fbpx

Netflix: Κυκλοφόρησε το trailer της 4ης σεζόν του Stranger Things & η αγωνία κορυφώνεται!

Την Τρίτη, 12 Απριλίου το Netflix μας εξέπληξε ευχάριστα, αφού κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την 4η σεζόν του “Stranger Things”, η οποία σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους!

Τρία λεπτά είναι αρκετά για να μας προϊδεάσουν για το τι θα δούμε και παράλληλα να κορυφώσουν την αγωνία μας. Το trailer, λοιπόν, μας αφήνει την εντύπωση για μια απόλυτα horror και πιο σκοετεινή από ποτέ σεζόν!

Η σεζόν που όλοι περιμέναμε ξεκινά 6 μήνες μετά το τέλος της προηγούμενης, με την Eleven να έχει μετακομίσει. Τα παιδιά πλέον πάνε στο λύκειο, όμως, κάτι θα τους τραβήξει και πάλι στο Upside Down!

Δες το trailer και μάθε πότε κάνει πρεμιέρα το Stranger Things στο Netflix:

Ο τέταρτος κύκλος της σειράς θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη και στο σύνολο θα αποτελείται από 9 επεισόδια. Το πρώτο part θα είναι διαθέσιμο στις 27 Μαΐου και το δεύτερο λίγο αργότερα, την 1η Ιουλίου!

Η επίσημη περιγραφή αναφέρει τα εξής: «Σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο για όλους, μια νέα, τρομακτική, υπερφυσική απειλή αναδύεται, καθώς θα φέρει στο προσκήνιο ένα φοβερό μυστήριο, που αν αποκαλυφθεί, ίσως φέρει το τέλος στους τρόμους του Upside Down»!

Φυσικά, από την 4η σεζόν δεν θα λείψουν οι νέες προσθήκες και αγαπημένες επιστροφές. Συγκεκριμένα, μαζί με το υπόλοιπο cast θα δούμε και πάλι τον Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner και τους Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast!

Πώς σου φάνηκε το trailer του “Stranger Things”; Ανυπομονείς κι εσύ για την 4η σεζόν;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending