fbpx

Είδαμε τη φοιτητική ζωή στο Alexander με αυτό τον “πρωτότυπο τρόπο”!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αναφερθεί στο εκπαιδευτικό ίδρυμα Αlexander College, για τις πρωτότυπες ιδέες, τη δημιουργικότητά και το πόσο up-to-date είναι με όλα αυτά που προσφέρει στους φοιτητές του!

Έτσι και τώρα η ομάδα του Alexander, μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε το εκπαιδευτικό ίδρυμα και τις κτηριακές του εγκαταστάσεις στη Λάρνακα, κάνοντας μια online επίσκεψη… ή αλλιώς μια “βόλτα εξ αποστάσεως” μέσα από την εντυπωσιακή 360 περιήγηση που ετοίμασαν.

Δες πιο κάτω τι ετοίμασαν:

Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να περιηγηθείς σε όλους τους χώρους εργασίας της φοιτητικής κοινότητας, στις αίθουσες διδασκαλίας, στα εργαστήρια και στα επαγγελματικά studio, αλλά και στις επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω των Λειτουργών του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από την online περιήγηση, η απολαυστική 360 θέα από το roof garden του Alexander College, ο χώρος όπου χαλαρώνουν οι φοιτητές από τις ακαδημαϊκές τους υποχρεώσεις. Βέβαια, πατώντας για να δεις το roof garden, θα δεις φωτογραφικό υλικό από στιγμές της φοιτητικής ζωής, κάτι που θα σε κάνει να φανταστείς πώς είναι να σπουδάζεις εκεί!

Είναι αλήθεια πως η 360 περιήγηση θα σε εντυπωσιάσει, ωστόσο μη διστάσεις να επισκεφτείς από κοντά το Alexander για να γνωρίσεις τους ανθρώπους του, το φιλόξενο περιβάλλον και να μάθεις φυσικά περισσότερα για τους πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς κλάδους σπουδών.

Τι περιμένεις;
Πάτησε ΕΔΩ για να κάνεις online tour στο Alexander College!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending