fbpx

Marinado: Παράγγειλε με αποκλειστική έκπτωση 10% μέσω Foody για όλο τον Μάρτιο!

Το Marinado μέσα σε μόλις ένα χρόνο λειτουργίας κατάφερε να γίνει το νέο “talk of the town”, συγκεντρώνοντας μάλιστα βαθμολογία 4.8/5 στο Foody, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο!

Η σταθερή ποιότητα φαγητού και εξυπηρέτησης, όμως, είναι αυτά που «κέρδισαν» την αγάπη και… φυσικά το στομάχι του κόσμου! Γι’ αυτό και το Marinado θέλει να επιβραβεύσει τους λάτρεις του καλού φαγητού με μια αποκλειστική προσφορά!

Μάθε περισσότερα πιο κάτω:

1
Προσφορά Marinado X Foody

Τι είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις κάθε φορά που πεινάς; Μα φυσικά μπαίνεις στο Foody και κάνεις την παραγγελία σου εύκολα και γρήγορα!

Γι’ αυτό και το Marinado σε συνεργασία με το Foody, ετοίμασαν την πιο τέλεια αποκλειστική προσφορά για εσένα που αγαπάς τη μεσογειακή κουζίνα και όχι μόνο!

Μπορείς να παραγγείλεις με έκπτωση 10%, οτιδήποτε λαχταράς από ολόκληρο το menu του Marinado (πίτα, σαλάτα, γεύμα, sides, desserts, drinks). Η προσφορά ισχύει μέσω της πλατφόρμας του Foody από τις 28/02 μέχρι και τις 27/03! Κάνε την παραγγελία σου ΕΔΩ!

Εμείς θα σου προτείναμε να δοκιμάσεις τα best-selling πιάτα του Marinado, που είναι το Picante ή το Lime & Herbs Chicken Thigh μέσα σε πίτα ή σε σαλάτα, το Grilled Falafel το οποίο είναι και vegan, τα Halloumi fries και φυσικά για επιδόρπιο τον Nutella Baklava!

2
Κάθε εβδομάδα 5 τυχεροί

Και επειδή το Marinado είναι “large”, οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! Με κάθε παραγγελία Marinado που κάνεις μέσω Foody, για την ίδια περίοδο, μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις κουπόνια αξίας €10 (το καθένα)! Κάθε εβδομάδα θα βγαίνουν 5 τυχεροί, άρα στο σύνολο θα δωθούν 20 vouchers!

Το Μarinado είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11:30-22:00 και τα Σάββατα από τις 12:00-22:00.

Παράγγειλε Marinado μέσω του Foody, απόλαυσε την αποκλειστική προσφορά και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις κουπόνι αξίας €10!

Τι περιμένεις λοιπόν; Κάνε την παραγγελία σου εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending