fbpx

GNTM 5: Αυτή είναι η Κύπρια καλλονή που πήρε το «εισιτήριο» για το σπίτι!

Είναι γνωστό ότι τα γυρίσματα του GNTM κάθε χρόνο ξεκινούν πολύ πιο γρήγορα απ’ όταν βλέπουμε εμείς τα επεισόδια στην τηλεόραση.

Αυτό ακριβώς συνέβη και φέτος κι έτσι μπορεί ο 5ος κύκλος του reality μόδας να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη, όμως, οι διαγωνιζόμενες που έχουν περάσει στο σπίτι έχουν ήδη επιλεχθεί…

Ανάμεσά τους βρίσκεται κι ένα «δικό μας» κορίτσι… Μια νεαρή Κύπρια καλονή που απ’ ότι φαίνεται κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή και προς το παρόν έχει εξασφαλίσει τη διαμονή της στη βίλα!

Δες πιο κάτω ποια Κύπρια μπήκε στο σπίτι του GNTM 5:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M|K (@myria.kyriakidou)

Ο λόγος για τη Μύρια Κυριακίδου, η οποία μας συστήθηκε τηλεοπτικά τη φετινή σεζόν, μέσω του τηλε-παιχνιδιού «Ρίξε μια ζαριά» που προβάλλεται από το Omega, όπου είναι η συμπαρουσιάστρια του Κωνσταντίνου Ιάσωνος.

Με μια γρήγορη ματιά στο Instagram προφίλ της, αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι ασχολείται εδώ και αρκετό καιρό με το modeling και υπήρξε μοντέλο στη σχολή “CE Fashion Workshop” της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου.

Ελπίζουμε ότι η Μύρια θα προχωρήσει αρκετά στον διαγωνισμό και -γιατί όχι- να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να φέρει επιτέλους το έπαθλο του GNTM στην Κύπρο… Έτσι για να δουν οι «καλαμαράδες» τι όμορφα κορίτσια βγάζει το νησί μας! ?

Εσύ θα ήθελες να δεις τη Μύρια στον τελικό του GNTM 5;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending