fbpx

Τι θα έλεγες για μια διανυκτέρευση στο βανάκι του “Scooby-Doo” μέσω της Airbnb;

20 χρόνια μετά την πρεμιέρα της ταινίας ταινίας “Scooby-Doo”, η Warner Bros. και το Airbnb αποφάσισαν να «φέρουν στη ζωή» το βάνακι της παρέας του Scooby!

Κι όμως, καλά διάβασες! Πώς θα σου φαινόταν, λοιπόν, μια διανυκτέρευση στη διάσημη «Μηχανή Μυστηρίου», παρέα με… οτιδήποτε θυμίζει τον αγαπημένο σου cartoon;

Δες πιο κάτω πόσα κοστίζει & πώς μοιάζει το βανάκι από μέσα:

Mystery-Machine-Airbnb-scoody_doo
news.airbnb.com

Ο ηθοποιός Matthew Lillard, ο οποίος υποδύθηκε τον Shaggy στην ταινία, φιλοξένησε τους εκλεκτούς του επισκέπτες στο εμβληματικό αυτό βαν, στις 24, 25 και 26 Ιουνίου!

Το Mystery Machine βρισκόταν σταματημένο στην ακτή του Malibu, στη νότια Καλιφόρνια.

Η διαμονή κόστισε μόλις $20 το βράδυ και όπως ήταν αναμενώμενο η διαθεσιμότητα εξαντλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ. «Το Mystery Machine ήταν εξαιρετικά δημοφιλές και οι τρεις νύχτες κρατήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά», δήλωσε στο CNN εκπρόσωπος της Airbnb.

Ποιος δεν θα ήθελε άλλωστε να περάσει το βράδυ του με θέα τη θάλασσα στο πιο διάσημο βανάκι; 

Mystery-Machine-Airbnb-scoody_doo
news.airbnb.com

Να σημειωθεί ότι οι τυχεροί, κατά την άφιξή τους στο βαν, έλαβαν και έναν ειδικό «εικονικό χαιρετισμό» από τον Lillard.

Όσον αφορά το εσωτερικό του, οι επισκέπτες βρήκαν μέσα μια λάμπα λάβας, παιχνίδια μυστηρίου, ακόμη και μια ρετρό τηλεόραση για να ξαναδούν την ταινία!

scooby_doo_van
news.airbnb.com

Οι οικοδεσπότες δεν παρέληψαν να περιλάβουν και φαγητό στη διαμονή, αφού παρείχαν στους επισκέπτες πολλά Scooby Snacks, για να ζωντανέψουν όλες τις παιδικές τους αναμνήσεις!

Παράλληλα διοργανώθηκε και δείπνο, το οποίο περιελάμβανε όλα τα αγαπημένα φαγητά του Shaggy και του Scooby, όπως χοτ ντογκ και μπιφτέκια μελιτζάνας…

Εσένα θα σου άρεσε να μείνεις εκεί; Περιμένουμε τα σχόλιά σου! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending