fbpx

Άκου το νέο τραγούδι αφιερωμένο στα άτομα με αυτισμό από τον Κύπριο τραγουδιστή Μαρκέλλο!

Στις μέρες μας γράφονται πολλά τραγούδια, όμως, λίγα είναι αυτά που μας κάνουν «το κλικ» (για τους σωστούς λόγους). Ένα από αυτά είναι το νέο τραγούδι του Μαρκέλλου, με τίτλο «Μια Μελωδία τρυφερή» και είναι όντως τρυφερό, μιας και είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στα άτομα με αυτισμό!

Ποιος είναι ο Μαρκέλλος; Οι «πιστοί» αναγνώστες του site θα ξέρετε, αλλά πάμε για ένα φρεσκάρισμα! Ο Μαρκέλλος γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1995, εργάζεται στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό και αγαπάει το τραγούδι.

Η ενασχόλησή του με τη μουσική ξεκίνησε μόλις στα 17 του χρόνια, ενώ σε ηλικία 20 ετών κατέκτησε το πρώτο Παγκύπριο Βραβείο Σύνθεσης!

Άκουσε το νέο του τραγούδι αφιερωμένο στα άτομα με αυτισμό:

Εμείς μιλήσαμε μαζί του και του είπαμε να μας πει μερικά λόγια γι’ αυτήν τη «Μελωδία τρυφερή». Δες πιο κάτω όσα μας είπε:

«Τα άτομα με αυτισμό ζουν ανάμεσά μας και δυστυχώς πολλοί συνάνθρωποί μας δεν γνωρίζουν γι’ αυτά ή αν γνωρίζουν δεν είναι καθόλου εξοικειωμένοι όταν τα συναντούν!

Η μουσική ανέκαθεν αποτελούσε ένα πάρα πολύ ισχυρό μέσο για να επικοινωνήσεις με τον κόσμο. Έτσι, λοιπόν, προέκυψε η ιδέα να φτιάξουμε ένα τραγούδι!

Ένα τραγούδι το οποίο, σε συνδυασμό και με την εικόνα (στο video clip), θα πείσει τους συνανθρώπους μας να γνωρίσουν καλύτερα το τι είναι ο αυτισμός, το πώς συνυπάρχεις με αυτά τα άτομα και το πώς βλέπεις μέσα απ’ αυτά, μέσα από «Μια μελωδία τρυφερή».

Η ερμηνεία είναι δική μου, όπως και οι στίχοι. Τη μουσική την έχει συνθέσει ο κ. Ιωσήφ Καρταπάνης, ο οποίος έκανε στο παρελθόν μουσικοθεραπείες στα άτομα του Συνδέσμου μας. Είναι επίσης ο άνθρωπος που μου έμαθε μουσική και τραγούδι και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα έχει κάνει για εμένα. Η παραγωγή έγινε από την Nicolas Ntimas Music Productions».

Εσύ πόσα ξέρεις για τα άτομα με αυτισμό; Πώς σου φάνηκε το τραγούδι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending