fbpx

Το νέο συγκλονιστικό βίντεο της Lacta αξίζει να το κάνεις κι εσύ share!

Συγκινεί και σοκάρει ταυτόχρονα το νέο βίντεο που δημιούργησε η Lacta, σε συνεργασία με το Κέντρο για τα Έμφυλα Δικαιώματα και την Ισότητα – Διοτίμα, με αφορμή τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα (και όχι μόνο).

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες διαφημίσεις της, όπου υμνεί την αγάπη και τον έρωτα, η Lacta αυτήν τη φορά αποφάσισε, με ένα τετράλεπτο βίντεο να κάνει τη διαφορά, παρουσιάζοντας την αληθινή ιστορία μιας γυναίκας που έχει συμβεί και σε πολλές άλλες, με στόχο να μην συμβεί ποτέ ξανά!

«Μη με αφήσεις ποτέ… γιατί θα σου κάνω κακό» είναι ο τίτλος του βίντεο που στο τέλος θα σε αφήσει με ένα έντονο αίσθημα ανατριχίλας, καθώς παραπέμπει στη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Δες το συγκλονιστικό βίντεο της Lacta πιο κάτω:

Το βίντεο γυρίστηκε με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών!

Η ιστορία ξεκινά με ένα ερωτευμένο ζευγάρι (όπως ξεκινούν δηλαδή και οι περισσότερες ιστορίες αγάπης) που ζει ξέγνοιαστες στιγμές και αποφασίζει να μετακομίσει σε δικό του σπίτι… «Θα είσαι δικιά μου, μόνο δικιά μου», λέει ο κτητικός άνδρας και σταδιακά η συμπεριφορά του αλλάζει: Από την καταπίεση… προχωρά στη βία και καταλήγει στη δολοφονία της συντρόφου του, την οποία σπρώχνει από έναν γκρεμό, επειδή η ίδια ήθελε να χωρίσουν.

Στο βίντεο πρωταγωνιστούν οι Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Έκτορας Λιάτσος, ενώ το πλαισιώνει το τραγούδι «Μη μου μιλάς για αγάπη», της Δήμητρας Γαλάνη.

«Σημασία έχει τι θα κάνεις εσύ που ακόμα μπορείς», λέει στο τέλος η πρωταγωνίστρια. Ενώ στο τέλος του βίντεο βλέπουμε την καταληκτική και σοκαριστική δήλωση: «Μέχρι σήμερα, το 2021, 13 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες έχουν κακοποιηθεί από εκείνους που υποτίθεται πως τις “αγαπούσαν”. Αυτό δεν είναι αγάπη.»

Μάθε πώς να αναγνωρίζεις τα σημάδια ψυχολογικής & σωματικής βίας σε μια σχέση εδώ!

Πώς σου φάνηκε το βίντεο; Αξίζει σίγουρα ένα share για όσες γυναίκες χάθηκαν και για όσες βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending