fbpx

Έχεις μυωπία; Σίγουρα θα ταυτιστείς με αυτές τις 5+1 καταστάσεις που ζεις καθημερινά!

Μερικές φορές πιστεύκω ότι το να έσσιεις μυωπία είναι Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μπορεί να σου συμβεί. Ναι, καλά εδκιάβασες. Και όχι, δεν υπερβάλλω. Αν έχεις μυωπία είμαι σίγουρος ότι θα ταυτιστείς με τις παρακάτω καταστάσεις (και με το παραπάνω)!

Αν πάλι είσαι ακόμη «μυωπία-free», πρώτον σου εύχομαι να μην αποκτήσεις ποτέ. Δεύτερον, ακόμη και να μην βιώσες (ακόμη) κάποιο από τα πιο κάτω περιστατικά, πολύ πιθανόν να είδες κάποιον δικό σου άνθρωπο με μυωπία να τα ζει.

Ετοιμάσου να καταλάβεις πώς νιώθουμε εμείς οι «καημένοι» με τα γυαλιά…

Πιο κάτω θα δεις 5+1 τραγικές καταστάσεις που ζουν καθημερινά όσοι έχουν μυωπία:

1
Κάθε κόκκος σκόνης μοιάζει με γίγαντα

reddit.com

Ώ χάρε μου! Να τα τρύφεις για 5 συνεχόμενα λεπτά για να καθαρίσουν (εννοείται με τη φανέλα σου, επειδή τι είναι το πανί καθαρισμού;!) τζιαι μετά… Να πέφτει ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΟΣ σκόνης πάνω τζιαι να φαίνεται λες τζιαι εκατούρησεν σου ελέφαντας! #ουπς

Δεν το εκατάλαβα -και δεν πρόκειται να το καταλάβω- ποττέ μου τούντο πράμα. Είναι λες τζιαι το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σου για να λερωθούν οι φακοί το ίδιο δευτερόλεπτο που φορείς τα γυαλιά! Ε όι, δεν το δέχομαι!

2
«Πόσα εν τούτα;»

counting-hands-from-one-five-white-background
freepik.com/karlyukav

Μόνο τζιαι μόνο που το γράφω δυσπιρκώ! Φαντάζομαι εκαταλάβετε ήδη όλοι σας σε ποιο περιστατικό αναφέρομαι. Η χαρά και ο ενθουσιασμός στο πρόσωπο των ατόμων όταν σε ρωτούν «OMG ΑΛΗΘΚΕΙΑ ΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΣΑ ΕΝ ΤΟΥΤΑ;!» δεν μπορεί να περιγραφεί!

Το αστείο εν ότι… εννοούν την ερώτηση που κάμνουν τζιαι περιμένουν να απαντήσεις πίσω πόσα δάκτυλα βλέπεις… Τζιαι άτε τζιαι κάμεις το λάθος τζιαι απαντήσεις, το πάρτυ συνεχίζεται μέχρι να σου δείξουν όλους τους πιθανούς συνδυασμούς δακτύλων! Hello, εν μυωπία που είπαμε ότι έχω, εν τζιαι εβάλαν μου τέλα πάνω στα μάθκια!

3
Δεν βλέπω = Δεν ακούω

listen ear
freepik.com/stockking

Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο περιστατικό συμβαίνει σε όλους όσους έχουν μυωπία (ή μόνο σε εμάς τους σπασμένους), πάντως έτυχε αρκετές φορές να ακούσω άτομα να μου λεν «κάτσε να βάλω τα γυαλιά μου για να σε ακούσω»! Περίμενε περίμενε, να βάλεις τα γυαλιά σου για να… what?!

Κι όμως, ισχύει! Δεν ξέρω αν μπορεί να εξηγηθεί με ψυχολογικούς ή φυσιολογικούς παράγοντες, πάντως δεν είναι και το καλύτερο αίσθημα να πρέπει να ακούσεις κάποιον τζιαι να τον βλέπεις λες τζιαι εν ταινία με ποιότητα του 1900! 

4
Κανένα ξημέρωμα δεν είναι ωραίο

Freepik.com

Αχ και βαχ! Να θέλεις να ξυπνήσεις έτσι ωραία και χαριτωμένα όπως στις ταινίες, να πας να ετοιμάσεις τον καφέ σου, να δεις τα stories που ανέβηκαν ενώ κοιμάσουν… NO NO NO, ΠΕΡΙΜΕΝΕ! Πρέπει πρώτα να έβρεις τα γυαλιά σου για να ξεκινήσει η μέρα σου! Τζιαι κάτσε φκάλε άκρη τώρα με 5 κιλά γαρίλλες να έβρεις που τα άφησες πριν κοιμηθείς!

Και η όλη ιστορία δεν τελειώνει εδώ! Άτε τζιαι ήβρες τα, πρέπει να ξεκινήσεις τρίψιμο ώσπου να καθαρίσουν οι φακοί για να μπόρεις να βλέπεις καθαρά. Επειδή ως έξυπνοι που είμαστε, φροντίζουμε να τζίσουμε με όλα μας τα δάκτυλα πάνω στους φακούς την ώρα που τα γυρεύκουμε. Εύγε!

5
«Να τα φορήσω λλίο;»

gialia-miopias
freepik.com/gpointstudio

Μην μου πεις ότι δεν σου έτυχε, λαλείς ψέματα! Να φκεις έξω με την παρέα, τζιαι καθώς όλα κυλούν ωραία και ήρεμα… θυμούνται να δοκιμάσουν τα γυαλιά σου! Καλάν ρε παιδί μου, αφού εγώ δεν σας ενοχλώ, εσάς τι σας βαστά τζιαι ενοχλείτε με;!

Τζιαι κάτσε τωρά περίμενε να περάσουν τα γυαλιά που 5-6 κελλάες μέχρι να τα δοκιμάσουν ούλλοι τζιαι να ρωτούν φυσικά «πάουν μου, πάουν μου;»! Εννοείται ότι ακολουθούν σχόλια του στυλ «ρε μα ίνταλος θωρείς», «κόρη ετυφλώθηκα», «OMG εν θωρώ τίποτε»… Άτε ρε, πε μου αλήθκεια! Αντιλήφθηκες τη συνέχεια, έτσι; Τρίψιμο ΞΑΝΑ μέχρι να καθαρίσουν! 

6
Γυαλιά ηλίου; Χα-χα-χα!

two glasses
schitts-creek.fandom.com

Τελευταίο και.. χειρότερο! Αν δεν κάνεις το -μεγάλο- βήμα να βάλεις φακούς επαφής, ξέχασε τα γυαλιά ηλίου! Ξέχασε τη θάλασσα, ξέχασε το οδήγημα, γενικά ξέχασε ότι έσσιει να κάμει με ήλιο! Είναι γραφτό να μεν θωρείς ΤΙΠΟΤΕ όταν είσαι έξω! (ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ)

Τωρά εν να μου πεις μπορείς να αγοράσεις φακούς που σκουραίνουν όταν βγεις στον ήλιο! Ναι, έχεις δίκαιο! Αλλά τι γίνεται σε περίπτωση που θέλω να έχω άλλα γυαλιά για τον ήλιο και άλλα για μυωπία; Oh well, είτε βάλλεις φακούς επαφής, είτε κάθεσαι σπίτι σου. Τόσο απλά.

Εσύ ταυτίζεσαι με τα παραπάνω «τραγικά» περιστατικά; Περιμένουμε σχόλια! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending