fbpx

Γνωρίσαμε την Άννα που σπουδάζει Λονδίνο και κάνει TikTok videos με τη viral γιαγιά Κούλα!

Το account της Κύπριας Άννας Κέλης στο TikTok κέρδισε πολλούς followers, αφού τα βιντεάκια με τις “επικές” ατάκες και καθημερινές συζητήσεις της Άννας με τη γιαγιά Κούλα έχουν γίνει viral!

Η Άννα, λοιπόν, είναι φοιτήτρια Φαρμακολογίας στην Αγγλία και μένει μαζί με τη γιαγιά της!

Εμείς μιλήσαμε μαζί της, στην πρώτη αποκλειστική της συνέντευξη, για να μάθουμε ποια είναι η σχέση της με τη γιαγιά της, πώς την έπεισε να κάνουν βιντεάκια μαζί στο TikTok και γιατί αντιδράει σαν “typical” Κυπραία γιαγιά σε όλα τα videos!

Δες πιο κάτω όσα μας είπε η Άννα:

– Πες μας λίγα πράγματα για εσένα. Τι σπουδάζεις; Μένεις στην Αγγλία αυτή τη στιγμή και γιατί;
@hiititfergiee #stitch with @jasondrewkimmel ♬ original sound – Anna Kelis

Από τότε που ξεκίνησα τις σπουδές μου, από το 2018 δηλαδή, διαμένω μαζί με τη γιαγιά μου στο Λονδίνο και τώρα βρίσκομαι στο 4ο έτος, στη φαρμακολογία.

Αρχικά ξεκίνησα να σπουδάζω βιοχημεία. Στην πορεία, όμως, ανακάλυψα τη φαρμακολογία, την οποία και επέλεξα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την επιλογή που έκανα!

– Πότε ξεκίνησες και πώς σου ήρθε η ιδέα να κάνεις βιντεάκια στο TikTok;
@hiititfergieeWait for the George Clooney bit trust me♬ original sound – Anna Kelis

Πάντα μου άρεσε να ανεβάζω αστεία βιντεάκια με τη μικρή μου αδερφή στο Instagram, για τα οποία έπαιρνα πολλά θετικά σχόλια.

Από τότε που μετακόμισα στο Λονδίνο, τον ρόλο της αδερφής μου πήρε η γιαγιά Κούλα, αφού άρχισα να φτιάχνω βιντεάκια μαζί της. Ξαφνιάστηκα ευχάριστα όταν είδα πόσο πολύ άρεσαν στο κόσμο τα βιντεάκια αυτά.

Νοουμένου ότι περνώ όλο τον ελεύθερό μου χρόνο στο TikTok (oops), σκέφτηκα να ανεβάσω ένα βίντεο με τη γιαγιά μου. Προς μεγάλη μου έκπληξη, είδα ότι είχε φτάσει τις 450 χιλιάδες προβολές!

– Μίλα μας λίγο για τη σχέση σου μαζί με τη γιαγιά Κούλα!
@hiititfergieeShe calls me fussy whenever we have this discussion ?

♬ original sound – Anna Kelis

Θα μπορούσα να πω χαριτολογώντας βέβαια ότι πρόκειται για μια σχέση αγάπης και μίσους.

Μαλώνουμε καθημερινά για ασήμαντα πράγματα, όπως τα σκισμένα μου παντελόνια, τα cropped tops, τα κολλητά μου φορέματα, κλπ. Αυτό όμως που μου χτυπά συνέχεια είναι ότι δεν είμαι νοικοκυρά.

Πέραν όμως από τα αστεία, μπορώ να πω ότι έχουμε μια καταπληκτική σχέση και προσέχουμε η μία την άλλη. Μου αφηγείται ιστορίες του χωριού και μου δίνει συμβουλές για τους άντρες, πίνοντας τον κυπριακό μας καφέ!

– Τα βιντεάκια με τη γιαγιά Κούλα έχουν χιλιάδες προβολές… Τι λέει η ίδια γι’ αυτά; Της αρέσει να περνάτε χρόνο κάνοντας βιντεάκια;

Η γιαγιά μου δεν έχει ακριβή αντίληψη για το τι συμβαίνει, αφού δεν βλέπει τα videos που ανεβάζω και ταυτόχρονα έχει πρόβλημα με την ακοή της. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές φωνάζει στα βιντεάκια.

Παρ’ όλα αυτά, όταν ερχόμαστε στην Κύπρο και μας αναγνωρίζουν στον δρόμο, η ίδια το απολαμβάνει πολύ!

– Οι αντιδράσεις της γιαγιάς είναι όλα τα λεφτά! Είναι πάντα έτσι ή κάποιες φορές σε «πειράζει» επειδή καταλαβαίνει ότι την τραβάς;
@hiititfergieeI have way too many of these videos♬ original sound – Anna Kelis

Δυστυχώς για εμένα (χαχαχα), αυτή είναι η συνηθισμένη της αντίδραση. Για να είμαστε ειλικρινείς, σπάνια αντιλαμβάνεται ότι τη βιντεογραφώ.

– Περίμενες να έχεις τόση απήχηση στο κοινό μέσα από το TikTok;

Σε καμία περίπτωση. Ποτέ δεν περίμενα ότι η γιαγιά μου θα είχε τόσο σουξέ. Όταν λέω ότι έχει σουξέ εννοώ ότι δεν περίμενα ποτέ ότι η γιαγιά μου θα αποκτήσει τόσους “fans” από τα βιντεάκια που ανεβάζω μαζί της!

– Λαμβάνεις θετικά ή/και αρνητικά σχόλια; Πώς σε επηρεάζουν;
@hiititfergieeYiayia Koula ALSO doesn’t like ripped jeans can you tell part 1♬ original sound – Anna Kelis

Παίρνω πολλά θετικά σχόλια. Ο κόσμος απολαμβάνει τις αντιδράσεις της γιαγιάς μου (αφού είναι μια πραγματική drama queen) και πολλοί την ταυτίζουν με τη δική τους γιαγιά. Είναι πολύ όμορφο όταν λαμβάνω τέτοια σχόλια.

Λαμβάνω ταυτόχρονα και κάποια αρνητικά σχόλια, από τα οποία προσπαθώ να μην επηρεάζομαι!

– Τι στόχους έχεις για το μέλλον; Θα ήθελες να επιστρέψεις στην Κύπρο;

Σίγουρα θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Κύπρο μας, η οποία για εμένα είναι ένας επίγειος παράδεισος!

– Βλέπεις στο μέλλον να υπάρχει στη ζωή σου ακόμη το TikTok; Ποια είναι τα όνειρα/ σχέδια σου μετά τις σπουδές σου;
@hiititfergieeLook at her cute church outfit tho?♬ Sneaky Snitch – Kevin MacLeod

Δεν προγραμματίζω τα videos μου, αλλά πάντα κάτι θα προκύψει για να ποστάρω. Η αλήθεια είναι ότι το ιδανικό για εμένα θα ήταν να ζω δίπλα από τη θάλασσα καθώς και να ταξιδεύω όσο περισσότερο μπορώ (αλλά και το να μην δουλεύω #oops).

Επειδή όμως αυτό δεν είναι ρεαλιστικό, με ενδιαφέρει να δουλέψω πάνω στη έρευνα, όσον αφορά τις φαρμακευτικές υπηρεσίες. Φυσικά, θα ήθελα να δουλέψω κάποια χρόνια στο εξωτερικό πριν γυρίσω πίσω στην Κύπρο, έτσι ώστε να κερδίσω περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις!

– Τι θα ήθελες να πεις στα νέα παιδιά / φοιτητές όπως κι εσύ;

Μια συμβουλή που θα ήθελα να δώσω στα νέα παιδιά είναι να απολαύσουν τα φοιτητικά τους χρόνια. Να βάζουν προτεραιότητες, να αφοσιωθούν στα μαθήματά τους, αλλά και να γεμίζουν τις ελεύθερες τους ώρες με πράγματα που τους ευχαριστούν!

Είναι σημαντικό να κάνουν το ένα βήμα παραπάνω, να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους με καινούριες δοκιμασίες, αποκτώντας νέες εμπειρίες και δημιουργώντας προοπτικές στην ζωή τους!

Eυχαριστούμε πολύ Άννα για την όμορφη κουβέντα και ευχόμαστε να συνεχίσετε να είστε τόσο δεμένες με τη γιαγιά Κούλα και να μας εντυπωσιάζετε με τα videos σας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending