fbpx

The Voice: Αυτοί οι Κύπριοι προκρίθηκαν στον ημιτελικό & θέλουμε σίγουρα να φτάσουν τελικό!

Το “The Voice of Greece” είναι ένα από τα αγαπημένα μουσικά show της ελληνικής και κυπριακής τηλεόρασης και κάθε χρόνο αποκτά όλο και μεγαλύτερο φανατικό κοινό, που ανυπομονεί για τον πολυπόθητο νικητή!

Ποια θα είναι φέτος η καλύτερη φωνή της Ελλάδας; Λες να «το σηκώσει» για άλλη μια φορά Κύπριος ή Κύπρια; Οι πιθανότητες είναι μεγάλες, αφού την πρόκριση για τον 1ο ημιτελικό του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου πήραν και 5 παίκτες από την Κύπρο.

Πρόκειται για τους: Μάριο Θεοδώρου (team Πάνος Μουζουράκης), Ηλιάνα Αλεξάνδρου (team Πάνος Μουζουράκης), Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου (team Πάνος Μουζουράκης), Ελένη Ολυμπίου (team Έλενα Παπαρίζου), Ανδρέα Μηλιώτη (team Σάκης Ρουβάς), οι οποίοι «μάγεψαν» κριτές και κοινό με τις φωνητικές τους ικανότητες και το απίστευτο ταλέντο!

Δες τις εμφανίσεις τους στο 1o Live και μάθε λεπτομέρειες για τον ημιτελικό:

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί ζωντανά ο ημιτελικός που θα κρίνει ποιοι δυο φιναλίστ θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του The Voice of Greece! Δες αναλυτικά ποιοι κέρδισαν μια θέση στον ημιτελικό:

1
Team Πάνου Μουζουράκη

Μάριος Θεοδώρου, Εύη Κουλκουβίνη, Γιώργος Αντωνόπουλος, Ηλιάνα Αλεξάνδρου, Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου

2
Team Έλενας Παπαρίζου

Έλενα Ολυμπίου, Γιώργος Γλυκοκόκαλος, Γιώργος Πάττας

3
Team Σάκη Ρουβά

Γιώργος Γιαγκίδης, Ανδρέας Μηλιώτης, Νίκος Βολίκας, Άννα Αργυρού

4
Team Κωνσταντίνου Αργυρού

Δημήτρης Κανάκης, Φανή Μελεμενή, Μάγδα Δημητρίου, Νίκος Αρώνης

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στις 21:00. Γι’ αυτό αν θες να δεις κάποιον από τους 5 Κύπριους να βγαίνει νικητής, δεν έχεις παρά να τους στηρίξεις με την ψήφο σου τόσο στον ημιτελικό, όσο και το βράδυ του τελικού!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Κύπριους τραγουδιστές του “The Voice of Greece”!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending