fbpx

Ο γιος της Πέπας μεγάλωσε & παίζει στο Κάμπινγκ – Όσα μας είπε για τη σειρά και όχι μόνο!

Ο Σάββας Παϊσίου είναι μόλις 18 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο της υποκριτικής!

Τελείωσε το σχολείο φέτος και τώρα είναι έτοιμος να ακολουθήσει τη σπουδή που θέλει, χωρίς ωστόσο να αφήσει την αγάπη του για την υποκριτική στην άκρη.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μας χάρισε μοναδικές στιγμές γέλιου με τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά του Alpha Κύπρου «Κάμπινγκ», στον ρόλο του Πέτρου ή αλλιώς του «γιού του τζιαινούρκου».

Λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς, μιλήσαμε μαζί του και μεταξύ άλλων μας είπε για τον ρόλο του στη σειρά… αλλά και τη συμμετοχή του στο «Βουράτε Γειτόνοι», από όπου και τον πρωτο-γνωρίσαμε (και μάλιστα ως μωρό)!

Δες όσα μας είπε ο Σάββας Παϊσίου για το «Κάμπινγκ» και το «Βουράτε Γειτόνοι»!

– Γεια σου Σάββα, αρχικά θα θέλαμε να μας πεις πότε και πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με την υποκριτική;
YouTube.com

Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο ξεκίνησα να ασχολούμαι με την υποκριτική από την βρεφική μου ηλικία, δηλαδή μόλις 40 ημερών!

Το ξεκίνημα μου έγινε εντελώς τυχαία όταν ρωτήθηκαν οι γονείς μου αν μπορούσαν να «δώσουν» το παιδί τους για την τηλεοπτική σειρά «Βουράτε Γειτόνοι». 

– Πώς ήταν η εμπειρία σου στο «Βουράτε Γειτόνοι» από όπου σε γνωρίσαμε αρχικά, αλλά και μεγαλώντοντας όταν έπαιξες στην ταινία;

Την περίοδο που συμμετείχα στην τηλεοπτική σειρά ήμουν πολύ μικρός και δεν έχω καθόλου αναμνήσεις. Μέσα, όμως, από τις περιγραφές των γονιών μου ξέρω ότι ήμουν πολύ φρόνιμο παιδάκι και απολάμβανα στο έπακρον όλο αυτό που συνέβαινε. Με αγαπούσαν όλοι πάρα πολύ!

Μετέπειτα η συμμετοχή στην ταινία ήταν ένα μεγάλο σχολείο για ‘μένα από το οποίο προσπάθησα να απορροφήσω σαν σφουγγάρι όσα περισσότερα μπορούσα.

Γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους, σωστούς επαγγελματίες που μου έδειξαν επίσης πολλή αγάπη και μου έμαθαν πολλά!

YouTube.com

Τέλος, αφού μου δίνεται η ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Γιώργο Τσιάκα και την κυρία Χριστίνα Παυλίδου για την ευκαιρία που μου έδωσαν και για την πολύτιμη τους βοήθεια.

Επίσης χρωστάω πολλά και στην αείμνηστη Άλκηστη, την πρώτη τηλεοπτική μου μητέρα!

– Μετά την προβολή της ταινίας σε αναγνώριζε ο κόσμος έξω;
YouTube.com

Όταν έγινε η πρεμιέρα της ταινίας και ακολούθησαν μετά οι προβολές δεν περίμενα ότι θα γινόταν όλο αυτό!

Δεν κυκλοφορούσα πολύ, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος με αναγνώριζε και με αποκαλούσε “Γιώργο” (όπως ήταν το όνομά μου στον ρόλο), μου φώναζαν τις ατάκες μου και ήθελαν να βγάλουμε φωτογραφίες.

Επίσης, στο σχολείο με πλησίαζαν αρκετά παιδιά. Βέβαια όλο αυτό ήταν κάτι καινούριο για εμένα και δυσκολεύτηκα αρκετά να το διαχειριστώ στην αρχή. Με τις συμβουλές, όμως, του κύριου Γιώργου και των γονιών μου τα κατάφερα!

– Σε απολαμβάνουμε πλέον στο «Κάμπινγκ», σαν το μικρότερο παιδί της «οικογένειας του τζιαινούρκου». Πες μας λίγα λόγια για τον ρόλο σου!
alphanews.live

Ο Πέτρος είναι ένα παιδί παρορμητικό, οξύθυμο, που λέει αυτό που του έρχεται στο μυαλό χωρίς να το σκεφτεί και πολύ…

Παράλληλα είναι στοργικός και πολύ ευαίσθητος, πράγμα που προσπαθεί να κρύψει χωρίς να το καταφέρνει. Αρκετές φόρες ξεχνάει ότι είναι απλά ένα παιδί και προσπαθεί να μπει στον κόσμο των μεγάλων!

– Είναι ένας ρόλος που είναι κόντρα σε ‘σένα ή βρίσκεις κοινά στοιχεία;
YouTube.com

Η αλήθεια είναι ότι με τον Πέτρο έχουμε πολλά κοινά στον χαρακτήρα μας! Είμαι κι εγώ πολύ ευαίσθητος και νοιάζομαι για τους γύρω μου. Έχω κι εγώ τις στιγμές που εκνευρίζομαι και φωνάζω πολύ εύκολα.

Επίσης, είμαι κι εγώ αρκετά παρορμητικός. Δεν μοιάζουμε καθόλου στο κομμάτι της κοροϊδίας και των κακών χαρακτηρισμών.

Επίσης πιστεύω ότι ο ρόλος έχει κτιστεί από τον Φώτη πάνω στη δική μου προσωπικότητα, πράγμα το οποίο με βοηθά πολύ στα γυρίσματα ώστε να αποδίδω όσο πιο καλά γίνεται!

– Ποια είναι η σχέση σου με την τηλεοπτική σου οικογένεια;
Instagram.com/@christina.papadopoulou96

Είναι όντως η δεύτερη μου οικογένεια και τους αγαπώ πολύ! Με αγκάλιασαν όλοι με πολλή στοργή και αγάπη και είναι δίπλα μου συνέχεια!

Με τον Φώτη έχουμε την κλασική σχέση πατέρα-γιού, που με νοιάζεται και με προστατεύει. Με την Ιωάννα έχουμε μια πολύ τρυφερή σχέση και την νιώθω πολύ κοντά μου.

Τέλος, με την Χριστίνα όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο έχουμε δέσει από την αρχή, έχουμε μια πολύ όμορφη αδελφική σχέση και είναι πλέον η μεγάλη μου αδελφή!

– Στα γυρίσματα της σειράς πώς περνάτε;
Instagram.com/@camping_alphacyprus

Στα γυρίσματα, ενώ διαρκούν πολλές ώρες, περνάμε φανταστικά! Είναι μια ομάδα που έχει δέσει πολύ, τόσο το συνεργείο όσο και οι ηθοποιοί μεταξύ τους. Αυτό φαίνεται νομίζω και μπροστά από τις κάμερες.

Εγώ δεν έχω την πείρα των άλλων, αλλά και στις δύο παραγωγές που συμμετείχα υπήρχε εξαιρετικό κλίμα. Γελάμε πολύ, κάνουμε πλάκες και νιώθουμε ότι το «Κάμπινγκ» είναι το σπίτι μας.

Ενώ πήγαινα απευθείας από το σχολείο και τελείωνα αρκετά αργά τα γυρίσματα, αυτό δεν με ενοχλούσε καθόλου γιατί περνούσα τέλεια και μάθαινα πράγματα!

– Η 1η σεζόν ολοκληρώθηκε, το ίδιο και τα γυρίσματα! Πώς νιώθεις; Σου λείπει ή το περίμενες αυτό το διάλειμμα;
Instagram.com/@camping_alphacyprus

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής είχα μια πολύ δύσκολη χρονιά, αφού φέτος ήμουν τελειόφοιτος και είχα παράλληλα και τα γυρίσματα! Πιέστηκα αρκετά, αλλά ήταν ξεκάθαρα δική μου επιλογή.

Το περίμενα το διάλειμμα, ναι… για λίγο όμως, να ανακτήσω δυνάμεις και να επιστέψω δυναμικά! Μου λείπει πάρα πολύ και περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσουμε ξανά τα γυρίσματα.

– Τι να περιμένει το κοινό από τη 2η σεζόν του « Κάμπινγκ»;

Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τη 2η σεζόν. Αυτό, όμως, που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα ζήσουμε μια χρονιά γεμάτη περιπέτεια, ένταση και αγωνία…

Περισσότερα θα δείτε στις οθόνες σας! 😉

– Μιας και έχεις ασχοληθεί με την τηλεόραση, αλλά και με τη μεγάλη οθόνη, τον κινηματογράφο, αν σου λέγαμε να επιλέξεις ένα ποιο θα προτιμούσες;
YouTube.com

Δεν έχεις αναφέρει το θέατρο! 😉 Μου αρέσουν και τα τρία μέσα, αφού το κάθε ένα έχει τη μαγεία του. Προτιμώ, όμως, το θέατρο, λόγω της αμεσότητας που υπάρχει με τον θεατή.

Ανάμεσα στα αλλά δύο προτιμώ τον κινηματογράφο, επειδή θεωρώ ότι υπάρχει περισσότερος χρόνος υλοποίησης του απαιτούμενου αποτελέσματος!

– Είσαι ακόμη αρκετά νέος, αλλά θέλουμε να μάθουμε αν έχεις αποφασίσει ότι αυτό που θες να κάνεις στη ζωή σου είναι τελικά η υποκριτική!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Savvas Paisiou (@spaisiou7)

Η υποκριτική είναι το πάθος μου και εννοείται ότι δεν θα την αφήσω! Γνωρίζω, όμως, ότι σαν επάγγελμα είναι αβέβαιο και πολύ δύσκολο.

Γι’ αυτό και θέλω να σπουδάσω μαθηματικά που μου αρέσουν πάρα πολύ και στη συνέχεια θέλω να ασχοληθώ περισσότερο και με την υποκριτική!

– Κλείνοντας, θα θέλαμε να δώσεις μια συμβουλή στους φοιτητές και νέους της Κύπρου!
Instagram.com/@spaisiou7

Να ζούνε την κάθε στιγμή της ζωής τους γιατί είναι μοναδική…

Να αρπάζουν τις ευκαιρίες που θα παρουσιάζονται μπροστά τους, αλλά να μην ξεχνάνε να είναι «προσγειωμένοι» και να πατάνε γερά στα πόδια τους!

Ευχαριστούμε τον Σάββα για τον χρόνο του και του ευχόμαστε να έχει ένα μέλλον όπως ακριβώς το ονειρεύεται! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending