fbpx

5 εναλλακτικές ιδέες για να περάσεις ένα ασυνήθιστο τριήμερο του Κατακλυσμού!

Φέτος δεν είσαι σε mood να περάσεις ένα “typical” τριήμερο του Κατακλυσμού και βαριέσαι να «κολλήσεις» στην κίνηση και να μην βρίσκεις χώρο να παρκάρεις;

Εμείς σου βρήκαμε 5 ιδέες για να περάσεις ένα ασυνήθιστο τριήμερο μόνος ή με την παρέα σου και να αποφύγεις την ταλαιπωρία!

Αν δοκιμάσεις κάποια από τις πιο κάτω ιδέες -ίσως- να μας θυμηθείς, αφού οι στιγμές που θα περάσεις θα είναι αξέχαστες και θα θες κάθε χρόνο να υιοθετήσεις αυτήν την τακτική.

Δες τι προτείνουμε για ένα ασυνήθιστο τριήμερο του Κατακλυσμού:

1
Βουτιές σε μυστικές παραλίες

Freepik.com

Τριήμερο του Κατακλυσμού δεν γίνεται χωρίς επίσκεψη σε κάποια παραλία. Γι’ αυτό και σου προτείνουμε αυτές τις 5 μυστικές παραλίες που δεν είναι γνωστές σε πολύ κόσμο.

Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη γαλήνια θάλασσα, να ηρεμήσεις και να δεις το ηλιοβασίλεμα χωρίς να ακούγεται φασαρία!

Υ.Γ.: Αν σου το επιτρέπει το πρόγραμμά σου, τότε σου προτείνουμε να επιλέξεις να πας από την Παρασκευή και να φύγεις την Τρίτη (αντί Σάββατο και να φύγεις Δευτέρα), έτσι ώστε να μην κολλήσεις στην κίνηση!

2
Διαμονή στο βουνό

Freepik.com

Αν ανήκεις στα άτομα που δεν τους πολυ-αρέσει η θάλασσα, τότε μια εκδρομή σο βουνό είναι η καλύτερη επιλογή.

Αν αποφασίσεις να μείνεις στο βουνό αυτό το τριήμερο, τα πλεονεκτήματα θα είναι πολλά, αφού θα αποφύγεις την υπερβολική ζέστη και την πολυκοσμία (αφού οι περισσότεροι θα τρέξουν να δροσιστούν στις παραλίες).

Η διαμονή στο βουνό θα σου προσφέρει ηρεμία και θα έχεις την ευκαιρία να εξερευνήσεις διάφορα χωριά και να γευτείς διάφορα παραδοσιακά φαγητά. Επίσης θα έρθεις κοντά με τη φύση!

Υ.Γ.: Μην ξεχάσεις να βγάλεις διάφορες Instagrammable φωτογραφίες και να μας κάνεις tag ή να βάλεις το hashtag #studentlifecyprus για να μοιραστείς μαζί μας τις μοναδικές σου στιγμές.

3
Πήγαινε ένα ταξίδι

Freepik.com

Αν βαρέθηκες τα συνηθισμένα και θες να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου, τότε ένα ταξίδι είναι το ιδανικό για ‘σένα αυτό το τριήμερο!

Δεν έχει σημασία, είτε μόνος/η, είτε με οικογένεια/φίλους, είτε με το ταίρι σου, εμείς σου προτείνουμε ένα ταξίδι σε κάποιο νησί της Ελλάδας (που είναι και κοντά). Τι κι αν είναι τελευταία στιγμή; Κάποιες φορές τα απρογραμμάτιστα σου δίνουν τις καλύτερες αναμνήσεις!

4
Για τους σπιτόγατους

Freepik.com

Αν ανήκεις στους σπιτόγατους της παρέας, τότε μπορείς να εκμεταλλευτείς το τριήμερο για να ξεκουραστείς με κάποιους ασυνήθιστους τρόπους για ‘σένα!

Αρχικά η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, γι’ αυτό μπορείς να εξασκήσεις τις μαγειρικές σου ικανότητες και να κάνεις ένα απολαυστικό πρωινό ή brunch και να το απολαύσεις στο μπαλκόνι σου.

Στη συνέχεια μπορείς να βάλεις ένα challenge στον εαυτό σου και να “αποσυνδεθείς” από τον εικονικό κόσμο, κλείνοντας τις ειδοποιήσεις του κινητού! Αυτό -ίσως- αποτελέσει κομματάκι δύσκολο, αλλά θα δεις ότι τα ωφέλη που θα σου προφέρει θα είναι πολλά! Το τριήμερο θα είναι μια ευκαιρία για να εστιάσεις σε πιο δημιουργικά πράγματα, όπως: να περιποιηθείς τον εαυτό ή το σπίτι σου ή να κάνεις ένα DIY project ή να διαβάσεις ένα βιβλίο!

5
Πρόσφερε εθελοντικά

Freepik.com

Μπορείς να δεις το τριήμερο του κατακλυσμού ως την κατάλληλη ευκαιρία για να προσφέρεις εθελοντικά, αφιερώνοντας λίγες ώρες για να καθαρίσεις ένα πάρκο ή μια παραλία.

Ακόμα μπορείς να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να κρατήσεις συντροφιά στη γιαγιά ή τον παππού σου που ίσως νιώθουν μοναξιά.

Υ.Γ.: Το πόση χαρά και ικανοποίηση θα πάρεις προσφέροντας… θα δεις ότι θα σε γεμίσει και θα βεβαιωθείς ότι άξιζε τον χρόνο σου!

Γράψε μας σε σχόλιο πώς σκοπεύεις να περάσεις το τριήμερο του Κατακλυσμού!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending