fbpx

Θες να σπουδάσεις κάτι δημιουργικό; 5 κλάδοι του Alexander ιδανικοί για ‘σένα! (videos)

Η στιγμή που πρέπει να αποφασίσεις τι σπουδές θα ακολουθήσεις έφτασε και είναι -ίσως- μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις στη ζωή σου.

Πλέον οι επιλογές που έχεις είναι δεκάδες, ωστόσο, η απόφαση θα πρέπει να παρθεί με μεγάλη προσοχή, μιας και θα καθορίσει το μέλλον σου. Πώς μπορείς όμως να είσαι σίγουρος για την επιλογή σου; Πώς θα σου λυθούν οι απορίες σχετικά με τα προγράμματα σπουδών που σε ενδιαφέρουν;

To ακαδημαϊκό ίδρυμα Alexander -το οποίο φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας στον χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Κύπρο- είχε την πρωτότυπη ιδέα να δημιουργήσει βιντέακια για όλους τους κλάδους που προσφέρονται στο Alexander, έτσι ώστε να βοηθήσει τους νέους φοιτητές να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες για τον κλάδο που τους ενδιαφέρει.

Στα βιντεάκια πρωταγωνιστές είναι οι υπεύθυνοι προγραμμάτων σπουδών, οι οποίοι με το σλόγκαν «Ο δικός μου κλάδος, το δικό σου μέλλον», σε κατευθύνουν για το τι περιλαμβάνει το κάθε πρόγραμμα σπουδών, αλλά και τις δυνατότητες εργοδότησης που θα έχεις στο μέλλον, αφού αποφοιτήσεις!

Δες τα videos για 5 δημιουργικούς κλάδους που προσφέρει το Alexander:

1
Bachelor of Design με Ειδίκευση στη Μόδα

Κουβαλάς κι εσύ την «τρέλα και τη δημιουργικότητα» ενός fashion designer; Ή κατάλαβες από μικρή ηλικία ότι έχεις πάθος με τη μόδα και ότι είναι τρόπος ζωής;

Τότε το πτυχίο Design με ειδίκευση στη μόδα είναι το κατάλληλο για εσένα! Μέσα από αυτό, θα αναπτύξεις τη δημιουργικότητά σου, θα αποκτήσεις γνώσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, θα ετοιμάσεις τη δική σου collection, θα ασχοληθείς μέχρι και με το fashion blogging!

Μάθε περισσότερα εδώ

2
Bachelor of Design με Ειδίκευση στις Γραφικές Τέχνες

Ένας graphic designer χρειάζεται αρχικά δημιουργικότητα, και ακολούθως επιμονή και «νεύρο» για να μπορεί καθημερινά να «βγάζει» το τέλειο αποτέλεσμα, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Παίρνοντας το πτυχίο του graphic designer θα έχεις την επιλογή να ασχοληθείς ως γραφίστας σε εταιρείες στον χώρο του marketing, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, του σχεδιασμού ιστοσελίδων, freelancer, κ.α.

Μάθε περισσότερα εδώ

3
Bachelor of Design με Ειδίκευση στην Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων

Το Interior Design ασχολείται με 2 αντικείμενα -τον χώρο και τον άνθρωπο- αφού πέραν από τον χώρο υπάρχει και η συμπεριφορά του ανθρώπου μέσα σ’ αυτόν!

Με το σλόγκαν «έλα στον χώρο μας», λοιπόν, ο κλάδος του Interior Design του Alexander σε προσκαλεί να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητα και πρακτικές σου ικανότητες, και να μάθεις πώς να συνδυάζεις εποικοδομητικά την τέχνη και τον σχεδιασμό. Οι κατευθύνσεις εργοδότησης πολλές όπως θα δεις και στο πιο πάνω βίντεο!

Μάθε περισσότερα εδώ

4
Bachelor of Design με Ειδίκευση στη Φωτογραφία

Έχεις κλίση στη φωτογραφία και το κάνεις σαν hobby; Αν ναι, τότε το πιο πάνω βιντεάκι θα σε πείσει ότι πρέπει να ασχοληθείς με τον τομέα της «φωτογραφίας» πιο επαγγελματικά.

Απαραίτητα «συστατικά» για να γίνεις φωτογράφος είναι η τεχνική γνώση, αλλά και φυσικά η καλλιτεχνική αντίληψη έτσι ώστε να καταφέρνεις μέσα από τις φωτογραφίες σου, να περνάς ένα συγκεκριμένο μήνυμα και συναισθήματα! Όλα αυτά θα τα αποκτήσεις σπουδάζοντας φωτογραφία στο Alexander!

Μάθε περισσότερα εδώ

5
Πτυχίο Πληροφορικής με Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών

Είσαι κι εσύ αυτό που λέμε «κομπιουτεράς» και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, οι εφαρμογές και τα computers είναι «η δουλειά σου»; Τότε γιατί ακόμη έχεις αμφιβολίες για το τι να σπουδάσεις;

Μπορείς να κάνεις το αγαπημένο σου hobby – επάγγελμα και να «διασκεδάζεις»… δουλεύοντας, ολοκληρώνοντας τις σπουδές σου σε 4 χρόνια στον κλάδο Πληροφορικής με Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών του Alexander College!

Μάθε περισσότερα εδώ

Σε ενδιαφέρει να σπουδάσεις σε κάποιον από τους πιο πάνω δημιουργικούς κλάδους;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending