fbpx

Η καρδιά του καρναβαλιού χτυπάει και φέτος στη Λεμεσό με ένα «τρελό» πρόγραμμα εκδηλώσεων!

Το φετινό καρναβάλι πλησιάζει επικίνδυνα και η Λεμεσιανοί έχουν προετοιμαστεί από νωρίς. Μπορεί οι μεγάλες καρναβαλίστικες παρελάσεις να έχουν ακυρωθεί και πάλι, λόγω της πανδημίας, ωστόσο το κέφι «θα χτυπήσει κόκκινο» και φέτος!

Στη διάσκεψη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαϊδης παρουσίασε το πρόγραμμα των φετινών καρναβαλίστικων εκδηλώσεων και ανέφερε ότι: «Φέτος -ίσως- όσο ποτέ άλλοτε, η Λεμεσός αλλά και η Κύπρος ολόκληρη έχει ανάγκη το Λεμεσιανό καρναβάλι»!

Δες πιο κάτω το πρόγραμμα του φετινού καρναβαλιού στη Λεμεσό:

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, «η Λεμεσός ακόμα μια χρονιά, για ένα 11ήμερο, από τις 24 Φεβρουαρίου μέχρι τις 6 Μαρτίου, αλλάζει τους ρυθμούς της καθημερινότητας μας και μας καλεί όλους να παραμερίσουμε τις έγνοιες, τις σκοτούρες και τα προβλήματά μας και να ζήσουμε στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς»!

Και φυσικά καρναβάλι χωρίς βασίλισσα δεν γίνεται, γι’ αυτό και στη διάσκεψη τύπου έγινε η επίσημη παρουσίαση της φετινής βασίλισσας, Βέρα Ευθυμίου Παρλαλίδου, η οποία αναλαμβάνει, ως η «καλή μάγισσα των παραμυθιών» για να διώξει για πάντα από τη ζωή μας τον κορωνοϊό.

Σε σύντομο χαιρετισμό της η νέα βασίλισσα του Καρναβαλιού, ευχαρίστησε τον Δήμο Λεμεσού για την επιλογή και ευχήθηκε όπως, «μετά από δυο χρόνια που ταλαιπωρείται ο κόσμος όλος με τον κορωνοϊό, να του δοθεί η ευκαιρία φέτος να διασκεδάσει λίγο, έστω και με περιορισμένες εκδηλώσεις»!

Εσύ σε ποια καρναβαλίστικη εκδήλωση στη Λεμεσό θα πας φέτος;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending