fbpx

Netflix: Οι top ταινίες & σειρές που θα σου κρατήσουν συντροφιά φέτος τα Χριστούγεννα!

Βαρέθηκες να βλέπεις κάθε χρόνο σε επανάληψη τα ίδια και τα ίδια; Το Netflix σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις κάθε μέρα και κάτι καινούριο, αφού υπάρχουν πολλές νέες ταινίες και σειρές (για κάθε γούστο) που κάνουν πρεμιέρα αυτόν τον μήνα.

Έτσι, για να σε βάλουμε σε xmas mood, σου βρήκαμε τις top ταινίες και σειρές που έρχονται σύντομα (ή κάποιες που έχουν ανεβάσει ήδη) στο Netflix για να σε συντροφεύσουν φέτος κατά τη διάρκεια των γιορτών!

Δες ποιες ταινίες και σειρές πρέπει οπωσδήποτε να δεις κι εσύ φέτος τα Χριστούγεννα:

1
Christmas Flow

Ένας διάσημος ράπερ και μια ξεροκέφαλη δημοσιογράφος συναντιούνται στο Παρίσι, κι ανάμεσα τους γεννιέται ένα αναπάντεχο χριστουγεννιάτικο ειδύλλιο, το οποίο “κινδυνεύει” από τις πάρα πολλές διαφορές που έχουν ως προσωπικότητες. Θα καταφέρει άραγε ο έρωτας να νικήσει (και) αυτή τη φορά;

2
Single All The Way

Μια αγαπησιάρικη, αλλά διαφορετική από τις συνηθισμένες, ταινία για τα φετινά Χριστούγεννα! Ο απελπισμένος Peter προσπαθεί να αποφύγει τα σχόλια της οικογένειάς του για το γεγονός ότι είναι ακόμη μόνος του (single). Έτσι, πείθει τον κολλητό του φίλο, Nick να πάει μαζί του στις διακοπές και να υποδυθούν ότι έχουν σχέση. Η μητέρα του Peter, όμως, έχει στήσει ένα ραντεβού στα τυφλά γι’ αυτόν και όλα τα πλάνα πάνε στραβά… Είναι η πρώτη φορά που η δημοφιλής πλατφόρμα παρουσιάζει ένα gay ρομάντζο ως την κύρια ιστορίας μιας χριστουγεννιάτικης ταινίας!

3
Blown Away: Christmas

Πέντε καλλιτέχνες επιστρέφουν για να γεμίσουν το εργαστήρι γυαλιού με γιορτινά σχέδια και ένας εξ αυτών θα κερδίσει μετρητά για την κάλτσα, κάνοντας χαρούμενα Χριστούγεννα! Ποιος/α θα είναι άραγε ο νικητής/τρια;

4
The Great British Baking Show: Holidays (season 4)

kainourgies tainies kai seires netflix
What’s on Netflix

Διάφοροι συμμετέχοντες σε προηγούμενες σεζόν ετοιμάζουν χριστουγεννιάτικα γλυκά σε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές μαγειρικής παγκοσμίως. Οπότε αν σου αρέσει η μαγειρική (και ειδικά να φτιάχνεις χριστουγεννιάτικα γλυκά) δεν πρέπει να τη χάσεις!

Πρεμιέρα: 3 Δεκεμβρίου 2021

5
How to Ruin Christmas (season 2)

kainourgies tainies kai seires netflix
Digital Spy

Ανυπομονώντας για ήσυχα Χριστούγεννα αυτή τη φορά, η επαναστάτρια της οικογένειας, Tumi Sello, έχει άλλα σχέδια… Θα πρέπει να περάσει ξανά τις μέρες πριν από τις γιορτές, καθαρίζοντας το δικό της όνομα, αλλά και της οικογένειάς της!

Πρεμιέρα: 10 Δεκεμβρίου 2021

6
David and the Elves

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, αλλα ο μικρός David δεν περνάει καλά, αφού μετακόμισε με την οικογένειά του και νιώθει παραμελημένος από τους γονείς του… τόσο που κοντεύει να ξεχάσει τι σημαίνει Χριστούγεννα! Ο David, όμως, δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια και παρέα με το ξωτικό, Albert θα ξεκινήσει ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες!

Πρεμιέρα: 6 Δεκεμβρίου 2021

7
Α Castle for Christmas

Με σκοπό να ξεφύγει από ένα σκάνδαλο, η Sophie Brown, μια διάσημη συγγραφέας, ταξιδεύει στη Σκωτία για να αγοράσει ένα μικρό κάστρο. Εκεί θα την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο ιδιοκτήτης θα είναι διστακτικός να πουλήσει την περιουσία του σε κάποια που δεν είναι συμπατριώτισσά του. Πώς θα εξελιχθούν άραγε τα πράγματα στο τέλος;

8
Love hard

Η Natalie (Nina Dobrev) ζει στο Λος Άντζελες και είναι single. Έτσι ψάχνει να βρει τον έρωτα σε μια δημοφιλή πλατφόρμα, όπου θα κάνει match με έναν πολύ όμορφο τύπο, τον Tag. Όταν θα πάρει την τολμηρή απόφαση να ταξιδέψει ως την άλλη άκρη της Αμερικής για να τον συναντήσει, η πραγματικότητα θα την απογοητεύσει… Αν σου αρέσουν οι ρομαντικές ταινίες δεν πρέπει να τη χάσεις!

9
 A Boy Called Christmas

Ένα τολμηρό αγόρι που ονομάζεται Βασίλης ξεκινάει μια απίθανη περιπέτεια στον χιονισμένο Bορρά, αναζητώντας τον πατέρα του. Ο μικρός Βασίλης έχει για συντροφιά έναν πεισματάρη τάρανδο, που ονομάζεται Μπλίτζεν και ένα πιστό ποντίκι για κατοικίδιο. Έτσι, ο Βασίλης συναντά το πεπρωμένο του και αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο!

10
The Claus Family 

Ο Τζουλ μισεί τα Χριστούγεννα, αλλά όταν ο παππούς του αρρωσταίνει μαθαίνει για την οικογενειακή – μαγική παράδοση και γίνεται ξαφνικά η μόνη ελπίδα των γιορτών! Άραγε θα αλλάξει γνώμη για τα Χριστούγεννα στο τέλος;

11
A Thousand Kilometers from Christmas

kainourgies tainies kai seires netflix
POPSUGAR

O Raúl επειδή σιχαίνεται τα Χριστούγεννα κάθε χρονιά περνούσε αυτή την περίοδο σε κάποια απομακρυσμένη παραλία. Αυτή τη χρονιά, όμως, το αφεντικό του έχει άλλα σχέδια, αφού θα του αναθέσει μια δουλειά που έχει άμεση σχέση με τα Χριστούγεννα και την οποία δεν μπορεί να αρνηθεί. Για τη δουλειά αυτή θα πρέπει να συνεργαστεί με μια γυναίκα, την Paula. Τι θα γίνει άραγε στο τέλος αυτού του ρομαντικού ειδυλλίου;

Πρεμιέρα: 24 Δεκεμβρίου 2021

12
Father Christmas is Back 

Στη συγκεκριμένη ταινία τέσσερις αδερφές μαθαίνουν τι σημαίνει οικογενειακή αλληλεγγύη, όταν ο χαμένος πατέρας τους εμφανίζεται για τα Χριστούγεννα στη χλιδάτη οικογενειακή τους έπαυλη. Σίγουρα πρέπει να δεις αυτή την ταινία αφού δεν είναι συνηθισμένη γιατί δεν επικρατεί η αγάπη, η ένωση και οι τρυφερές στιγμές… Όμως που ξέρεις πολύ πιθανό να καταλήγει σε κάτι τέτοιο, αλλά το ταξίδι μέχρι εκεί υπόσχεται πολλά!

13
The Princess Switch 3: Romancing the Star

Μετά την κλοπή ενός σημαντικού χριστουγεννιάτικου κειμηλίου, η βασίλισσα Μάργκαρετ και πριγκίπισσα Στέισι ζητούν βοήθεια από την τολμηρή σωσία Φιόνα – και τον γοητευτικό πρώην της. Αφού Το Princess Switch είναι πλέον κάτι σαν παράδοση, και η Vanessa Hudgens έχει μετατραπεί στο πρόσωπο των εορτών χάρη στο Netflix, οπότε δεν μπορείς παρά να την τιμήσεις για άλλη μια χρονιά!

Γράψε μας σε σχόλιο ποια ταινία ή σειρά θα δεις για να μπεις σε mood Χριστουγέννων!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending