fbpx

Η Cyta σου δίνει 50% έκπτωση για 6 μήνες στη μηνιαία συνδρομή σου, για Internet στο φοιτητικό σου σπίτι!

Στη φοιτητική σου ζωή έχεις ανάγκες, έχεις υποχρεώσεις, έχεις και άποψη… Για παράδειγμα ανάγκη για οικονομικά προσιτή διαμονή και φαγητό, υποχρέωση να διαβάζεις για να αποφοιτήσεις με τις κατάλληλες γνώσεις, και φυσικά άποψη… για όλα!

Από το πού είναι καλύτερα να σπουδάσεις, μέχρι το πού θα βρεις το καλύτερο φαγητό και ποια είναι τα must-go στέκια! Από το πού βολεύει καλύτερα να μένεις, μέχρι το τι να φορέσεις στο πανεπιστήμιο… και άλλα πολλά!

Σε αυτά οι φοιτητές έχουν διαφορετικές απόψεις, είναι λογικό! Εκεί όμως που όλοι συμφωνούν είναι ότι για να απολαύσεις τη φοιτητική ζωή είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ μια αξιόπιστη και γρήγορη σύνδεση Internet στον χώρο σου!

Γι’ αυτό η Cyta, που διαχρονικά βρίσκεται δίπλα στους φοιτητές, σου προσφέρει στα προγράμματα Internet Youth και 2Play Youth,  50% έκπτωση στη μηνιαία συνδρομή για τους πρώτους 6 μήνες του συμβολαίου σου! Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.

Και δεν είναι μόνο αυτό… τα προγράμματα Internet Youth και 2Play Youth είναι η ιδανικότερη λύση για νέους από 18 μέχρι και 25 ετών γιατί περιλαμβάνουν ακόμη:

  • Δωρεάν Εγκατάσταση για Internet ή/και Σταθερή Τηλεφωνία
  • Αγορά Tablet ή Laptop με δόσεις μέχρι €360
  • Δωρεάν 10GB personal Cloud για να έχεις άνεση να αποθηκεύεις ότι θέλεις

Τα προγράμματα ισχύουν σε όλη την διάρκεια του χρόνου! Άρα όποτε κι αν επιλέξεις να προχωρήσεις με Cyta στο φοιτητικό σου σπίτι, έχεις 50% έκπτωση για τους πρώτους 6 μήνες και τα πιο πάνω φοιτητικά προνόμια! Τέλειο;

1
Κέρδισε 2 Samsung Galaxy Tab A7 LTE GRAY (Τ505)

Η Cyta συμμετέχει στο UniFEST 2021 by StudentLife και υποδέχεται και φέτος την ακαδημαϊκή χρονιά με έναν super διαγωνισμό! 2 τυχεροί φοιτητές θα κερδίσουν από 1 Samsung Galaxy Tab A7 LTE GRAY (Τ505)!

Για να μπεις στην κλήρωση, απλά απάντησε στο “απόλυτα φοιτητικό poll” και πες μας την άποψή σου για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο! Παίξε τώρα εδώ cyta.studentlife.com.cy.


Επίλεξε κι εσύ τα προγράμματα Internet Youth & 2Play Youth της Cyta και ζήσε τη φοιτητική σου ζωή ξέγνοιαστα με οικονομικές λύσεις και αξιόπιστη επικοινωνία!

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τους όρους και προϋποθέσεις, μπορείς να βρεις στο www.cyta.com.cy/internet-2play-youth

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending