fbpx

5 λόγοι που θα σε πείσουν να παίξεις κι εσύ Secret Santa με την παρέα σου φέτος!

Επειδή η αναζήτηση δώρων για τις γιορτές δεν είναι πάντοτε εύκολη, φέτος τις γιορτές πρέπει να παίξεις κι εσύ με την παρέα σου Secret Santa για να απολαύσεις τη διαδικασία μ’ έναν πιο fun τρόπο!

Υπάρχουν δύο τρόποι να παίξετε το παιχνίδι: Ο πρώτος είναι να κάνετε μια κλήρωση από πριν, ώστε να δείτε για ποιον από την παρέα θα γίνει ο καθένας σας «κρυφός Άγιος Βασίλης». Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι γνωρίζεις για ποιον θα πάρεις δώρο και μπορείς να αγοράσεις κάτι προσωπικό.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να αγοράσει πρώτα ο καθένας ένα δώρο και να γίνει μετά η κλήρωση. Η δυσκολία εδώ είναι ότι το δώρο που θα πάρεις πρέπει να είναι πιο γενικό, γιατί δεν γνωρίζεις σε ποιον θα καταλήξει. 😉

Δες γιατί να παίξεις κι εσύ Secret Santa με την παρέα σου φέτος:

1
Έρχεσαι ακόμα πιο κοντά με τους φίλους σου

giati na paixo Secret Santa
Freepik.com

Καλά και τα καφεδάκια, καλά και τα ξενύχτια, αλλά κάτι τέτοιες στιγμές είναι που σας ενώνουν και κάνουν τη φιλία σας μοναδική. Η ανταλλαγή δώρων είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία να δείξεις στονστη φίλο/η σου πόσο τον/τη σκέφτεσαι και τον/την αγαπάς!

Μπαίνοντας στη διαδικασία να ψάξεις και να βρεις «αυτό το κάτι» που θα ταιριάζει στον χαρακτήρα του/της και θα σχηματίσει ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του/της, «αναγκάζεσαι» να τον/τη μάθεις και καλύτερα.

2
Οι φίλοι παίρνουν τα καλύτερα δώρα

Freepik.com

Έλα παραδέξου το, σου έχει τύχει κι εσένα να πάρεις ένα δώρο και καθώς το ανοίγεις να προσπαθείς να κρύψεις ότι δεν σου άρεσε (και να παρακαλάς από μέσα σου να υπάρχει κάρτα αλλαγής).

Σίγουρα τα Χριστούγεννα είναι γιορτινές μέρες και δεν θέλεις να στεναχωρήσεις κανέναν, αφού πάνω απ’ όλα η κίνηση μετράει! Κανονίζοντας, όμως, Secret Santa με την παρέα σου, οι πιθανότητες να πάρεις ένα δώρο που θέλεις πολύ είναι με το μέρος σου. Οι φίλοι σου σε ξέρουν καλύτερα από τον καθένα και -σίγουρα- γνωρίζουν τι σου λείπει και τι θα σε έκανε να γουρλώσεις τα μάτια σου στο unboxing (οι φίλοι παίρνουν τα καλύτερα δώρα… γιατί οι φίλοι ξέρουν)!

Υ.Γ Ίσως μέσα από κάποια άκυρη συζήτηση σας, κατά πάσα πιθανότητα, έχεις κάνει ξεκάθαρο κιόλας τι ήταν αυτό το οποίο θέλεις!

3
 Εορταστικό mood

giati na paixo Secret Santa
Freepik.com

Αν δεν είναι αυτός τρόπος να μπεις σε mood εορτών, τότε ποιος είναι; Όσο κι αν λατρεύεις τα Χριστούγεννα, ένα παράπονο σε τρώει κάθε χρόνο τέτοια εποχή κι αυτό είναι το πόσο γρήγορα κυλούν οι μέρες. Μήπως, όμως, φταις κάπου κι εσύ; Αντί να απολαμβάνεις τις δύο αυτές εβδομάδες, για κάποιον λόγο περνάς τις ημέρες σου στον καναπέ με ζεστή σοκολάτα και Netflix;

Δεν λέμε πάλι μπαίνεις σε Christmas mood με τις χριστουγεννιάτικες σειρές και ταινίες του Netflix, όμως, πρέπει να βγεις και λίγο! Γι’ αυτό μην χάνεις χρόνο, «φόρεσε» τη στολή του Άι Βασίλη και ξεκίνα για να βρεις το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο που θα χαρίσεις στο φιλαράκι σου. Το νόημα των Χριστουγέννων βρίσκεται στο δούναι και λαβείν!

4
Διασκέδαση

giati na paixo Secret Santa
Freepik.com

Εκτός του ότι θα προσφέρετε δώρα ο ένας στον άλλον, θα έχετε μόλις ξεφύγει από τους συνηθισμένους τρόπους διασκέδασης. Θα γελάσετε, θα διασκεδάσετε και θα περάσετε μια αξέχαστη βραδιά όλοι μαζί.

Η ανταλλαγή δώρων και η αποκάλυψη του Secret Santa γίνεται πάντα σε ένα ζεστό και αστείο κλίμα. Και συνήθως, το unboxing επιφυλάσσει κάποιες εκπλήξεις, οι οποίες θα προσφέρουν μπόλικο γέλιο και θα σου κάνουν το βράδυ σας αξέχαστο!

5
Διαφορετικά δεν πρόκειται να λάβεις δώρο

giati na paixo Secret Santa
Freepik.com

Άλλος ένας σημαντικός λόγος να διοργανώσεις Secret Santa με την παρέα σου, είναι το γεγονός ότι… διαφορετικά δεν πρόκειται να λάβεις δώρο. Ο Άγιος Βασίλης δεν θα πετάξει με το έλκηθρό του πάνω από τo σπίτι σου για να σφηνώσει το δώρο σου στην καμινάδα, οπότε αναγκαστικά μένει να εναποθέσεις τις ελπίδες σου στα φιλαράκια σου!

Επομένως, δεν έχει σημασία αν πρόλαβες να στείλεις γράμμα στον Άγιο Βασίλη αν ήσουν «καλό παιδί» φέτος, γιατί ο δικός σου Santa θα έρθει με ένα δώρο-έκπληξη, το οποίο θα εκτιμήσεις σίγουρα!

Γράψε μας σε σχόλιο αν θα παίξεις κι εσύ Secret Santa με την παρέα σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending