fbpx

Καλοκαίρι και Πάφος… Δες τα 5 top cocktail bars που πρέπει σίγουρα να επισκεφθείς φέτος!

Συνήθως αν δεν κλείσεις ταξίδι κάπου στο εξωτερικό ή σε κάποιο ελληνικό νησί, προτιμάς να κάνεις διακοπές στην Αγία Νάπα ή τον Πρωταρά, όπως οι περισσότεροι Κύπριοι.

Υπάρχουν, όμως, και οι “fans” της ωραίας Πάφου, που δεν προτιμούν την πολυκοσμία και δεν θέλουν να βλέπουν γνωστούς σε κάθε τους βήμα. Με λίγα λόγια προτιμούν διακοπές μακριά από όλους κι απ’ όλα.

Είναι αλήθεια ότι στην Πάφο οι διακοπές είναι κάπως πιο ρομαντικές, πιο ήρεμες, χαλαρές και ξεκούραστες. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι διασκεδαστικές. Γι’ αυτό κι εμείς σου μαζέψαμε τα μπαράκια που πρέπει σίγουρα να επισκεφθείς για να πιεις το cocktail σου και να διασκεδάσεις στην Πάφο!

Δες σε ποια cocktail bars σου προτείνουμε να πας:

1
The DOME – Cocktail & Sushi Bar

Instagram.com/@thedomebarpaphos

Τα εντυπωσιακά cocktails (κλασικά και signature) σε συνδιασμό με νόστιμο sushi και πλούσια platters είναι αυτό που κάνει το The Dome να ξεχωρίζει.

Αν πάλι είσαι “του κρασιού”, μπορείς να απολαύσεις κάποιο από τη wine list, ακούγοντας τη ωραία μουσική που γεμίζει τον χώρο από την κονσόλα γνωστών DJs που παίζουν live. Αν θέλεις να απολαύσεις και θέα, τότε κάνε την κράτησή σου στη βεράντα!

  • 70 005787, Aliathon Plaza, Poseidonos Ave, Kato Paphos

2
Otto.Dieci Music Bar

Facebook.com/ottodieci.8.10

Αν σου αρέσουν τα ξενύχτια με την παρέα, τότε δώστε ραντεβού στο Otto.Dieci Music Bar, για να διασκεδάσετε ακούγοντας ελληνική και ξένη μουσική από DJs, αλλά και live εμφανίσεις.

Το μπαράκι θα το βρεις στον πεζόδρομο της παλιάς Πάφου, όπου μπορείς να απολαύσεις τα cocktails σου σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές της πόλης!

  • 70001810, Βότση 8-10, παλιά Πάφος

3
Piedra All Day Café Lounge Bar

Instagram.com/@piedra_cafeloungebar

Το Piedra είναι ένα all day café και lounge bar που βρίσκεται στην περιοχή της Παλιάς Πόλης της Πάφου, σε μια τοποθεσία ιδανική για να απολαύσεις την εκπληκτική, πανοραμική θέα (παρέα με τον ναργιλέ σου)!

Ανοιχτό μέχρι αργά με επιλογές στο μενού για τις όλες τις ώρες της ημέρας, από πλούσιο πρωινό, λαχταριστά brunch πιάτα, μεσημεριανό μέχρι δείπνο, ποτό και γλυκό. Αν θέλεις μπορείς να μοιραστείς με την παρέα σου κάποιο από τα platters που διαθέτει.

  • 97 859133, Petraki Miltiadous 3, Street 8015

4
Mr Tippler

Instagram.com/@mrtipplercy

Θέλεις να πας στο πιο “in” στέκι της Πάφου; Το Mr. Tippler Cocktail Bar θα σε αφήσει άφωνο, αφού ήταν ένα παλιό μηχανουργείο που “μεταμορφώθηκε” σε έναν ανανεωμένο χώρο με industrial ύφος!

Προσφέρει τέλεια cocktails (σε custom made) ποτήρια στην καρδιά της παλιάς πόλης της Πάφου, συνδυάζοντάς τα με μοναδικές γεύσεις του δρόμου.

P.S: Πριν φύγεις σιγουρέψου ότι θα βγάλεις κι εσύ story το quote που φωτίζει τον τοίχο με neon lights: “Τo drink is human, to drink well is divine”.

  • 99 950993, Κώστα Γεωργίου 3, Πάφος

5
Suite 48 Seafront Oasis

Instagram.com/@suite48seafrontoasis

Το καλοκαίρι ως γνωστόν θέλει καλοπέραση. Γι’ αυτό πάρε την παρέα ή το ταίρι σου και (ξε)φύγετε λιγάκι σ’ αυτό το bar-άκι πλάι στο κύμα. Ο ήχος των κυμάτων και η μυρωδιά της θάλασσας θα σας “ταξιδέψει”!

Ένα από τα πιο δημοφιλή και όμορφα beach bars της Πάφου, όπου μπορείς να απολαύσεις ένα εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα, πίνοντας το κρασάκι σου (το οποίο θα επιλέξεις από την εντυπωσιακή κάβα κρασιών του καταστήματος που διαθέτει πάνω από 20 ετικέτες).

Εννοείται ότι αν προτιμάς, υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως cocktails, ζεστά πιάτα και νόστιμα platters.

  • 26910808, Ποσειδώνος 48, Κάτω Πάφος.

Εσύ σε ποιο στέκι σκοπεύεις να πας στην Πάφο φέτος για cocktails;

Μην ξεχάσεις να κάνεις κι εσύ το #moresummercy challenge για να κερδίσεις μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες και δώρα SHARK – Μάθε περισσότερα εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending