστικά καταλύματα, τα οποία δύνανται να προσφέρουν για την περίοδο από την 15η Ιουλίου 2021 μέχρι και την 31η Αυγούστου 2021 μέγιστη τιμή 80 ευρώ (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ) για δίκλινο δωμάτιο, με πρόγευμα, ανά ημέρα, με ελάχιστη παραμονή τα 3 βράδια.

Το Πρόγραμμα θα προβλέπει επίσης την κάλυψη του 35% του κόστους διαμονής από το Υφυπουργείο.

Freepik.com

Ανακοινώθηκαν τα τουριστικά καταλύματα που συμμετέχουν στο σχέδιο του Υφυπουργείου Τουρισμού για επιχορηγημένη διαμονή σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες.

Συγκεκριμένα, η λίστα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου και μπορείς να βρεις όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ!

Δικαιούχοι του Σχεδίου είναι:

Freepik.com

Οι μόνιμα διαμένοντες στο νησί, οι οποίοι:

  • Έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση
  • Έχουν αναρρώσει από το ιό μέχρι και 180 μέρες πριν την παραμονή τους στο κατάλυμα

Για όλα τα πιο πάνω, οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν, σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, τα σχετικά αποδεικτικά κατά την άφιξη τους στο κατάλυμα της επιλογής τους. Από την υποχρέωση προσκόμισης εξαιρούνται τα άτομα κάτω των 16 ετών.

Τι λες; Μήπως είναι καιρός να εμβολιαστείς κι εσύ;