fbpx

Φτιάξε popcorn… Σου βρήκαμε τις top σειρές & ταινίες που μπορείς να δεις online το 2022! (part 2)

Συγχαρητήρια! You have made it to 2022! Αφού τα κατάφερες, είναι πολύ πιθανόν να καταγράφεις τα “new year resolutions” σου!

Ένας από τους στόχους μας ως φοιτητές είναι «να διαβάζουμε περισσότερο και να βλέπουμε λιγότερες σειρές και ταινίες». Θα ήταν ψέμα, όμως, να πούμε με σιγουριά ότι αυτός ο στόχος θα γίνει πραγματικότητα το 2022. #oups!

Απ’ ότι φαίνεται, η χρονιά αυτή είναι γεμάτη με νέες σειρές και ταινίες, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται πολλές που περιμέναμε για καιρό. Σου παρουσιάζουμε, λοιπόν, μερικές από τις σειρές και τις ταινίες που θα μας κρατήσουν συντροφιά για όλο το 2022 (στο Netflix φυσικά, αλλά και σε άλλες συνδρομητικές πλατφόρμες).

Δες ποιες είναι σειρές & οι ταινίες που θα δεις στο Netflix (και όχι μόνο) μέσα στο 2022:

1
Bridgerton

Ο Μάρτης θα μας κάνει να ερωτευτούμε ξανά τη σειρά “Bridgerton”. Η 2η σεζόν της σειράς είναι αφιερωμένη στον πρωτότοκο γιο της οικογένειας, στον Antony Bridgerton.

Δεν θα πω πολλά (μιας και έχω ήδη διαβάσει το βιβλίο και ξέρω τι θα γίνει), αλλά αυτή η season αναμένεται καυτή! Τα συμπεράσματα δικά σας, αλλά το ερώτημα είναι… θα βρει άραγε την αληθινή αγάπη ο Antony ή όχι;

Αυτό θα το ανακαλύψουμε πολύ σύντομα μιας και η πρεμιέρα της 2ης season έρχεται στο Netflix στις 25 Μαρτίου 2022.

2
House of The Dragon

«Τα όνειρα δεν μας κάνουν βασιλιάδες, οι δράκοι μας κάνουν»… και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Οι fans, λοιπόν, του “Game of Thrones” να ετοιμάζονται σιγά-σιγά, μιας και η χρονιά θα περιλαμβάνει «Θεούς, βασιλιάδες, φωτιές, και αίματα» – αυτά είναι τα στοιχεία που θα κυριαρχήσουν στην prequel σειρά με τίτλο “House of The Dragon”.

Η σειρά, η οποία είναι βασισμένη στο βιβλίο “Fire and Blood” του George R.R. Martin, γυρνά πίσω 200 χρόνια πριν από τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στο “Game of Thrones”, παρουσιάζοντας την ιστορία των Targaryen.

Η σειρά 10 επεισοδίων θα είναι διαθέσιμη στο HBO Max μέσα στο 2022, αφού η ημερομηνία της πρεμιέρας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

3
The Sand Man

Μπορεί ο θάνατος να «φυλακιστεί»; Πώς ένας ηγέτης ονείρων αιχμαλωτίζεται από μια ομάδα θνητών; Τι θα γίνει όταν απελευθερωθεί; Το “The Sand Man” είναι μια σειρά επιστημονικής φαντασίας, βασισμένη στη σειρά κόμικ του Neil Gaiman.

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στο Netflix μέσα στο 2022. Η ημερομηνία της πρεμιέρας δεν έχει καθοριστεί ακόμη, όποτε αν θες να τη δεις, θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή.

4
The Gray Man

Η ταινία δράσης “The Gray Man” είναι μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες για το 2022, ενώ αποτελεί μια από τις πιο ακριβές παραγωγές του Netflix.

Με πρωταγωνιστές τους Ryan Gosling (La La Land), Chris Evans (Captain America), Ana de Armas (No Time To Die), Regé-Jean Page (Bridgerton), Dhanush (3), και άλλους, η ιστορία παρουσιάζει την απόδραση του Count Gentry από τη φυλακή και την καταδίωξη του από το CIA και τον Lloyd Hansen.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2022.

5
The Lord of The Rings

Πάει καιρός από το 2017 όταν ανακοινώθηκε η δημιουργία αυτής της σειράς. Η αναμονή, όμως, άξιζε αφού οι fans θα μπορούν πολύ σύντομα να την απολαύσουν.

Η σειρά λαμβάνει χώρα χιλίαδες χρόνια πριν από όσα συνέβησαν στο “The Hobbit” και στο προηγούμενο “The Lord of the Rings”. Μέσα από παλιούς αλλά και νέους χαρακτήρες θα αποκαλυφθούν πολλά.

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Amazon Prime από τις 2 Σεπτεμβρίου 2022. Το official trailer, όμως, δεν είναι ακόμη διαθέσιμο.

6
The Crown

Λίγο πριν το τέλος του χρόνου, η σειρά εποχής με τίτλο “The Crown” επιστρέφει με την 5η season.

Η νέα season φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από την πριγκίπισσα Dianna και τον τραγικό της θάνατο, παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη περιγραφή ούτε και επίσημο trailer. Η σειρά, όμως, αναμένεται στο Netflix μέσα στον Νοέμβριο του 2022.


Δες τις υπόλοιπες 7 top σειρές & ταινίες που μπορείς να δεις online το 2022 ΕΔΩ!


Ανυπομονείς και εσύ για κάποια από αυτές τις σειρές/ταινίες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending