fbpx

Cyber Monday: Μάθε τι ακριβώς είναι αυτή η μέρα & ποια η διαφορά της με την Black Friday!

Η Cyber Monday προέρχεται από τις Η.Π.Α., αλλά τα τελευταία χρόνια έχει «εξαπλωθεί» σε πολλές χώρες. Η Cyber Monday «πέφτει» πάντα τη Δευτέρα μετά τη γιορτή των Ευχαριστιών, για να μην σε μπερδέψουμε, όμως, καλύτερα να θυμάσαι ότι είναι η Δευτέρα μετά από την Black Friday!

Στην Κύπρο, η Cyber Monday έχει καθιερωθεί εδώ και 3-4 χρόνια, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν αρκετοί περί τίνος πρόκειται, με αποτέλεσμα να την αγνοούν. Βλέπεις το ενδιαφέρον όλων πέφτει πάνω στις πολυαναμενώμενες εκπτώσεις της Black Friday.

Αναμένουμε ότι τα επόμενα χρόνια, η Cyber Monday θα υιοθετηθεί σαν κουλτούρα και στη χώρα μας (όπως έγινε και με τη «Μάυρη Παρασκευή»), γι’ αυτό θα ήταν καλό να μάθεις επιτέλους τι ακριβώς γίνεται τη συγκεκριμένη ημέρα!

Δες πότε πέφτει φέτος η Cyber Monday, τι είναι και ποια η διαφορά της με την Black Friday:

businessinsider.com

Ουσιαστικά, η Cyber Monday είναι η… συνέχεια της Black Friday και φέτος πέφτει στις 27 Νοεμβρίου (ελπίζω να μην χρειάζεσαι διευκρίνηση και για τη μέρα – χαχαχα)!

Μπορεί πάνω – κάτω να φαίνεται ότι αυτές οι δύο μέρες είναι το ίδιο πράγμα, μιας και μιλάμε για ημέρες μεγάλων εκπτώσεων, όμως, αυτό που ξεχωρίζει τη Cyber Monday είναι ότι οι εκπτώσεις είναι αποκλειστικά online (όπως άλλωστε επικοινωνεί και το όνομά της)!

Στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες πάντως, οι καταναλωτές περιμένουν τη Cyber Monday για να αγοράσουν σε καλύτερες τιμές, συγκεκριμένα προϊόντα, όπως για παράδειγμα, παιχνίδια τεχνολογίας και ηλεκτρονικές συσκευές κ.α., ενώ κάποιοι υποστηρίζουν επίσης πως η Cyber Monday προσφέρεται για αγορές προϊόντων παλαιότερης τεχνολογίας ή ακόμη και μεταχειρισμένων!

marketwatch.com

Βέβαια, τα περισσότερα καταστήματα ετοιμάζουν ένα τετραήμερο προσφωρών που ξεκινάει την Black Friday και τελειώνει τη Cyber Monday, «κλέβοντας» έτσι κατά κάποιον τρόπο, το concept της Cyber Monday που είναι οι διαδυκτιακές εκπτώσεις.

Εσύ γνώριζες τι είναι η Cyber Monday; Πιστεύεις ότι θα εφαρμόζεται και στην Κύπρο σύντομα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending