fbpx

Netflix: Αυτοί είναι οι νέοι ηθοποιοί που «εισβάλλουν» στην 4η σεζόν του “You”!

Ο πρωταγωνιστής της σειράς You, Joe Goldberg, όπως σε όλες τις σεζόν έτσι και σε αυτή… διψά για stalking και έτσι το κυνήγι ανυποψίαστων γυναικών που -δυστυχώς γι’ αυτές- γοητεύονται από την ομορφιά του συνεχίζεται!

Η σειρά επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν και τα γυρίσματα έχουν ήδη αρχίσει… Έτσι μάθαμε πως και σ’ αυτήν τη σεζόν θα γίνουν κάποιες πολύ δυνατές προσθήκες ηθοποιών, αφού το cast αλλάζει εντελώς και μερικά από τα νέα ονόματα που θα δούμε στη 4η σεζόν έρχονται να ταράξουν τα νερά.

Δες ποιοι είναι οι νέοι ηθοποιοί:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOU (@younetflix)

Οι νέοι ηθοποιοί που εισβάλλουν στη σειρά είναι 14 και αρκετοί από αυτούς είναι γνωστά ονόματα και -πλέον- ο ρόλος είναι ξεκάθαρος!

1
Tilly Keeper & Amy Leigh Hickman

Instagram.com/@tillykeeper/@aamy_lhickman

Η Tilly Keeper θα έχει τον ρόλο της Lady Phoebe που θα είναι μια γλυκιά cheerleader και ταυτόχρονα μια πλούσια κοπέλα της υψηλής κοινωνίας, που δείχνει τον πραγματικό της εαυτό μόνο μπροστά στους φίλους της. Έχει δεσμό με τον Αμερικανό επιχειρηματία Adam. Άραγε όταν “χτυπήσει” η ατυχία θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ή θα καταρρεύσει;

Η Amy Leigh Hickman στη σειρά θα είναι η Nadia, μια φοιτήτρια λογοτεχνίας που θα αποτελέσει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο αφού, δείχνει να έχει αυτοπεποίθηση και να είναι εξωστρεφής. Κουβαλάει κι αυτή, όμως, τις δικές της ανασφάλειες, αφού στο παρελθόν έκανε μεγάλα λάθη που τώρα απειλούν να της καταστρέψουν τη ζωή και θα χρειαστεί βοήθεια, ακόμα κι αν είναι από λάθος ανθρώπους…

2
Brad Alexander & Ed Speleers

Wikipedia/Outlander TV News

Ο Brad Alexander θα ονομάζεται Edward και στη σειρά είναι φοιτητής λογοτεχνίας και αρκετά δημοφιλής. Θα έχει έντονο ανταγωνισμό με τη συμφοιτήτρια του Nadia.

Ο Ed Speleers στη σειρά θα παίξει με το όνομα Rhys. Ένας ρόλος που γεννήθηκε μέσα στη φτώχεια και έζησε τραυματικά παιδικά χρόνια, πριν γίνει συγγραφέας και αποκτήσει χρήματα. Του αρέσει να παραμένει σε επαφή με τον εκκεντρικό κύκλο του και να κάνει γνωριμίες.

3
Niccy Lin & Aidan Cheng

Instagram.com/@niccy.lin/Instagram.com/@aidan.cheng

Η Niccy Lin θα παίξει στη σειρά ως Sophie και θα έχει τον ρόλο της επιχειρηματία που δίνει την εντύπωση πως η ζωή της είναι απλά post στα social media, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για χορηγούμενες δημοσιεύσεις και όχι την αυθεντική της ζωή. Η Sophie στην αυθεντική της ζωή κρύβει μια υπερπροστατευτική πλευρά απέναντι στον αδερφό της, Simon.

Από την άλλη, ο Simon (Aidan Cheng) δυσκολεύεται να δημιουργεί εντυπώσεις και απεχθάνεται την ψιλοκουβέντα και τους αγνώστους, παρ’ όλα αυτά καταφέρνει να πάει κόντρα στους άλλους και να αποδείξει ότι είναι ένας πολύ ικανός καλλιτέχνης.

4
Stephen Hagan & Ben Wiggins

Instagram.com/@ nomiddlenamehagan/TMDb

Τον ηθοποιό Stephen Hagan θα τον δεις ως Malcolm, έναν καθηγητή λογοτεχνίας που απολαμβάνει όλα τα κοινωνικά πλεονεκτήματα της δουλειάς του, χωρίς να εργάζεται σκληρά. Ο ίδιος έχει δεσμό με την επιτυχημένη Kate, ωστόσο αυτό δεν τον σταματά από το να βλέπει κι άλλες γυναίκες… 

Από την άλλη, ο Ben Wiggins ως Roald είναι ελκυστικός, κομψός και με καλούς τρόπους, αλλά φημολογείται ότι έχει μια σκοτεινή πλευρά!

5
Eve Austin & Ozioma Whenu

m.imdb.com/Instagram.com/@oziomawhenu

Η Eve Austin ως Gemma θα ανήκει σε μια προνομιούχα παρέα που γνωρίστηκε στο Oxford και τα μοναδικά πράγματα που την ενδιαφέρουν είναι τα fashion shows, τα VIP events και να βγαίνει ραντεβού. Δεν έχει καθόλου ενσυναίσθηση προς αυτούς που έχουν λιγότερα από αυτήν.

Από την άλλη, η Blessing (Ozioma Whenu) είναι μια Νιγηριανή πριγκίπισσα με πολλά πτυχία, που ασχολείται με τις επενδύσεις και έχει μεγάλο πάθος με τα κρυπτονομίσματα.

6
Dario Coates & Sean Pertwee

Twitter/Wikipedia

Ο Dario Coates, ως Connie είναι αθλητικός τύπος και επίσης συμφοιτητής των Kate και Phoebe στο Oxford. Του αρέσει να στοιχηματίζει και να πίνει.

Ο Vic (Sean Pertwee) είναι ο προσωπικός οδηγός/ντίλερ/σεκιουριτάς του Adam και καταφέρνει να κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά του Adam και των φίλων του, “λερώνοντας” ακόμα και τα χέρια του!

7
Alison Pargeter & Adam James

IMDb/Instagram.com/@thisadamjames

H Dawn (Alison Pargeter), εργάζεται ως παπαράτσι και ξέρει να κρύβεται καλά και να μένει απαρατήρητη από το πλήθος.

Από την άλλη, ο Elliot (Adam James) είναι ο ήρεμος της παρέας, προσγειωμένος και έχει ζήσει δεκαετίες στην Καλιφόρνια. Η δουλειά του, όμως, απαιτεί ταξίδια στην Ευρώπη, εξού και η παρουσία του στο Λονδίνο.

Γράψε μας σε σχόλιο αν ανυπομονείς να δεις πώς θα εξελιχθεί η 4η σεζόν της σειράς “You” μ’ αυτούς τους νέους ηθοποιούς!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending