fbpx

Γνωρίσαμε τον TikToker που κάνει βιντεάκια με την 11χρονη αδελφή του και γίνονται viral!

Σίγουρα όταν μπαίνεις στο TikTok για να χαλαρώσεις, θα έπεσες κι εσύ πάνω σε αρκετούς νεαρούς χρήστες που έχουν πάρει αρκετή αναγνωρισημότητα, λόγω των ευφάνταστων βίντεο που ανεβάζουν!

Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Κουτσούκης, ο οποίος είναι 20 χρονών και είναι ένας από τους πιο αγαπητούς TikTokers σε Ελλάδα και Κύπρο, αφού τα βιντεάκια μαζί με τη μικρότερη αδελφή του, Χρυσή, μας κέρδισαν… και ο λογαριασμός του μετρά πάνω από 460 χιλιάδες ακόλουθους.

Εμείς θελήσαμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα και γι’ αυτό μιλήσαμε μαζί του. Μεταξύ άλλων μας είπε πότε και πώς ξεκίνησε να ασχολείται με το TikTok, πώς είναι η σχέση του με την αδελφή του, αλλά και τι σπουδές ακολουθεί!

Δες πιο κάτω όλα όσα μας είπε στην πρώτη του συνέντευξη ο Δημήτρης:

– Γεια σου Δημήτρη! Αρχικά θα θέλαμε να μας πεις πότε και πώς ξεκίνησες να κάνεις βιντεάκια στο TikTok;
@dimitris_koutsoukis

Ελα δείτε το μέχρι το τελος και απλά ταυτιστείτε?#greece #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Δημήτρης Κουτσούκης

Με το TikTok άρχισα να ασχολούμαι το 2019, όπου είχα ανεβάσει ένα βιντεάκι που είχε πάει αρκετά καλά και είχε φτάσει τα 4000 likes…  Βέβαια, δεν του είχα δώσει πολύ σημασία και μετά από δύο εβδομάδες είχα μπει ξανά στην εφαρμογή και είδα τα likes, τα σχόλια και τα follows που είχαν εκτοξευθεί κυριολεκτικά!

– Περίμενες ότι θα είχες τόση απήχηση;

Η αλήθεια είναι πως όχι. Όταν το πήρα πιο ζεστά, το 2020 που άρχισα να ανεβάζω καθημερινά με την αδερφή μου, τη Χρυσή, αλλά και μόνος, τα videos πήγαιναν κάθε φορά και καλύτερα σε απήχηση.

Θυμάμαι μέσα σε μία ημέρα είχα πάρει γύρω στους 5000 followers και δεν το περίμενα όλο αυτό, γιατί ήρθε πολύ ξαφνικά!

– Αρκετά από τα βιντεάκια σου είναι πιο χιουμοριστικά… Σκέφτηκες ποτέ τι θα πει ο κόσμος;
@dimitris_koutsoukis

Ελα σας βρηκα, σορρυ αλλά έπρεπε?#greece #foryou

♬ original sound – Lucas Zeraora

Η αλήθεια είναι ότι επειδή ζω σ’ ένα χωριό έξω από τη Βέροια του νόμου Ημαθίας, η οποία είναι πολύ μικρή κοινωνία, την κάθε κίνηση του καθενός -όχι μόνο τη δική μου- την ήξερε όλος ο κόσμος… Οπόταν μιας και ήμουν συνηθισμένος εγώ σ’ αυτή την κατάσταση, στην αρχή με ένοιαζε πάρα πολύ τι θα πει ο κόσμος, ακόμη και οι δικοί μου άνθρωποι!

Για πάνω από 10 μήνες τους το είχα κρύψει -στην κυριολεξία- ότι βρίσκομαι σ’ αυτήν την εφαρμογή, γιατί νόμιζα ότι θα υπάρξει από μέρος τους κάποια «κοροϊδία», διότι ο κόσμος σιγά-σιγά άρχισε να με αναγνωρίζει στον δρόμο και να με χαιρετάει (είχα φτάσει 100+ χιλιάδες followers) και δεν ήθελα να νομίζουν ότι έχω καβαλήσει το καλάμι, γιατί είμαι αρκετά χαμηλών τόνων ως άνθρωπος.

– Φαντάζομαι ότι πέραν από τα θετικά σχόλια, λαμβάνεις και αρνητικά; Πώς αντιδράς σ’ αυτά; Σε επηρεάζουν;
@dimitris_koutsoukis

Κλαψτε μαζί μου?#greece #foryou #tiktokgreece

♬ πρωτότυπος ήχος – Δημήτρης Κουτσούκης

Τα θετικά σχόλια με γεμίζουν ως άνθρωπο… Τόση αγάπη που λαμβάνω καθημερινά με συγκινεί, είτε από κοντά με κάποιον που θα μου μιλήσει, είτε μέσω μηνυμάτων.

Τα αρνητικά σχόλια θα υπάρχουν πάντα και παντού και το χειρότερο που είχα κάνει στην αρχή ήταν ότι ασχολήθηκα μ’ αυτά και μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω μέσω βίντεο και δεν σας κρύβω ότι στη συνέχεια κάνανε επίτηδες αρνητικά σχόλια για να τους απαντώ (μου το έλεγαν κιόλας μετά). Στη συνέχεια κατάλαβα πως αυτό που γίνεται πρέπει να σταματήσει και ότι τέτοια σχόλια δεν αρμόζουν σε κανέναν, γιατί ο καθένας λέει ό,τι θέλει χωρίς να με γνωρίζει προσωπικά.

Επομένως, άρχισα να διαγράφω αυτά τα σχόλια και να μπλοκάρω τους λογαριασμούς, διότι δεν ήθελα το μάτι να πέφτει πάνω σε τέτοιου είδους σχόλια, τα οποία δεν συμπίπτουν με την προσωπικότητά μου. Για να μην τα πολυλογώ, ναι στην αρχή με πείραζαν αρκετά και με στεναχωρούσαν, αλλά ξέρω ποιος πραγματικά είμαι εγώ μέσα μου, οπότε πλέον δεν με νοιάζει η γνώμη του κόσμου!

– Τα περισσότερα videos τα κάνεις με την αδελφή σου και γίνονται viral. Μιας και η Χρυσή είναι μικρότερη, νιώθεις ότι έχεις ευθύνη να την «προστατέψεις» από fans/haters;

Με την αδερφή περνάω δημιουργικό χρόνο και μαζί έχουμε απίστευτες ιδέες για κάθε βιντεάκι καθημερινά. Το χρέος μου ως αδερφός είναι να την προστατεύω και να την κάνω να περνάει καλά!

Η Χρυσή κυριολεκτικά έχει κατακτήσει τις καρδιές των περισσότερων… Την αγαπάνε όλοι τόσο πολύ και το ζω καθημερινά μαζί της από τον κόσμο που μας πλησιάζει. Προς έκπληξη σας να ξέρετε ότι είναι μόνο 11 χρόνων, όμως ξέρει να χειρίζεται τις καταστάσεις ανώριμων ανθρώπων και συμπεριφορών προς το άτομο της καλύτερα κι από ‘μένα.

Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι είναι ετοιμόλογη και καταλήγει να αποστομώνει τον καθένα που προσπαθεί να τη φέρει σε δύσκολη θέση και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό, διότι ξέρω ότι μπορεί και υπερασπίζεται τον εαυτό της μόνη της, όπου κι όταν χρειάζεται!

– Φαίνεται ότι είστε πολύ δεμένοι, αλλά ταυτόχρονα σπάτε και πολύ πλάκα, πειράζοντας ο ένας τον άλλο. Περίγραψέ μας περισσότερο τη σχέση σας!
@dimitris_koutsoukis

Τι είπε μολις??#greece #foryou @Δημητρης&Χρυση❤️

♬ πρωτότυπος ήχος – Δημήτρης Κουτσούκης

Η σχέση μου με την Χρυσή είναι όπως όλα τα αδέρφια σε καθημερινή βάση… Με τους τσακωμούς, τις αγάπες και όλα τα συναφή. Περνάμε μαζί πάρα πολύ χρόνο και έχουμε απίστευτες διαφωνίες σε πολλά θέματα, γιατί είναι εκρηκτικός χαρακτήρας και προσπαθώ να τη χαλαρώσω κάποιες φορές με τη συζήτηση.

Κάνουμε αρκετές τρελές μαζί… Μαγειρεύουμε, τραγουδάμε, χορεύουμε και ζούμε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία. Προσπαθώ να περνάω μαζί της όσο πιο πολύ χρόνο μπορώ, διότι μεγαλώνει (το ίδιο κι εγώ) κι όσα κάναμε μέχρι τώρα δεν θα μπορούμε να τα κάνουμε στο μέλλον!

– Πώς αντιδράει ο κόσμος έξω όταν σας αναγνωρίσει;
@dimitris_koutsoukis

Έχει και αυτή τις απορίες της?#greece #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Δημήτρης Κουτσούκης

Ο κόσμος που μας βλέπει έξω μας δίνει απίστευτη αγάπη… Αυτόγραφα, φωτογραφίες, αγκαλιές τα πάντα! Μόνο και μόνο που μας λένε ένα γεια και έναν καλό λόγο, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε, που είναι να φτιάχνουμε τη διάθεσή του και να τους κάνουμε να χαμογελάνε, ώστε να ξεφεύγουν έστω και για λίγο από τυχόν προβλήματα που τους απασχολούν!

Ωστόσο, υπάρχει και μια αντίδραση κάποιων παιδιών, η οποία θα μου μείνει αξέχαστη! Περπατούσα στην πόλη μου, πηγαίνοντας για καφέ και με συναντά μια παρέα, μου λένε γεια και στη συνέχεια μόλις έφτασαν 30 μέτρα πιο κάτω άρχισαν να φωνάζουν με χυδαίους χαρακτηρισμούς πράγματα για την αδερφή μου και για εμένα, τα οποία ήταν αδιανόητο να τα λένε παιδιά 12-14 χρονών, διότι τα γνώριζα από τα αδέρφια τους, όμως, δεν το ήξεραν αυτοί!

Δεν ασχολήθηκα περαιτέρω, γιατί σκέφτηκα το ποιόν των ανθρώπων που έχουν μεγαλώσει αυτά τα παιδιά, που τους έχουν μάθει να εκφράζονται έτσι… χωρίς κανέναν σεβασμό!

– Πέραν από το TikTok, ανεβάζετε βιντεάκια και στο YouTube. Πώς προέκυψε αυτό; Αν σου έλεγα να επιλέξεις ανάμεσα στα δύο, τι θα διάλαγες;

Το YouTube μας άρεσε πάντα πολύ σαν ιδέα και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραίο να ανεβάζουμε πράγματα που κάνουμε στην καθημερινότητά μας σε μεγάλη διάρκεια, διότι το TikTok δεν μας αφήνει να ανεβάσουμε βιντεάκια με διάρκεια μεγαλύτερη των τριών λεπτών.

Η καλύτερη ιδέα που είχαμε ήταν να μαγειρεύουμε σε βιντεάκια, όπου άρεσαν πολύ στον κόσμο και μας παρότρυνε να κάνουμε κάτι τέτοιο! Η καρδιά μας, όμως, ανήκει στο TikTok!

– Ας φύγουμε, όμως, από τα social media. Μίλησε μας για τις σπουδές σου… Τι έχεις επιλέξει να ακολουθήσεις και γιατί;

Έχω τελειώσει τις σπουδές μου σε ένα ΙΕΚ, όπου ασχολήθηκα με τη μαγειρική και ένα εξάμηνο με τη ζαχαροπλαστική. Απ’ όσο με θυμάμαι από την ηλικία 6- 7 χρόνων πήγαινα πάντα στην κουζίνα μαζί με τη μάνα μου ή τη γιαγιά μου και τις βοηθούσα στη μαγειρική, γιατί μου άρεσε πολύ και κάποιες φορές, όταν δεν με αφήναν να κάνω κάτι έβαζα τα κλάματα!

Πολύ περήφανος, λοιπόν, στην ηλικία των 7 έκανα το πρώτο μου κέικ και ήμουν πολύ χαρούμενος γι’ αυτό! Επίσης κάτι που δεν έχω πει πουθενά είναι ότι θα ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική και δεν το αποκλείω, αλλά το μέλλον θα δείξει! Στη ζωή μου δεν θέλω να ασχοληθώ με κάτι συγκεκριμένο, θέλω να έχω πολλά για να μη βαριέμαι!

– Ποια είναι τα μελλοντικά σου όνειρα και στόχοι; Θα ήθελες να συνεχίσεις με το TikTok / YouTube;
@dimitris_koutsoukis

Έλα να δω ταύτιση?#foryou #greece

♬ πρωτότυπος ήχος – Δημήτρης Κουτσούκης

Ρίχνω τόση δουλειά καθημερινά βρίσκοντας σενάρια και χαραμίζοντας χρόνο, ώστε να ανέβει κάποιο υλικό, είτε στο TikTok (που είναι το κυριότερο), είτε στο YouTube. Στο TikTok έχω φτάσει τους 462 χιλιάδες ακόλουθους, όπου με έχει βοηθήσει ο κόσμος να φτάσω μέχρι εδώ!

Πιστεύω αν είμαι συνεπής και δεν χάσω ποτέ το χιούμορ μου και προσπαθώ καθημερινά για τους ανθρώπους που με ακολουθούν και με αγαπάνε γι’ αυτό που είμαι… δεν θα χαθεί τίποτα! Θα ήθελα να σας πω ένα μυστικό. Το 90% από τα βιντεάκια μου είναι αυθόρμητα!

– Τέλος, μιας και είσαι κι εσύ νέος ποια συμβουλή θα έδινες στα νέα παιδιά της Ελλάδας και της Κύπρου;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dimitris_koutsoukis

Η συμβουλή που θα έδινα σε όλα τα παιδιά είναι, να μην σας νοιάζει τι θα πει ο κόσμος… Να κάνετε πάντα αυτό που σας αρέσει και αγαπάτε στη ζωή σας! Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σας υποδείξει να κάνετε κάτι που δεν θέλετε εσείς. Εκεί, λοιπόν, να πατήσετε πόδι και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα!

Και το σημαντικότερο απ’ όλα… Να αγαπάτε τον εαυτό σας γι’ αυτό που είναι, όχι για αυτό που θα ήθελαν οι άλλοι να είστε!

Ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη για τον χρόνο σου και σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς με την ίδια επιτυχία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending