fbpx

Instagram: Συνεχίζει τα updates με νέες επιλογές στα tags για να δίνονται σωστά τα credits!

Τον τελευταίο καιρό το Instagram μας έχει συνηθίσει στις αλλαγές, οι οποίες μάλιστα διαδέχονται η μια την άλλη.

Αυτήν τη φορά, λοιπόν, το Instagram κάνει νέες προσθήκες στις επιλογές των tags, που όπως φαίνεται θα ανταμείψουν (επιτέλους) τα άτομα που βρίσκονται “behind the scenes”!

Με λίγα λόγια, τα credits που βάζουμε συχνά – πυκνά στο caption των posts μας θα πάρουν μια πιο επίσημη μορφή με τα Enhanced Tags, όπως ονομάζονται, στον φωτογράφο, τον makeup artist, τον κομμωτή, κ.α.

Δες πώς θα φαίνονται τα «επίσημα» credits πιο κάτω:

neopolis.gr

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Instagram: «Τα σωστά credits και η αναγνώριση είναι η αρχή για ανακάλυψη, νέες ευκαιρίες και οικονομική ενδυνάμωση. Για πολλούς έγχρωμους και υποεκπροσωπούμενους δημιουργούς, τα credits τους επιτρέπουν να δημιουργήσουν μια βιώσιμη καριέρα, καθώς καταπολεμούν την πολιτιστική ιδιοποίηση και βεβαιώνονται ότι ο κόσμος γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από την κάθε κουλτούρα»!

Οι νέες επιλογές στα tags απευθύνονται κυρίως στους content creators, οι οποίοι συνεργάζονται με μια ολόκληρη ομάδα ατόμων για να ανεβάσουν ένα post στον λογαριασμό τους. Ωστόσο, το tag του φωτογράφου αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από όλους τους χρήστες της εφαρμογής.

1
Πώς μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στις φώτο σου:

Freepik.com

Η διαδικασία και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να χρησιμοποιήσεις τις νέες επιλογές στα tags είναι πολύ απλά. Αφού, επιλέξεις το post που θα ανεβάσεις και είσαι στο τελικό στάδιο πριν την κοινοποίηση, θα πρέπει να πατήσεις την επιλογή “Tag People” (όπως μέχρι σήμερα).

Στη συνέχεια θα πρέπει να πατήσεις στην επιλογή “Add Tag” και να αναζητήσεις τα άτομα που θες. Μετά πατάς “Show Profile Category” για να σου εμφανίσει την κατηγορία που επιθυμείς (π.χ φωτογράφος). Τέλος, πατάς “Done” και το post σου είναι έτοιμο να γίνει share. Τόσο απλά!

Πώς σου φαίνονται οι νέες επιλογές στα tags για τα credits;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending