fbpx

5+1 συναυλίες στην Κύπρο που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις φέτος το καλοκαίρι!

Είσαι λάτρης της ελληνικής μουσικής και σου αρέσει να πηγαίνεις σε συναυλίες; Κάθε καλοκαίρι απολαμβάνεις να βλέπεις live τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες;

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε σίγουρα δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις αυτές τις συναυλίες που θα γίνουν φέτος το καλοκαίρι σε διάφορα σημεία του νησιού.

Εμείς, λοιπόν, σου τις μαζέψαμε πιο κάτω για να ενημερωθείς, να μαζέψεις την παρέα σου και να κλείσετε τα εισιτήριά σας, να κάνετε τις κρατήσεις σας και να απολαύσετε τις καλύτερες καλοκαιρινές συναυλίες στην Κύπρο!

Δες πιο κάτω ποιοι τραγουδιστές, πότε και πού θα εμφανιστούν:

1
Μίλτος Πασχαλίδης

Wiz-Guide

O Μίλτος Πασχαλίδης θα μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στη Λεμεσό και το Σάββατο 4 Ιουνίου, στο θεατράκι του Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών.

  • Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείς να καλέσεις στο τηλέφωνο 99 810011.

2
Γιάννης Πλούταρχος

Hit-Channel.com

Ο Γιάννης Πλούταρχος μας έχει καλομάθει με τις συναυλίες του τα τελευταία χρόνια, κάθε καλοκαίρι! Φέτος, λοιπόν, έρχεται στις 4 Ιουνίου, στο Theama Venue, στη Λεμεσό.

Μια μοναδική εμφάνιση που -σίγουρα- θα σε κάνει να διασκαδάσεις και να ερωτευτείς με τα πιο γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια του!

  • Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείς να καλέσεις στο τηλέφωνο 99 852220.

3
Πέτρος Ιακωβίδης

alter – info.gr

Ο αγαπημένος (όλων) τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης, έρχεται για ένα μοναδικό live στη Λάρνακα, το πρώτο ΣΚ του καλοκαιριού, έτσι για να μας βάλει σε #summermood από νωρίς!

Συγκεκριμένα, έρχεται στο Lush Beach Bar, στη Λάρνακα, την Κυριακή 5 Ιουνίου (save the date).

  • Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείς να καλέσεις στο τηλέφωνο 70008089.

4
Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Fresh 96.1

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο αιώνιος έφηβος, έρχεται για μια μοναδική συναυλία, αφιερωμένη στον Μάνο Λοΐζο.

Αυθεντικός, συναισθηματικός, εκρηκτικός, ο Βασίλης μετράει «κοντά μισό αιώνα» πορείας, με αμέτρητους δίσκους και τεράστιες επιτυχίες, τις οποίες θα απολαύσουμε στο Σκαλί Αγλαντζιάς, στη Λευκωσία, στις 9 Ιουνίου.

  • Ώρα προσέλευσης: 20:15, Ώρα έναρξης: 21:15

5
Σάκης Ρουβάς

Ο ένας και μοναδικός, ο αγαπημένος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, έρχεται στην Κύπρο για να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του τον Κατακλυσμό.

Ο Σαααααααααάκης θα βάλει φωτιά στην σκηνή που θα στηθεί ειδικά για αυτήν τη μεγάλη συναυλία, στην πλατεία εκδηλώσεων Fig Tree Bay, στον Πρωταρά, την Κυριακή 12 Ιουνίου… Γι’ αυτό ετοιμάσου να περάσεις τέλεια!

  • Ώρα Έναρξης: 21:00, Είσοδος Ελεύθερη

6
Μιχάλης Χατζηγιάννης & Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Znews/Ogdoo.gr

Ανάμεσα στις εκπλήξεις για το τριήμερο του Κατακλυσμού (11-13 Ιουνίου), εκτός από τον Σάκη, θα είναι και η συναυλία με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Και αυτή η συναυλία θα γίνει την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022, στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας. Αν σου αρέσουν και οι 3, ευτυχώς είναι σχετικά κοντά κι έτσι θα μπορείς να πας λίγο στη μια και λίγο στην άλλη για να τους απολαύσεις όλους! 😉

  • Ώρα Έναρξης: 21:00, Είσοδος Ελεύθερη

Γράψε μας σε σχόλιο σε ποια από τις πιο πάνω συναυλίες σκοπεύεις να πας φέτος το καλοκαίρι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending