fbpx

Φοιτητικές προσφορές για πραγματικά γρήγορο Internet χωρίς δέσμευση συμβολαίου!

Όλοι αγαπάμε το καλοκαίρι, όμως κάποτε φτάνει η στιγμή που πρέπει να επιστρέψεις στην “πραγματικότητα” και να αρχίσεις προετοιμασία για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά! Πρώτα απ’ όλα πρέπει να βρεις τη διάθεση και μετά να σκεφτείς τι χρειάζεσαι… ένα laptop, μια backpack, νέα outfits!

Ίσως πρέπει να ψάξεις για φοιτητικό διαμέρισμα, ίσως και όχι αφού μένεις στο σπίτι των δικών σου! Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι χρειάζεσαι πραγματικά γρήγορο Internetγιατί φοιτητικά χρόνια χωρίς γρήγορο Internet δεν γίνεται!

Μαθήματα, εργασίες, video calls με συμφοιτητές, ταινίες, σειρές, stories… Αυτές οι λέξεις αποδεικνύουν πόσο σημαντικό είναι να έχεις καλή σύνδεση Internet! Γι΄ αυτό η Cablenet ετοίμασε απίστευτες φοιτητικές προσφορές με Internet Fiberpower 100M και όχι μόνο!

Μάθε για τις φοιτητικές προσφορές της Cablenet:

1
Internet Fiberpower 100M μόνο €19.90/μήνα με μεταφορά κινητής!

Θες γρήγορο Internet και unlimited επικοινωνία κινητής; Τότε αυτή η προσφορά είναι η ιδανική για σένα! Μεταφέροντας τον αριθμό σου σε Cablenet mobile, απολαμβάνεις Internet Fiberpower 100M, με μόνο €19.90 τον μήνα, χωρίς συμβόλαιο και με δωρεάν εγκατάσταση!

Για το κινητό σου, διάλεξε το πλάνο κινητής Purple Max για να μιλάς και να σερφάρεις unlimited! Η μεταφορά αριθμού γίνεται πολύ εύκολα και εντελώς δωρεάν! Βρες την προσφορά ΕΔΩ!

2
Internet Fiberpower 100M με ΜΟΝΟ €24.90/μήνα!

Αν θες απλά γρήγορο Internet για το διαμέρισμα ή το σπίτι σου, τότε μπορείς να το έχεις με μόνο €24.90 τον μήνα! Κάνε την αίτησή σου online με απλά βήματα και απόκτησε το Internet Fiberpower 100M χωρίς δέσμευση συμβολαίου, με δωρεάν εγκατάσταση για να ξεκινήσεις ξέγνοιαστα τη φοιτητική σου χρονιά! Βρες την προσφορά ΕΔΩ!

3
Μπες στην κλήρωση για μεγάλα δώρα Apple!

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος! Αν συνδεθείς με Cablenet έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις τα πιο κάτω μεγάλα δώρα:

  • 2 Apple iPhone 12
  • 2 Apple iPad 10.2 inches 8th Generation 32GB WI-FI – Space Grey
  • 2 Apple Watch Series 6 44mm – Black

Απλά χρησιμοποίησε τον αριθμό αίτησης ή τον αριθμό συνδρομητή σου για να μπεις στην κλήρωση. Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Μην το ψάχνεις άλλο… Απλά διάλεξε την προσφορά της Cablenet που σου ταιριάζει, χωρίς να δεσμεύεσαι καν με οποιοδήποτε συμβόλαιο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending