fbpx

Αυτός είναι ο 22χρονος Κύπριος που «τρέλανε» τους κριτές του The Voice of Greece! (video)

Οι auditions του “The Voice of Greece” συνεχίζονται και πολλοί είναι οι Κύπριοι, όπως κάθε χρόνο, που θέλησαν να διαγωνιστούν για μια θέση στον διαγωνισμό.

Το βράδυ της Κυριακής 10/10, λοιπόν, ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που είδαμε στην σκηνή του talent show, ήταν και ο 22χρονος Κύπριος, Μάριος Θεοδώρου, ο οποίος θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο “The Voice Of Greece”, όπως είχε κάνει και ο αδερφός του.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος είναι ο μικρός αδερφός του Χρήστου Θεοδώρου, ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό το 2016, στην ομάδα του Σάκη (αφού τον «έκλεψε» από τον Πάνο Μουζουράκη)!

Ο 22χρονος Μάριος, που ερμήνευσε «Τα καλοκαίρια», κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και έκανε και τις 4 καρέκλες να γυρίσουν. Μάλιστα, μόλις ο Πάνος Μουζουράκης είδε τον διαγωνιζόμενο, τον αναγνώρισε, αφού παλαιότερα ο Μάριος του είχε κάνει συνέντευξη στο YouTube channel του.

Αν και κοινό και coaches περίμεναν ότι ο Μάριος θα διάλεγε την ομάδα του Πάνου, αυτός τελικά επέλεξε να μπει στην ομάδα του Σάκη Ρουβά, την ίδια ώρα που ο Πάνος δεν προσπάθησε να τον διεκδικήσει… για να τον «κλέψει» αργότερα όπως δήλωσε!

Δες πιο κάτω τη συμμετοχή του και όσα του είπαν οι κριτές:

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Μάριο και γιατί όχι να έχουμε ξανά έναν Κύπριο νικητή στο “The Voice of Greece”!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending