fbpx

Μάθε ποια πόλη της Ελλάδας ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προορισμός για Erasmus+ το 2022!

Θα ήθελες να πας Erasmus και σκέφτεσαι ποιος είναι ο καλύτερος προορισμός; Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να επιλέξεις πού θα το κάνεις.

Γι’ αυτό και σου βρήκαμε ποια είναι η καλύτερη πόλη για να ζήσεις αυτήν την εμπειρία και να έχεις για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σου αυτές τις στιγμές που πρόκειται να ζήσεις!

Όσο και αν δεν το περιμένεις η πόλη που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προορισμός για Erasmus+ το 2022 βρίσκεται στην Ελλάδα! Μάλιστα, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά όχι μόνο των ντόπιων φοιτητών, αλλά κι εκείνων που προέρχονται από το εξωτερικό!

Δες πιο κάτω ποια ελληνική πόλη είναι ο καλύτερος προορισμός για Erasmus+:

Freepik.com

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Erasmus Generation Meeting του ESN, στο Πόρτο, με την παρουσία φοιτητών/τριών, φορέων, μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπροσώπων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και άλλους θεσμούς.

Και όπως πολύ καλά κατάλαβες πρόκειται για τη Θεσσαλονίκη! Αν τυχόν θα πας στη Θεσσαλονίκη για Erasmus+, σίγουρα θα περάσεις φανταστικά και θα είναι μια από τις πιο αξέχαστες εμπειρίες της ζωής σου.

Freepik.com

Η διασκέδαση που υπόσχεται η πόλη και όχι μόνο, καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις που έχει ένας φοιτητής από αυτά τα χρόνια της ζωής του.

Αν βρέθηκες (ή αν βρεθείς), λοιπόν, στη Θεσσαλονίκη μοιράσου μαζί μας τις φωτογραφίες σου στο Instagram, βάζοντας το hashtag #studentlifecyprus ή/και κάνε μας tag!

Γράψε μας σε σχόλιο αν συμφωνείς ότι ο καλύτερος προορισμός για Erasmus+ είναι η Θεσσαλονίκη! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending