fbpx

Netflix: Αυτές οι σειρές επιστρέφουν με νέο κύκλο και ανυπομονούμε να δούμε τη συνέχεια!

Πες μου ότι έχεις εμμονή με το Netflix, χωρίς να μου πεις ότι έχεις εμμονή με το Netflix! Ξεκινώ εγώ… Βλέπω ξανά τις αγαπημένες μου σειρές για να μην τις ξεχνώ. Για πες, εσύ βλέπεις την κάθε σειρά ξανά, ανυπομονώντας για την επόμενη σεζόν;

Το Netflix μας «πήρε χαμπάρι», γι’ αυτό και πρόσφατα πραγματοποίησε το πρώτο του παγκόσμιο online event… αφιερωμένο σε όλους τους fans της πλατφόρμας. Σ’ αυτό το event, το οποίο είχε τον τίτλο TUDUM (ο πρώτος ήχος που ακούμε κάθε φορά που αρχίζει μια σειρά ή ταινία), αγαπημένοι ηθοποιοί μίλησαν για τις σειρές που πρωταγωνιστούν, στέλνοντας μηνύματα αγάπης προς τους θαυμαστές.

Αυτό που ακολούθησε ήταν ένας καταιγισμός από trailers, μέσα από τα οποία το Netflix μας ανακοίνωνε την επιστροφή αγαπημένων, αλλά και νέων σειρών για τις οποίες όλοι ανυπομονούμε!

Δες ποιες σειρές που λατρέψαμε επιστρέφουν στο Netflix με νέο κύκλο:

1
The Witcher

Δύο ολόκληρα χρόνια περίμεναν οι fans της σειράς για να τραγουδήσουν ξανά το…“toss a coin to your witcher, a friend of humanity…”! Η σειρά φαντασίας με τίτλο “The Witcher”, επιστρέφει επιτέλους με την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν!

Στις 17 Δεκεμβρίου 2021, λοιπόν, θα «ταξιδέψεις» ξανά στον κόσμο της Rivia, συναντώντας για ακόμα μια φορά τους Gerald, Yennefer, Ciri, και Dandelion. Απ’ τα trailers – που δεν ήταν ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία – καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μια σεζόν γεμάτη δράση και μυστήριο.

Τι θα γίνει, όμως, με την Ciri; Θα την προστατέψει ή όχι ο Gerald; Το trailer, μας δίνει ένα hint πως η ίδια θα θελήσει να εκπαιδευτεί. Τι θα γίνει, όμως, και με την Yennefer, η οποία στο τέλος της προηγούμενης σεζόν είχε χρησιμοποιήσει τις μαγικές της δυνάμεις; Λίγη υπομονή και όλα θα απαντηθούν! Δεν σας είπα και το καλύτερο… η σειρά θα επιστρέψει και για 3η σεζόν – It’s official!

2
Cobra Kai

Το “Cobra Kai” επιστρέφει στο Netflix για 4η σεζόν και η μάχη για τη διεκδίκηση του Valley ξεκινά ξανά!

Στις 31 Δεκεμβρίου 2021 δύο ομάδες «ρίχνονται» στη μάχη, έτοιμες να διεκδικήσουν την πρώτη θέση στο τουρνουά του Valley. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν νέες συμμαχίες και θα παρθούν νέα ρίσκα!

Σου θυμίζω πως οι δύο αντίπαλοι, Johnny Lawrence και Daniel LaRusso, έχουν γίνει μια ομάδα γι’ αυτό και τους βλέπουμε μαζί στην αρχή του trailer. Θα καταφέρουν, όμως, να συνεργαστούν και να νικήσουν τον αντίπαλο, ο οποίος φαίνεται να είναι πολύ οργανωμένος;

3
Bridgerton

Ετοιμάσου να ερωτευτείς ξανά! Πιο συγκεκριμένα, ετοιμάσου να ερωτευτείς τον Antony Bridgerton! Γιατί σ’ αυτήν τη σεζόν ο Antony… είναι κάτι το διαφορετικό! Η 2η, λοιπόν, σεζόν της σειράς που όλοι λατρέψαμε είναι αφιερωμένη στον πρωτότοκο γιο της οικογένειας Bridgerton, Antony.

Για να δούμε, θα βρει άραγε την αληθινή αγάπη ή όχι; Μάλλον θα αργήσουμε να το ανακαλύψουμε αυτό μιας και η πρεμιέρα αναμένεται γύρω… στο 2022. Ελπίζουμε, όμως, να είναι κάπου στις αρχές Ιανουαρίου (όπως και ο προηγούμενος κύκλος).

Παρ’ όλα αυτά, το Netflix δεν μας άφησε παραπονεμένους, αφού μας χάρισε μια από τις πολλές σκηνές αγάπης-μίσους ανάμεσα στον Antony και τη Kate Sharma, την πρωταγωνίστρια αυτής της σεζόν. Δεν θα πω πολλά (μιας και έχω ήδη διαβάσει το βιβλίο και ξέρω τι θα γίνει), αλλά αυτή η σεζόν αναμένεται… καυτή! Τα συμπεράσματα δικά σας! ?

4
Stranger Things

Η δημοφιλής Αμερικάνικη σειρά “Stranger Things” που «τρέλανε» μικρούς και μεγάλους επιστρέφει… πιο “creepy” από ποτέ! Δύο χρόνια καθυστέρησε η 4η σεζόν και από τι φαίνεται θα καθυστερήσει ένα ακόμα μιας και το Netflix ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα θα γίνει μέσα στο 2022.

Το trailer μας «ξεναγεί» στο σπίτι του Creel, όπου παράξενα πράγματα θα συμβούν. Δύο θάνατοι είναι αρκετοί για να κάνουν την αγαπημένη μας ομάδα παιδιών να επιστρέψει, ψάχνοντας για στοιχεία. «Ο κόσμος είναι γεμάτος προφανή πράγματα, που δεν παρατηρεί κανείς»! Άραγε θα τα παρατηρήσουν αυτοί;

Οι fans υποστηρίζουν πως αυτή η σεζόν είναι ένα ταξίδι μεταξύ φανταστικού και αληθινού κόσμου… εξού και η εμφάνιση του ρολογιού. Η αγωνία μας, όμως, παρατείνεται γι’ αυτό αν δεν αντέχεις, δες ξανά τις προηγούμενες σεζόν. Άνετα προλαβαίνεις!

5
Rebelde

Είναι γεγονός! Η αγαπημένη σειρά των εφηβικών μας χρόνων, “Rebelde”, επιστρέφει στο Netflix… και εμείς ανυπομονούμε να αναβιώσουμε ξανά τις τότε ξέγνοιαστες στιγμές!

Στα πλαίσια του TUDUM event, το Netflix ανακοίνωσε μερικές από τις νέες του σειρές, αναμεσά τους και το remake της συγκεκριμένης. Ένα και μόνο trailer ήταν αρκετό για να μας «συστήσει» στους νέους “Rebelde” (αν κι εμείς σου τους βρήκαμε πρώτοι εδώ… πριν από μήνες)!

Ετοιμάσου γιατί το 2022 που αναμένεται η πρεμιέρα της σειράς, θα είναι γεμάτο με τραγούδια και εφηβικούς έρωτες!

6
Sex Education

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Δεν προλάβαμε να επεξεργαστούμε και να αποδεχτούμε το τέλος της 3ης σεζόν και το Netflix ανακοίνωσε τη συνέχεια μιας αγαπημένης σειράς! Έτσι ξαφνικά, λοιπόν, κάπου στα μέσα του event, το Netflix μας «πέταξε» την ανακοίνωση, λέγοντας πως το «Sex Education επιστρέφει για 4η σεζόν»!

Τα ερωτήματα πολλά (ακολουθούν spoilers)! Θα επιστρέψει η Maeve στο Moordale και τι θα γίνει με τον Otis; Θα δούμε ξανά μαζί το δίδυμο Otis-Ruby; Από ποιον είναι τελικά έγκυος η Jean, η μαμά του Otis; Και τι θα γίνει με το σχολείο;

Ανυπομονώ για τη συνέχεια! Εσύ; Ας ελπίσουμε το Netflix να μην αργήσει να ανακοινώσει τη μέρα που θα κάνει πρεμιέρα ο επόμενος κύκλος.

7
Sex Life

Το “Sex Life” ήταν μια απ’ τις σειρές που δίχασε το κοινό και παράλληλα μια απ’ αυτές που ζητούσε απεγνωσμένα! Το Netflix, φυσικά, άκουσε το «θέλω» του κοινού και το έκανε πράξη. Λίγες μέρες, λοιπόν, μετά το TUDUM event, το Netflix ήρθε με ένα tweet, το οποίο ανακοίνωνε τη συνέχεια της σειράς για 2η σεζόν!

67 εκατομμύρια νοικοκυριά, όπως τα ονομάζει το Netflix, παρακολούθησαν τη σειρά και άλλα 20 εκατομμύρια είδαν ξανά την πιο πάνω περιβόητη σκηνή. Ε, με τέτοια νούμερα, πως να μην υπάρξει και συνέχεια;

Άγνωστο, όμως, παραμένει το πότε θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν, μιας και τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει. Υ.Γ. Απ’ ότι καταλαβαίνεις, το 2022 αναμένεται να είναι πολύ ερωτικό! ?

Ανυπομονείς κι εσύ, όσο εμείς, για τις αγαπημένες μας σειρές που επιστρέφουν ξανά στο Netflix;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending