fbpx

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε με την πιο μαγική διαφήμιση των Jumbo!

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα Χριστούγεννα θα αποτελούν πάντα την πιο αγαπημένη περίοδο του χρόνου.

Τι κι αν έχουμε μάθει εδώ και χρόνια την αλήθεια για τον Άγιο Βασίλη, εμείς θα νιώθουμε σαν να τον περιμένουμε κάθε παραμονή ή ανήμερα Πρωτοχρονιάς να μας φέρει το δώρο και να φάει από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες μας!

Κάθε χρόνο όλοι μας ξεκινάμε την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την ημέρα αυτή (άλλοι πιο νωρίς και άλλοι λίγο αργότερα). Μιας και μιλήσαμε για αντίστροφη μέτρηση, λοιπόν, τα Jumbo επέστρεψαν για ακόμα μία χρονιά, πάνω που είχαμε ανησυχήσει ότι φέτος θα  κάνουμε μόνοι μας την αντίστροφη μέτρηση… αφού άργησαν λιγάκι!

Δες πιο κάτω τη φετινή διαφήμιση με το Χριστουγεννιάτικο countdown των Jumbo και μάθε την ιστορία της:

Φέτος, το Jumbo φαίνεται να επέλεξε να κάνει την αντίστροφη μέτρηση ως τα Χριστούγεννα με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο, καθώς η διαφήμιση που ήδη έχει ξεκινήσει να παίζει στις τηλεοράσεις μας, δεν «χτυπάει» κατευθείαν στο συναίσθημα όπως πέρσι (δες την εδώ αν δεν θυμάσαι)! Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όμως, η ιστορία ξεκινάει κάπως έτσι:

Ενώ βρίσκονται στο κουρείο τους τρεις τζαμποσακούλες, ένας απρόσμενος επισκέπτης κάνει την εμφάνιση του και ζητά μια ειδική περιποίηση για τα Χριστούγεννα. Και surprise… Αυτός είναι ο Άγιος Βασίλης! Κι ενώ ο ενθουσιασμός είναι στα ύψη, ένα μικρό ατύχημα θα σπίρει τον πανικό και οι τζαμποσακούλες πρέπει να βρουν άμεσα λύση για να μπαλώσουν το λάθος που έκαναν…

Άραγε θα τα καταφέρουν ή θα τους «προλάβει» η αντίστροφη μέτρηση και ο Άγιος Βασίλης θα εμφανιστεί όπως-όπως φέτος; Αυτό θα το μάθεις μόνο αν δεις τη φετινή τζαμποδιαφήμιση, με μότο «Τελικά τα Jumbo φέρνουν πραγματικά τα Χριστούγεννα»!

Εσύ θα μετρήσεις αντίστροφα για τα Χριστούγεννα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending