fbpx

Μάθε πού βρίσκεται το νέο σημείο θέας στην Κύπρο που σίγουρα θα σε μαγέψει!

Μετά τη viral “Big Potato”, το τεράστιο ομοίωμα πατάτας της Ξυλοφάγου, τα βλέμματα όλων στρέφοντας πάνω σε ένα νέο, μαγευτικό σημείο θέας, που ήδη άρχισε να γίνεται viral στο Instagram!

Το νέο σημείο θέας, λοιπόν, που μας εκπλήσσει πιο ευχάριστα αυτήν τη φορά, είναι το “must visit spot” του ΣΚ. Μάθε πού βρίσκεται και κανόνισε roadtrip με την παρέα σου!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες:

Facebook.com/K.S.Ag.Theodorou/Photo by Michalis Theocharous

Το ολοκαίνουριο σημείο θέας δημιουργήθηκε στην παραλιακή περιοχή του Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας, από το Κοινοτικό Συμβούλιο της περιοχής.

Πρόκειται για το “Heart Sea View Point”, μία τεράστια καρδιά (όπως μπορείς να καταλάβεις και από τη photo. Εκεί θα βγάλεις τις πιο Instagrammable φωτογραφίες, με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού!

Facebook.com/K.S.Ag.Theodorou

Στον Άγιο Θεόδωρο, θα βρεις ακόμα ένα μαγευτικό και συνάμα εντυπωσιακό σημείο θέας, που ίσως να το έχεις ήδη επισκεφθεί. Αν όχι, ευκαιρία να πας και στα δύο σημεία την ίδια μέρα!

cityoflarnaka.com

Πρόκειται για ένα ξύλινο παγκάκι – σαν παράθυρο, όπου μπορείς να φωτογραφηθείς με φόντο την εξαιρετική θέα. Το συγκεκριμένο σημείο ονομάζεται «Στεφάνι» και βρίσκεται ανατολικά της κοινότητας, όπου μπορείς να δεις από ψηλά, τα Λεύκαρα, το Σταυροβούνι, τις περιοχές Πεντάσχοινου και Βασιλικού.

Facebook.com/@K.S.Ag.Theodorou

*Προσοχή: Αν λοιπόν κάποια φορά βρεθείς στον Άγιο Θεόδωρο και δεις αυτά τα σημεία θέας, εννοείται ότι μπορείς να τα θαυμάσεις, αλλά φρόντισε φεύγοντας να τα αφήσεις όπως ακριβώς το βρήκες! Ας σεβαστούμε όλοι αυτό το υπέροχο δώρο που ονομάζεται φύση.

Εσύ θα επισκεφθείς την τεράστια καρδιά για να βγάλεις φωτογραφίες; Μην ξεχάσεις να μας κάνεις tag στο Instagram! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending