fbpx

Είσαι νέος/α; Μάθε πώς μπορείς να ταξιδέψεις ΔΩΡΕΑΝ στην Ευρώπη & κάνε τώρα αίτηση!

Θα ήθελες κι εσύ να ταξιδέψεις δωρεάν στην Ευρώπη; Και ποιος δεν θα ήθελε θα μας πεις τώρα!

Το DiscoverEU είναι μια δράση υπό την αιγίδα του προγράμματος Erasmus+ που προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τα εκπληκτικά τοπία της Ευρώπης, ταξιδεύοντας με τρένο.

Αν, λοιπόν, είσαι 18 χρονών και διαμένεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το DiscoverEU είναι η ευκαιρία που περίμενες τόσο καιρό για να ταξιδέψεις δωρεάν στην Ευρώπη και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα!

Μάθε πιο κάτω περισσότερες λεπτομέρειες:

Freepik.com

Αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να υποβάλεις αίτηση στην ιστοσελίδα του Discover EU, μέχρι τις 21 Απριλίου, συμπληρώνοντας τον αριθμό δελτίου ταυτότητας / διαβατηρίου ή δελτίου νόμιμης διαμονής. Για να έχεις δικαίωμα συμμετοχής πρέπει να διαμένεις σε μία από τις ακόλουθες χώρες:

  • σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένων των Υπερπόντιων Χωρών και Εδαφών (ΥΧΕ) ή
  • μία από τις τρίτες χώρες που είναι συνδεδεμένες με το πρόγραμμα Erasmus+: Βόρεια Μακεδονία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Σερβία και Τουρκία.
Freepik.com

Επιπλέον, η αίτηση απαιτεί την απάντηση σε 6 ερωτήσεις για την ευρωπαϊκή ιστορία και κουλτούρα, τις οποίες θα δουν οι υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής Κομισιόν και θα επιλέξουν τους νικητές.

Ακόμη μια προϋπόθεση είναι ότι πρέπει να έχεις γεννηθεί μεταξύ της 1ης Ιουλίου 2003 (συμπεριλαμβανομένης) και της 30ης Ιουνίου 2004 (συμπεριλαμβανομένης).

Αν επιλεγείς, μπορείς να ταξιδέψεις για διάστημα από 1 μέρα έως και 30 ημέρες, μεταξύ 1ης Ιουλίου 2022 και 30ης Ιουνίου 2023.

Freepik.com

Και το καλύτερο; Μπορείς να ταξιδέψεις μόνος σου ή σε ομάδα (με έως και 4 φίλους σου), με την προϋπόθεση ότι κι αυτοί πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις…

Υ.Γ: Σ’ αυτήν την περίπτωση οι φίλοι/ες σου θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό της αίτησης σου για να υποβάλουν τη δική τους αίτηση.

Τι περιμένεις; Πάρε την απόφαση και μην χάσεις ούτε λεπτό παραπάνω… Κάνε την αίτησή σου ΕΔΩ!

Πώς σου φαίνεται η ιδέα να εξερευνήσεις ΔΩΡΕΑΝ την Ευρώπη; ?

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending