fbpx

Marinado: Τα νέα Rice Bowls με κοτόπουλο και coleslaw έφτασαν & είναι full χορταστικά!

Τι «έλειπε» από το menu του αγαπημένου μας Marinado για να μας… τρελάνει και να μας «χορτάσει» όλους ακόμα περισσότερο; Μα φυσικά τα Rice Bowls!

Ένα Rice Bowl είναι η απόλυτα χορταστική επιλογή τόσο για μεσημεριανό, όσο και για βραδινό, αφού περιλαμβάνει το γνωστό μαριναρισμένο grilled κοτόπουλο με υπογραφή Marinado μαζί με ρύζι, coleslaw και φύλλα “baby” ρόκας.

Κι επειδή το Marinado θέλει να ικανοποιεί όλα τα γούστα, αν είσαι λάτρης των πιο «καυτερών» φαγητών σου έχουμε ακόμα ένα τέλειο νέο!

Το Marinado ετοίμασε για πρώτη φορά το Hot & Spicy Chicken Rice Bowl, που σε συνδυασμό με το νόστιμο ρύζι και τη φρέσκια δροσερή coleslaw θα δώσει στον ουρανίσκο σου μια έντονη κι ολοκληρωμένη αίσθηση που θα λατρέψεις!

Αν προτιμάς κάτι άλλο μην ανησυχείς, αφού υπάρχουν συνολικά 4 γεύσεις για να επιλέξεις πώς θα φας το Rice Bowl σου με το κοτόπουλο της επιλογής σου: 1) Lime & Herbs thighs, 2) Lime & Herbs breast, 3) Picante chicken και 4) Hot & Spicy Chicken.

Μπορείς να παραγγείλεις τα νέα Rice Bowls για «limited περίοδο», οπότε βάλε τα στο πρόγραμμά σου για να τα δοκιμάσεις το συντομότερο… Είμαστε σίγουροι πως θα σε καταπλήξουν και θα γίνουν η νέα σου αγαπημένη επιλογή κάθε φορά που θα παραγγέλνεις Marinado!

Τι περιμένεις;! Μπορείς να παραγγείλεις Μarinado, από όλες τις πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού FoodyWolt και φυσικά στην ιστοσελίδα του www.marinado.com.cy! Επίλεξε ποιος τρόπος σε βολεύει, βάλε την παραγγελία σου και ετοιμάσου να απολαύσεις πεντανόστιμο φαγητό και γλυκό!

Το Μarinado είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11:30-22:00 και τα Σάββατα από τις 12:00-22:00.

Εσύ δοκίμασες τα νέα Rice Bowls ή ακόμη; Μην χάσεις αυτά τα limited time πιάτα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending