fbpx

Μιλήσαμε με την Εβελίνα, την Κύπρια φοιτήτρια που κάνει videos με το αγόρι της στο TikTok!

Αρκετοί Κύπριοι (άλλοι μικρότεροι και άλλοι μεγαλύτεροι ηλικιακά) κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να γίνουν γνωστοί μέσα από την εφαρμογή του TikTok, έχοντας χιλιάδες ακόλουθους και προβολές!

Μια από αυτούς είναι και η Εβελίνα Γεωργιάδου ή αλλιώς γνωστή στον κόσμο του TikTok @evelinaxxz, με πάνω από 42 χιλιάδες Followers μέχρι στιγμής! Σίγουρα θα έτυχε να τη δεις κι εσύ στην αρχική σελίδα της εφαρμογής, μιας και τα βιντεάκια με το αγόρι της, Μιχάλη (και όχι μόνο) έχουν γίνει viral.

Πάμε να δούμε τι μας είπε η ίδια στην πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη για το πώς ξεκίνησε τα TikTok videos!

Δες πιο κάτω όσα μας είπε η Κύπρια TikToker Εβελίνα:

– Πες μας λίγα πράγματα για την Εβελίνα… Με τι ασχολείσαι στην προσωπική σου ζωή;
@evelinaxxz@studentlife.com.cy ?? #fyp #foryou #viral #foryoupage #studentlifecy #cyprus♬ Waiting For Heartache – BLVKSHP

Αυτές τις μέρες με βρίσκεις να διαβάζω για τις ενδιάμεσες που έχω στο πανεπιστήμιο αυτό το διάστημα. Γενικά είμαι άτομο που θέλω να είμαι οργανωμένη και να βρίσκω χρόνο για όλα! Αν και πολλές φορές δεν τα καταφέρνω.

– Σπουδάζεις Δημοσιογραφία. Πώς και γιατί έκανες αυτήν την επιλογή; Είναι κάτι που προέκυψε ή το ήθελες από μικρή;
@evelinaxxz@Bachelor Greece ?? #fyp #viral #μεμασιεσαι #foryoupage #cyprus #greece #bachelorgr

♬ original sound – The Bachelor GR

Έχω βιντεάκια στην ηλικία των 7 να προσποιούμαι ότι είμαι παρουσιάστρια και να λέω τις ειδήσεις… Νομίζω αυτό είναι αρκετό για να απαντήσω στην ερώτηση! 😉

– Πότε ξεκίνησες και πώς σου ήρθε η ιδέα να κάνεις βιντεάκια στο TikTok; 
@evelinaxxz#tiktokcyprus #greecegirl #cyprusgirl #titokgrecee #greecesong #corona #coronatime #covid19 #likeforlike #makeuphacks #myaesthetic #relationshiptips♬ Its Corona Time – Red Knight

Όταν άρχισε η καραντίνα και βαριόμουν πολύ η κολλητή μου η Αφροδίτη, μου είπε για μια εφαρμογή που είχε πολύ απήχηση εκείνη την περίοδο και μου είπε πως θα μου πήγαινε πολύ να κάνω βιντεάκια εκεί. Έτσι το δοκίμασα και… κόλλησα!

– Είδαμε ότι τα βιντεάκια με το αγόρι σου έχουν χιλιάδες προβολές… Τι λέει ο ίδιος γι’ αυτά; Του αρέσει να περνάτε χρόνο κάνοντας βιντεάκια;
@evelinaxxzΑνάγκασα τον? #tiktokcyprus #lifeathome #runnin #greecegirl #cyprusgirl #titokgrecee #greecesong #likeforlike #myasthetic #cyprus #greecе #boyfriend♬ original sound – Tik Toker

Στην αρχή δεν του άρεσε καθόλου και χρειαζόταν πολλή προσπάθεια για να τον πείσω. Με τον καιρό, όμως, άρχισε να συνηθίζει την ιδέα και πλέον μπορώ να πω με σιγουριά ότι το απολαμβάνει και αυτός, μιας και περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί!

Σκεφτόμαστε ιδέες, σκετσάκια και γενικά να περνάμε ωραία δημιουργώντας βιντεάκια για το TikTok! Και θα ομολογήσω πως τις καλύτερες ιδέες τις έχει ο Μιχάλης.  

– Σε αρκετά videos είσαι και με τη μητέρα σου, και μάλιστα σε ένα πρόσφατο βίντεο την αποκάλεσες κολλητή σου… Μίλα μας λίγο για τη σχέση σου μαζί της!
@evelinaxxzbestie? #fyp #viral #μεμασιεσαι #foryoupage #cyprus #greece♬ original sound – girls

Η μητέρα μου είναι όντως κολλητή μου, μιας και δεν υπάρχει κάτι στη ζωή μου που δεν το γνωρίζει. Δεν την βλέπω ως μαμά μου και έτσι δεν ντρέπομαι να της πω τίποτα. Ανταλλάζουμε ρούχα μεταξύ μας (και τις περισσότερες φορές δεν της τα επιστρέφω?), βγαίνουμε για καφέ και σχολιάζουμε μαζί τα πάντα!

– Φαντάζομαι ότι ο κόσμος όταν σε βλέπει έξω σε αναγνωρίζει. Ποιες είναι οι αντιδράσεις του; 
@evelinaxxzΑς αγνοησουμε το λαθος μου?@studentlife.com.cy @zoumbee @Christina Argyrou @andreasharis #studentlifecyprus #fyp #viral #μεμασιεσαι #foryoupage♬ TWINNEM – Coi

Ναι τις περισσότερες φορές έρχονται και μου λένε πως τους αρέσουν τα βιντεάκια μου και άλλες μπορεί να μου ζητήσουν να βγάλουμε και φωτογραφία.

Στην αρχή δεν ήξερα πώς να αντιδράσω μιας και δεν πίστευα ποτέ πως θα με αναγνώριζαν έξω, αλλά είναι κάτι πολύ ωραίο συναίσθημα να ξέρεις ότι υπάρχουν άτομα που τους αρέσουν τα videos και η δουλειά που κάνεις και σε στηρίζουν!

– Περίμενες να έχεις τόση απήχηση στο κοινό μέσα από το TikTok;
@evelinaxxzκανε ταγκ τον μαθητη που παντα βοηθαει την καθηγητρια? #fyp #viral #μεμασιεσαι #foryoupage #cyprus♬ slipping through my fingers – favsoundds

Καθόλου! Εγώ το ξεκίνησα για να περνάω την ώρα μου στην καραντίνα και πλέον συνεχίζω να το κάνω για να περνάω καλά, αλλά και για να κάνω και άλλους να περνάνε καλά μαζί μου!

– Λαμβάνεις θετικά ή/και αρνητικά σχόλια; Πώς σε επηρεάζουν;
@evelinaxxzReply to @fountas03 ???! #fyp #ΜΕμασιεσαι #foyoupage #cyprus #viral♬ πρωτότυπος ήχος – Μαριλένα

Λαμβάνω -κυρίως- θετικά σχόλια, αλλά θα είναι ψέμα να πω πως δεν δέχτηκα και αρνητικά. Στις αρχές με επηρέαζαν πολύ, μιας και δεν είχα συνηθίσει να με σχολιάζουν, δηλαδή πρώτη φορά είχα «εκτεθεί» και ήταν πολύ άσχημα τα πρώτα αρνητικά σχόλια.

Με τον καιρό, όμως, συνειδητοποίησα ότι ο κόσμος ό,τι και να κάνεις θα βρει κάτι αρνητικό να σχολιάσει γι’ αυτό και πρέπει να κάνουμε αυτό που θέλουμε εμείς! Γνωρίζω ποια είμαι και έχω δίπλα μου τους ανθρώπους μου γι’ αυτό και αδιαφορώ για τις γνώμες των κακοπροαίρετων!

– Τι στόχους έχεις για το μέλλον; Βλέπεις να υπάρχει στη ζωή σου ακόμη το TikTok; Ποια είναι τα όνειρα/ σχέδια σου μετά τις σπουδές σου;
@evelinaxxzwe’re baack. ?❤️ #fyp #ΜΕμασιεσαι #foyoupage #viral #cyprus #ucy♬ original sound – Papichulosss

Αρχικά, θέλω να τελειώσω τις σπουδές μου και να εργαστώ στα ΜΜΕ! Ναι, πιστεύω πως το TikTok θα συνεχίσει να υπάρχει στη ζωή μου για αρκετό καιρό ακόμη, μιας και περνάω πολύ ωραία κάνοντας τα βιντεάκια μου!

– Μια συμβουλή που θα έδινες στα νέα παιδιά / φοιτητές όπως κι εσύ!
@evelinaxxzxoxo ♥️ #fyp #viral #μεμασιεσαι #foryoupage #cyprus #greece♬ xoxo gossip girl – <3

Σίγουρα δεν είμαι η κατάλληλη για να δίνω συμβουλές, μιας και ακόμη εγώ επιζητώ συμβουλές από τους μεγαλύτερους.

Όμως, κάτι που έμαθα μέχρι τώρα είναι πως η οργάνωση είναι πολύ σημαντική. Είμαι ένα άτομο που είχε πολύ καλούς βαθμούς αλλά ποτέ δεν ένιωσα πως διάβασα υπερβολικά. Είχα πάντα πρόγραμμα, πρόσεχα στο μάθημα και προσπαθούσα να κάνω τα πάντα με μέτρο! Μέχρι τώρα μου βγήκε σε καλό! Και κάτι άλλο! Να περνάτε καλά και να μην ξοδεύετε χρόνο σε τοξικά άτομα, δεν τον αξίζουν!

Ευχαριστούμε πολύ Εβελίνα για την όμορφη συζήτηση. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending